הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תזונה לחיטוב

• פותח/ת השרשור
ואירובי להמשיך לעשות 3 פעמים בשבוע אחרי אימון כוח?

מה זה חיטוב רגיל?
אני עושה אימוני abcd ,חזה ויד קדמית ,גב ויד אחורית,כתפיים ורגליים 4 פעמים בשבוע
ועכשיו לפני שבועיים הוספתי אימוני אירובי 3 פעמים בשבוע בסוף אימון כוח וזה לא עוזר להוריד את הבטן הקשה הזאת..
abcd ? חזה יד קדמית ? גב יד אחורית ?
את צריכה FBW עם קצת חזרות והרבה סקוואטים.
לגבי מי שאומר לה לעשות מסה אני לא חושב שזה רעיון חכם להגיד למישהי שרוצה להתחטב להתחיל לעלות במשקל כי בסך הכל הרצון של נשים זה להיות חטובות ואני חושב אישית שהיא תעדיף להיות קטנה ואז להתחיל לאט לאט לעלות כדי שהיא תראה טוב מאשר שהיא תעלה עכשיו ואז תצטרך חיטוב

abcd ? חזה יד קדמית ? גב יד אחורית ?
את צריכה FBW עם קצת חזרות והרבה סקוואטים.
לגבי מי שאומר לה לעשות מסה אני לא חושב שזה רעיון חכם להגיד למישהי שרוצה להתחטב להתחיל לעלות במשקל כי בסך הכל הרצון של נשים זה להיות חטובות ואני חושב אישית שהיא תעדיף להיות קטנה ואז להתחיל לאט לאט לעלות כדי שהיא תראה טוב מאשר שהיא תעלה עכשיו ואז תצטרך חיטוב

היא אומרת שהיא כבר עשתה מסה אם תשים לב...

כמה זמן עשית את המסה ?

לא כ"כ יודע על מה מדובר כי לא ממש רואים שום שריר בשום חלק בגוף.

לנסות להגיע לקוביות לפי הנתונים שרשמת ולפי התמונה, יהיה קצת התאבדות.
אין עלייך מספיק מסת שריר בשביל קוביות, ואם תעשי חיטוב רוב הסיכויים שתראי "סתם" רזה.
מה שכן, אם בכל זאת החלטת ללכת על חיטוב, תזהרי לא להכינס למאזן שלילי גדול מדי, ותמשיכי לשמור על האימוני כוח בעצימות גבוהה ככל שניתן.

את דיי רזה וצריך להראות כבר סימן לקוביות כנראה שאין הרבה מסת שריר עלייך תעשי מסה ואז חיטוב מציע מסה נקיה

אין שום תועלת בפיצול של ABCD. אמנם הנפח בפיצול כזה אינו גדול, אך עדיין, אין צורך להכות בכל שריר עד מוות פעם בשבוע בזמן חיטוב.
גדילה של מסת שריר הרי לא תקרה בעת צריכה של מאזן קלורי חיובי, לכן הדרך הטובה ביותר להתאמן בחיטוב מבלי להעמיס או להיפצע היא להוריד נפח ולהוסיף עצימות. שזה אומר ברוב המקרים שלושה אימוני כוח בשבוע, בימים לא עוקבים, במטרה להתחזק כמה שיותר בתרגילים מצומצמים.

• פותח/ת השרשור
אני כבר כתבתי למרטין ואני אכתוב שוב כאן, אני לא מתאמנת מתחילה מתאמנת כבר שנתיים ואימון FB 3 פעמים בשבוע כבר ממש קל לי ואני לא מרגישה את העבודה ובגלל שאני רוצה תוך כדי הורדת אחוזי שומן לעלות מעט במסת שריר אני עובדת נקודתית על כל חלק גוף ביום אחר ולדעתי זה יותר טוב ויתן יותר תוצאות ,ואגב זה מוכח שבחיטוב רצוי להמשיך לעשות אותם אימונים כמו בתקופת מסה.
התמונה ששלחתי ממש לא עדכנית של הגוף שלי היא מלפני 5 חודשים...פשוט אני כבר לא מצטלמת עד שאני אגיע לתוצאות.
אבל המצב כרגע שונה לגמרי .

אני כבר כתבתי למרטין ואני אכתוב שוב כאן, אני לא מתאמנת מתחילה מתאמנת כבר שנתיים ואימון FB 3 פעמים בשבוע כבר ממש קל לי ואני לא מרגישה את העבודה ובגלל שאני רוצה תוך כדי הורדת אחוזי שומן לעלות מעט במסת שריר אני עובדת נקודתית על כל חלק גוף ביום אחר ולדעתי זה יותר טוב ויתן יותר תוצאות ,ואגב זה מוכח שבחיטוב רצוי להמשיך לעשות אותם אימונים כמו בתקופת מסה.
התמונה ששלחתי ממש לא עדכנית של הגוף שלי היא מלפני 5 חודשים...פשוט אני כבר לא מצטלמת עד שאני אגיע לתוצאות.
זה נראה כאילו אין לך ידע בסיסי בכושר.
את לא יכולה לשרוף שומן ובו''ז לעלות במסת השריר
אם תעבדי נקודתית זה לא יתן לך יותר תוצאות

קטרין, את כל הזמן חוזרת על המנטרה שאת לא מתאמנת מתחילה וכו' וכו'. את צריכה להבין שני דברים קטנים:
  1. את כן מתאמנת מתחילה
  2. הסיבה היא שהמילה "מתחיל" מכוונת לרמת המתאמן ולא לפז"מ שלו בחדרי הכושר. מתאמן מתחיל הוא כזה שמסוגל להתקדם במשקלי העבודה כל אימון.
נמשיך,
כתבת "ולדעתי זה יותר טוב ויתן יותר תוצאות". זו לא שאלה של "דעתך". השיטה הזו לא עובדת - על גברים טבעיים. ועל אחת כמה וכמה לא תעבוד על אישה צעירה, במאזן קלורי שלילי!

בנוסף, "ואגב זה מוכח שבחיטוב רצוי להמשיך לעשות אותם אימונים כמו בתקופת מסה." באמת!? זה מוכח? אנא הראי לכולנו את המחקר/ים שתומכים בזה. אספר לך: לא רק שזה לא מוכח, אלא זו גם טעות.

Back
למעלה תחתית