הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחילה בחיטוב והורדה במשקל, ורוצה רק קצת סדר 😃

• פותח/ת השרשור T_A_L
  • פורסם בתאריך

T_A_L

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
היי,
קראתי עכשיו את המאמר
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף +
תפריטי תזונה לנשים למטרת חיטוב והורדת אחוזי השומן לבעלי משקל: 60 – 75 – 90 – 110 ק"ג

עכשיו קצת עליי, קוראים לי אורית אני בת 28 גובה:163 ומשקל 65.
האימונים שלי הם מבחינת אירובי- ריצה או ספינינג
ומבחינת כוח אני עושה אימוני כוח מדי פעם (משהו מאוד לא מסודר) והחלטתי שהגיע הזמן לעשות סדר בבלאגן ולהתמיד בתכנית קבועה כמו שצריך.

אז קודם כל מבחינת תפריט לפי המאמר אני אאמץ את תפריט ה-1200 קלוריות שיחולק ל-
חלבון: 78 גרם
פחמימה: 128 גרם
שומן: 40 גרם
אני עדיין טירונית בכל הנושא ואני אלמד אותו לאט לאט

לגבי אימוני הכוח, אני אאמץ את התכנית FWB מהאתר: תוכנית חיטוב 3 פעמים בשבוע FBW
אני רוצה לבדוק שני דברים לגבי התכנית...
1. איפה כדאי להכניס את אימוני האירובי?
יותר מסתדר לי להתאמן ככה:
שני- כוח, שלישי-ספינינג, רביעי-כוח, חמישי-בבוקר ריצה אחה"צ אימון גמישות (בד"כ יוגה), שישי- כוח+ריצה.
האם החלוקה טובה? האם כדאי לסדר אחרת? אשמח להמלצות
2. כמה זמן להתמיד בתכנית הספציפית הזאת? ובעוד כמה זמן להתחיל לשנות?

בלי שום קשר, אשמח לכל עצה וטיפ שתוכלו לתת מנסיונכם האישי
תודה והמשך יום נפלא
😃

הי טל,
אני חושבת שאת מתחילה בתפריט גרעוני מידי. האם חישבת על פי המאמר את קצב חילוף החומרים במנוחה? והאם הוספת לחישוב את אימוני האירובי שאת מבצעת?

לגבי אימוני הכוח התכנית שלך טובה וכך גם החלוקה על פני השבוע. את יכולה להתמיד איתה לאורך כל החיטוב ובלבד שתקפידי להעלות משקלי עבודה בצורה הדרגתית.
רק תוודאי שהטכניקה שלך טובה לפני שאת מגיעה למשקלים גבוהים בתרגילים המורכבים.
בהצלחה.

היי טל,
עכשיו קצת עליי, קוראים לי אורית אני בת 28 גובה:163 ומשקל 65.

מה מרטין ? אל תגידי שהגיל נותן אותותיו....

והיא מתחילה עם גירעון גדול מדי בגלל שבפורטל רשום תפריט של 1200 קלוריות, ציינתי את זה כבר בעבר - עדיין חושב שצריך לשנות את זה.

בקשר לתרגילים המורכבים - מציע בחום להעלות סרטונים שלך עושה את התרגילים כדי שתוכלי לקבל משוב על תקינות הטכניקה.

כמו כן יש לך אפשרות לפתוח לוג(יומן אימונים) שבו תוכלי לרשום את ההתחלה ואת ההתקדמות מאימון לאימון. כמו כן תוכלי לקבל פידבקים, טיפים ותמיכה משאר המשתמשים בפורום.

🤣🤣🤣
למה משהי שקוראים לה אורית בוחרת שם משתמש T_A_L? זה מאוד מבלבל.. במיוחד את הזקנים...

אבל צודק.

אורית, קצב חילוף החומרים שלך במנוחה עומד כל כ1650. לכך את צריכה להוסיף ממוצע יומי של הקלוריות שאת שורפת באירובי בהתאם למשך ולעצימות.
למשל אם את עושה שעתיים בשבוע של ריצה קלה הייתי מחשבת 700*2 את התוצאה מחלקת ב7 ימים וזה נותן תוספת של 200 קלוריות ביום.
כלומר סהכ 1850 שממנה את מחסירה עד 500 קלוריות.
שורה תחתונה נקודת ההתחלה שלך תהיה כ1400 קלוריות ומכאן את תפחיתי בהדרגה 70-80 קלוריות (שווה ערך פרי או פרוסת לחם) בכל פעם שהירידה במשקל תעצר.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובות וסליחה על הדלהיי, לא יודעת למה לא קיבלתי מסר על התגובות
לגבי השם, שם המשפחה לי הוא טל ולכן היוזר 😃

מרטין יש לי רק בעיה לגבי המשפט האחרון, "שורה תחתונה נקודת התחלה תהיה ב1400 קלוריות..."
לא ממש הבנתי את ההמשך?
לגבי הטכניקה - אין לי בעיה עם טכניקה בתרגילים אני יודעת שאני עובדת נכון
רק בסקווט יש לי עדיין בעיה ובהחלט מחר כשאגיע לחדר הכושר אצלם את עצמי ואשמח להערות

תודה 😃

לא ממש הבנתי את ההמשך?
ההנחה של מרטין היא ש 1400 קלוריות יגרמו לתהליך של הורדה במשקל, אבל הוא ייעצר לאחר זמן מה (ולוא רק בגלל שכאשר המשקל יורד, יורדת איתו גם כמות הקלוריות שאת צריכה עבור המאזן הנייטרלי, אם נתעלם מדקויות כמו שינוי מסת השריר) וכשתגיעי לנקודה זאת תצטרכי להוריד קצת. אני מציע לך לא לעשות חשובנות ארוכי טווח כאלה, זה יטופל כשתגיעי לשם (בד"כ הסימן לכך הוא הודעה עם הכותרת "מיואשת!" או "לא יודעת מה לעשות" או משה דומה).

אתה בחיטוב, כבר סגרנו. ולא אכפת לך מאף אחד. אז רק המילה "בערך" נשארה נכונה.

של מרטין היא ש 1400 קלוריות יגרמו לתהליך של הורדה במשקל, אבל הוא ייעצר לאחר זמן מה (ולוא רק בגלל שכאשר המשקל יורד, יורדת איתו גם כמות הקלוריות שאת צריכה עבור המאזן הנייטרלי, אם נתעלם מדקויות כמו שינוי מסת השריר) וכשתגיעי לנקודה זאת תצטרכי להוריד קצת.
יהושע צודק.
לא כדאי להתחיל נמוך מידי גם כדי לא להכניס את הגוף לסטרס וגם כדי שיהיה לך לאן להתקדם.

אתה בחיטוב
הדובון האכפתי מכחיש. יש לך הוכחות?

אם הייתי בחיטוב לפחות היה לי הסבר למה אני נחלש :(

הדובון האכפתי מכחיש. יש לך הוכחות?
הוא לא אכל אף משתמש פה כבר מזמן. זה בטוח אומר משהו. או שהוא מתחיל להיות נחמד - או שהוא בחיטוב. נו, תגידי בעצמך, איזה מהם נראה יותר הגיוני?

הוא לא אכל אף משתמש פה כבר מזמן. זה בטוח אומר משהו. או שהוא מתחיל להיות נחמד - או שהוא בחיטוב. נו, תגידי בעצמך, איזה מהם נראה יותר הגיוני?

אני בדכאון :(

Back
למעלה תחתית