הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונה מהמסה כרגע

• פותח/ת השרשור Scre
  • פורסם בתאריך

Scre

משתמש מתחיל
131
8
נק' מוניטין:
-62
131
8
בן 17 מתאמן שנה וחודשיים בערך עם הרבה הפסקות.
שוקל 70-71 עושה מסה עד איזה 82 קילו
מעריך 16-17% ?
אשמח לתגובות בונות.

קבצים מצורפים

• mas.png
    mas.png
    KB 67.9 · צפיות: 361
תעלה תמונות קצת ברורות יותר, בהן רואים את כולך.
מעריך לפי תמונה זו שאתה 15%.

איזה סייקל אתה עושה? האם ראשון?

להתחיל סייקל בגיל 17 זה לא טוב אבל כבר התחלת אז בהצלחה!!! (לדעתי יכולת להגיע באופן טבעי עם השקעה למצב יפה גם בלי חומרים)

• פותח/ת השרשור
טוב אבל לא בקשתי ביקורת על הסייקל אלה על המצב כרגע..

בסייקל של שנתיים אולי...

חחח אבל לפי מה שהבנתי שמסת שריר בסייקל ראשון אפשר להגיע ל5 ק"ג לא?

ולמה התחלת סייקל בגיל 17, גם אין לך גוף מספיק חזק וגדול בשביל להתחיל סייקל
מה עובר על האנשים היום, אני פשוט לא מפסיק לראות אנשים עם גוף שלא ממש עשירית מהפונטציאל שלהם ומתחילים סייקל לעומת הרבה אנשים "טבעים" שנראים הרבה יותר מרשים

בכל מקרה, בהצלחה
גם התחלת סייקל על אחוז שומן גבוה

חחח אבל לפי מה שהבנתי שמסת שריר בסייקל ראשון אפשר להגיע ל5 ק"ג לא?
מה זה משנה לאיזה מסה של שריר נקי אפשר להגיע בסייקל ראשון? זה כמו לשאול כמה אפשר להרוויח בהשקעה על מניה לשבוע...
אדם שחושב להתחיל שימוש חייב להסתכל על השימוש כארוך טווח או לרדת מזה לחלוטין.
מסייקל ראשון שאין לאחריו שימוש נוסף בדרך כלל אין שום רווחים.

מה זה משנה לאיזה מסה של שריר נקי אפשר להגיע בסייקל ראשון? זה כמו לשאול כמה אפשר להרוויח בהשקעה על מניה לשבוע...
אדם שחושב להתחיל שימוש חייב להסתכל על השימוש כארוך טווח או לרדת מזה לחלוטין.
מסייקל ראשון שאין לאחריו שימוש נוסף בדרך כלל אין שום רווחים.

אם זה ככה אז לא אמור להיות בכלל סיבה לעשות PCT
כי הרי מזה משנה לך אם הגוף שלך יתאושש אם חודש אחרי התאוששות אתה הולך לעשות עוד סייקל

אם זה ככה אז לא אמור להיות בכלל סיבה לעשות PCT
כי הרי מזה משנה לך אם הגוף שלך יתאושש אם חודש אחרי התאוששות אתה הולך לעשות עוד סייקל
מאיפה הסקת שמדובר בחודש?! מדובר בהמשכיות. היא יכולה להגיע גם לאחר חודשיים מסיום ה-pct או יותר אבל במידה ותרצה לשמור על הרווחים היא תהיה חייבת להתקיים.
אגב, ליפטרים/בילדרים מקצוענים לרוב לא עושים pct. קשה מאוד לפתח מסת שריר גבוהה מאוד או כח רב תוך שיקום ה-hpta לאחר כל שימוש.

מאיפה הסקת שמדובר בחודש?! מדובר בהמשכיות. היא יכולה להגיע גם לאחר חודשיים מסיום ה-pct או יותר אבל במידה ותרצה לשמור על הרווחים היא תהיה חייבת להתקיים.
אגב, ליפטרים/בילדרים מקצוענים לרוב לא עושים pct. קשה מאוד לפתח מסת שריר גבוהה מאוד או כח רב תוך שיקום ה-hpta לאחר כל שימוש.

שאלה שכנראה הייתי צריך לשאול בפורום המתאים אבל אשאל פה
לפי מה שידוע לי, יש גבול עד כמה מסת שריר אפשר לפתח וסטרואידים עוזרים לעבור את הגבול ולבנות יותר ולהתחזק יותר, ברמה העקרונית
אני יודע שבכלל מה שמשפיע על כמות המסת שריר שאפשר לפתח זה חוסר נוכחות של החלבון מיוסטטין (או במילים אחרות החלבון הזה מפריע בבניית מסת שריר) בכל מקרה, אשמח לדעת מה הקשר בין הסטרואידים לחלבון הזה.
אני יודע שקריאטין מפחית את החלבון הזה ובעקיפין מאפשר בניית של יותר מסת שריר, אבל לא ידוע לי כלום על טסט' ונגזרותיו

• פותח/ת השרשור
עליתי משהו כמו 2 וחצי קילו לא יודע למה..
בכל מקרה תמונה חדשה רק כי אהבתי את התאורה, ורק כי אני נראה פה יותר שמן מי SSניק אחרי סייקל OREO

קבצים מצורפים

• pic2.png
    pic2.png
    KB 28.3 · צפיות: 238
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית