הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רצועות ברכיים

הקרנף הלבן

משתמש קבוע
1,155
1,828
נק' מוניטין:
9,758
1,155
1,828
הי,
בעקבות התחרות,
אשמח אם מישהו מהמאמנים יפרסם כאן הנחיות לשימוש ברצועות ברכיים.
רצוי כולל סרטונים

סליחה על ההתפרצות לאשכול אבל צמיד עניין אותי באיך הרצועות עוזרות לאנשים להרים כבד יותר.
מה הן עושות בעצם?

ולמה לא כדאי להתחיל להשתמש בהם במשקלים "קלים" ? כדי לא למנוע מהברכיים להתרגל לעומסים?
ממה שהבנתי, אשמח אם מנוסים ממני יתקנו אם אני טועה, הרצועות סופגות את העומס (או לפחות חלק ממנו) במקום הרקמות והברכיים עצמן, ולכן קושרים אותן רק במצבים שמצריכים אותן באמת, כמו בתחרות שבה זה מותר, שם הבאונס שתקבל יוסיף לך משקל.
ביום-יום זה לא חכם לעבוד עם רצועות (אלא אם כן אתה מתכונן לתחרות שבה מותר השימוש ברצועות)

ממה שהבנתי, אשמח אם מנוסים ממני יתקנו אם אני טועה, הרצועות סופגות את העומס (או לפחות חלק ממנו) במקום הרקמות והברכיים עצמן, ולכן קושרים אותן רק במצבים שמצריכים אותן באמת, כמו בתחרות שבה זה מותר, שם הבאונס שתקבל יוסיף לך משקל.
ביום-יום זה לא חכם לעבוד עם רצועות (אלא אם כן אתה מתכונן לתחרות שבה מותר השימוש ברצועות)
במקור, הרצועות כמו חליפות ההרמה הומצאו כדי למנוע פציעות ואכן הן יכולות למנוע פציעות מהסיבות שהסברת, עדיף לאותה מטרה להשתמש בשרוולי ברכיים במקום.
הרצועות מוסיפות לך משקל למוט, כמו סינגל פליי, דאבל פליי, 35 פליי.
כדי להרים כמה שיותר לסינגל באמצעות המומנטום שזה מספק?
כן.

במקור, הרצועות כמו חליפות ההרמה הומצאו כדי למנוע פציעות ואכן הן יכולות למנוע פציעות מהסיבות שהסברת, עדיף לאותה מטרה להשתמש בשרוולי ברכיים במקום.
הרצועות מוסיפות לך משקל למוט, כמו סינגל פליי, דאבל פליי, 35 פליי.

כן.
אפרופו שרוולי ברכיים.
אני רואה לא מעט חבר'ה מתאמנים עם זה, בלי קשר למשקל.
מה היתרון בזה? בשביל זה נועד בכלל? כיצד זה מונע פציעות בעצם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית