נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
✌️אז להרים יותר כבד ופחות חזרות?
יותר כבד= לשמור כמה שיותר על הרמה שהייתה לך במסה.
אם את יכולה להתקדם? מה טוב 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
✌️אז להרים יותר כבד ופחות חזרות?
תלוי בך.ואירובי להמשיך לעשות 3 פעמים בשבוע אחרי אימון כוח?
abcd ? חזה יד קדמית ? גב יד אחורית ?מה זה חיטוב רגיל?
אני עושה אימוני abcd ,חזה ויד קדמית ,גב ויד אחורית,כתפיים ורגליים 4 פעמים בשבוע
ועכשיו לפני שבועיים הוספתי אימוני אירובי 3 פעמים בשבוע בסוף אימון כוח וזה לא עוזר להוריד את הבטן הקשה הזאת..
abcd ? חזה יד קדמית ? גב יד אחורית ?
את צריכה FBW עם קצת חזרות והרבה סקוואטים.
לגבי מי שאומר לה לעשות מסה אני לא חושב שזה רעיון חכם להגיד למישהי שרוצה להתחטב להתחיל לעלות במשקל כי בסך הכל הרצון של נשים זה להיות חטובות ואני חושב אישית שהיא תעדיף להיות קטנה ואז להתחיל לאט לאט לעלות כדי שהיא תראה טוב מאשר שהיא תעלה עכשיו ואז תצטרך חיטוב
זה נראה כאילו אין לך ידע בסיסי בכושר.אני כבר כתבתי למרטין ואני אכתוב שוב כאן, אני לא מתאמנת מתחילה מתאמנת כבר שנתיים ואימון FB 3 פעמים בשבוע כבר ממש קל לי ואני לא מרגישה את העבודה ובגלל שאני רוצה תוך כדי הורדת אחוזי שומן לעלות מעט במסת שריר אני עובדת נקודתית על כל חלק גוף ביום אחר ולדעתי זה יותר טוב ויתן יותר תוצאות ,ואגב זה מוכח שבחיטוב רצוי להמשיך לעשות אותם אימונים כמו בתקופת מסה.
התמונה ששלחתי ממש לא עדכנית של הגוף שלי היא מלפני 5 חודשים...פשוט אני כבר לא מצטלמת עד שאני אגיע לתוצאות.
אבל המצב כרגע שונה לגמרי .
אני כבר כתבתי למרטין ואני אכתוב שוב כאן, אני לא מתאמנת מתחילה מתאמנת כבר שנתיים ואימון FB 3 פעמים בשבוע כבר ממש קל לי ואני לא מרגישה את העבודה ובגלל שאני רוצה תוך כדי הורדת אחוזי שומן לעלות מעט במסת שריר אני עובדת נקודתית על כל חלק גוף ביום אחר ולדעתי זה יותר טוב ויתן יותר תוצאות ,ואגב זה מוכח שבחיטוב רצוי להמשיך לעשות אותם אימונים כמו בתקופת מסה.
התמונה ששלחתי ממש לא עדכנית של הגוף שלי היא מלפני 5 חודשים...פשוט אני כבר לא מצטלמת עד שאני אגיע לתוצאות.
אבל המצב כרגע שונה לגמרי .
לא יודעת למה אומרים שאי אפשר ללמד כלב זקן...
הצעירים הרבה יותר עקשניים בבורותם
https://www.lbs.co.il/threads/64226/