הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר נתקע במשקל

• פותח/ת השרשור MBloa
  • פורסם בתאריך

MBloa

משתמש מתחיל
17
2
נק' מוניטין:
2
17
2
התחלתי להתאמן לפני ארבע חודשים בערך ובחודש וחצי האחרונים פשןט נתקעתי במשקל ובמשקלי עבודה.
אני בטוח ב100 אחוז שאני אוכל טוב, לפי תפריט. בהתחלה התחלתי ממ2700 קלוריות ובהדרגה הגעתי ל 3100 שזה פלוס קלורי של 1100+-.
פא יודע מה לעשות כי בהתחלה עליתי יפה מאוד וראיתי שינוי בגוף אבל עכשיו אני פשוט תקוע ואני מיואש. יכול להיות שאני פשוט שיניתי את המטבוליזם שלי ככה שאני מוציט בשירןתים הכל? ואם כן, להוסיף עוד קלוריות ?

קודם כל אתה שוקל 58-60 ועושה בנץ' קרוב למשקל גוף שזה ממש ממש יפה יחסית לזה שאתה מתאמן 4 חודשים, ויכול להיות סיבה אחת לזה שאתה מרגיש שאתה תקוע כי המשקל גבוה יחסית למתאמן כל כך חדש.
שכחתי לשאול אותך באיזו תוכנית אימונים אתה מתאמן, אבל בכל מקרה, אני חושב שאתה צריך לתת נסיון לתוכנית כוח ולראות אם בתקופה של חודש אתה מצליח להתקדם במשקלים ובמשקל גוף.
תקרא את זה:
https://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו/

אם אתה אוכל ב3000 קלוריות באמת אתה לא אמור להתקע כל כך אבל זה יעזור אם תפרסם פה פחות או יותר את התפריט שלך שנוכל לוודא את זה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל אתה שוקל 58-60 ועושה בנץ' קרוב למשקל גוף שזה ממש ממש יפה יחסית לזה שאתה מתאמן 4 חודשים, ויכול להיות סיבה אחת לזה שאתה מרגיש שאתה תקוע כי המשקל גבוה יחסית למתאמן כל כך חדש.
שכחתי לשאול אותך באיזו תוכנית אימונים אתה מתאמן, אבל בכל מקרה, אני חושב שאתה צריך לתת נסיון לתוכנית כוח ולראות אם בתקופה של חודש אתה מצליח להתקדם במשקלים ובמשקל גוף.
תקרא את זה:
https://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו/

אם אתה אוכל ב3000 קלוריות באמת אתה לא אמור להתקע כל כך אבל זה יעזור אם תפרסם פה פחות או יותר את התפריט שלך שנוכל לוודא את זה.

אוקיי, קודם כל תודה רבה 😃
אני עכשיו בfbw אחרי שהוספתי קצת נפח למספר תרגילים .

http://srv2.jpg.co.il/3/54eeee652eb30.jpg

זה התפריט שלי . אשמח לחוות דעת

עריכה : בקשר לתוכנית כוח, הכיוון שלי הוא פחות למשקלים גבוהים ויותר היפרטרופיה, מה אתה מציע?

נערך לאחרונה:
קודם כל רצוי שתשמש בכפתור PRINT SCREEN ואז תעשה הדבק בצייר במקום לצלם את המסך שלך עם הפלאפון זה יראה יותר טוב ואני לא אצטרך לסובב את הראש 90 מעלות.
לגבי התפריט הוא נראה בסדר גמור מבחינת ערכים אתה לא אמור להתקע מתפריט כזה בנתונים שלך.
תוכניות כוח הן תוכניות שיעזרו הרבה מאוד גם להיפרטרופיה. תוכניות כוח נועדו לתת פוש במשקלי העבודה בתרגילים המורכבים לכל מתאמן שעושה אותן לאומת תוכניות AB/FBW שנותנות פיצולים לשרירים קטנים ובכך מקשות את ההתקדמות, במיוחד שתוכנית FBW גורמת לך לחזור על אותם תרגילים 3 פעמים בשבוע מה שאומר שלא תמיד תוכל להתאושש ולהמשיך להתקדם כמו שצריך. לדעתי תוכנית SS תסייע לך מאוד להיפרטרופיה ולעליה במשקלי העבודה ובמשקל הגוף. תאמין לי שהפורום הזה לא סתם ממליץ אותה לאנשים, יש פה הרבה מאוד חברה שניסו אותה והיו מרוצים, כולל אותי!

• פותח/ת השרשור
קודם כל רצוי שתשמש בכפתור PRINT SCREEN ואז תעשה הדבק בצייר במקום לצלם את המסך שלך עם הפלאפון זה יראה יותר טוב ואני לא אצטרך לסובב את הראש 90 מעלות.
לגבי התפריט הוא נראה בסדר גמור מבחינת ערכים אתה לא אמור להתקע מתפריט כזה בנתונים שלך.
תוכניות כוח הן תוכניות שיעזרו הרבה מאוד גם להיפרטרופיה. תוכניות כוח נועדו לתת פוש במשקלי העבודה בתרגילים המורכבים לכל מתאמן שעושה אותן לאומת תוכניות AB/FBW שנותנות פיצולים לשרירים קטנים ובכך מקשות את ההתקדמות, במיוחד שתוכנית FBW גורמת לך לחזור על אותם תרגילים 3 פעמים בשבוע מה שאומר שלא תמיד תוכל להתאושש ולהמשיך להתקדם כמו שצריך. לדעתי תוכנית SS תסייע לך מאוד להיפרטרופיה ולעליה במשקלי העבודה ובמשקל הגוף. תאמין לי שהפורום הזה לא סתם ממליץ אותה לאנשים, יש פה הרבה מאוד חברה שניסו אותה והיו מרוצים, כולל אותי!
אוקיי, תודה רבה ! אני אנסה ss ונראה איך הולך 😃 נקווה לטוב
לפי דעתך להישאר עם אותו תפריט גם ב ss?

אוקיי, תודה רבה ! אני אנסה ss ונראה איך הולך 😃 נקווה לטוב
לפי דעתך להישאר עם אותו תפריט גם ב ss?
כן. אתה במאזן חיובי מאוד גדול יחסית לנתונים שלך וזה מעולה אז אין סיבה לשנות את התפריט אלה אם נמאס לך ממנו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית