הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזמנת סינגלט לתחרות - שאלה

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
אז כנראה שארשם לתחרות הקרובה, בשביל החוויה בעיקר.

והבנתי שצריך לרכוש סינגלט, וראיתי באתר שיש טופס הזמנה ואפשרות של איסוף בתחרות או משלוח בדואר רשום.

מה מומלץ?

והאם יש עוד דברים שאני צריך לקנות לפני?
גרביים ארוכות למשל (איפה קונים?) ואיזה חולצות\מכנסיים מותר?

תודה 😃

עריכה: נרשמתי 🤩

נערך לאחרונה:
כמו שאמרתי לפני זה:

אם אתה עכשיו ברמה של SS זה אומר שתוך יומיים-שלושה התאוששת מהאימון, אחרי זה אם אתה לא מתאמן מתחילה ירידה לאט לאט (ככה אני מבין את זה)
שוב, כמו שאמרת, זה תלוי באדם ובגוף שלו, אדם אחד אחרי שדילג על אימון יוכל עוד להעלות במשקל ולאדם אחר המשקל יצנח.
בעיקרון גם אם תהיה קצת יותר מ82.5 זה לא סיפור להורד קילו-שניים של נוזלים. אני בדצמבר שקלתי 110.5 בערך, ובשקילה נשקלתי 107.3 עם ייבוש קטנטן ולא אגרסיבי
נייס.
נ.ב. מה הסכנות של ייבוש מבחינת השפעה על הגוף ועל השרירים מבחינת סיכון לשריר תפוס וכו׳ וכו׳, ועל המאזן של כל הויטמינים וכו׳ בגוף ?

נ.ב. מה הסכנות של ייבוש מבחינת השפעה על הגוף ועל השרירים מבחינת סיכון לשריר תפוס וכו׳ וכו׳, ועל המאזן של כל הויטמינים וכו׳ בגוף ?
לא יודע... אבל אני עשיתי לא משהו רציני, פשוט אכלתי ארוחת בוקר באיזה 10 ואחרי זה לא אכלתי ולא שתיתי עד השקילה (חמש אחה"צ), פלוס הלכתי לסאונה לפני השקילה

סאונה זה סיפור אחר, זה ייבוש שאתה לא מתאמץ בו.
יצא לך להתנסות עם ייבוש של קפיצה בחבל עם בגדים חמים ?
ממש לא, אבל ממה שידוע לי זה לא הייבוש שעושים לפני תחרות פאוורליפטינג. מי שצריך לחתוך הרבה אז מורידים פחמימה ונתרן כמה ימים לפני, שותים מלא מים, ואז ביום האחרון מפסיקים לשתות (קראתי על זה, אני לא זוכר בדיוק כמה ימים לפני וכמה מים צריך לשתות ומתי בדיוק מפסיקים לשתות אבל זה בגדול), אם יש אפשרות לסאונה לפני השקילה או משהו אחר שמעודד הזעה זה עוד יותר טוב. ואז אתה באמת מגיע למצב מיובש

• פותח/ת השרשור
ירדתי ל 80.5 , היה קילו של נוזלים מסתבר.

@yujinius איך זה הולך מבחינת הלו"ז ? התחרות לא מתחילה בבוקר? איך שקילה בחמש?

ירדתי ל 80.5 , היה קילו של נוזלים מסתבר.

@yujinius איך זה הולך מבחינת הלו"ז ? התחרות לא מתחילה בבוקר? איך שקילה בחמש?

יש שקילה מוקדמת כלומר אתה יכול לבוא להישקל ברביעי בבוקר בפ"ת או בערב בחיפה
לאנשים שחותכים משקל, כלומר שוקלים 92-93 ורוצים להיכנס בעד 90 אז מעדיפים שקילה מוקדמת כי אז יש להם יום להחזיר את כל הנוזלים והמשקל שהם חתכו.
לכל אחד הייתי ממליץ יום לפני לנסוע ולהישקל בשקילה המקודמת כי: יותר נוח, אתה יכול לישון עוד שעה, ואם אתה חותך אתה לא מגיע חלש לתחרות

כמובן שאתה יכול להישקל ביום התחרות אבל זה שקילה שנעשית בבוקר, אם אני לא טועה היא מ7:30-8:30 באולם התחרות

• פותח/ת השרשור
יש שקילה מוקדמת כלומר אתה יכול לבוא להישקל ברביעי בבוקר בפ"ת או בערב בחיפה
לאנשים שחותכים משקל, כלומר שוקלים 92-93 ורוצים להיכנס בעד 90 אז מעדיפים שקילה מוקדמת כי אז יש להם יום להחזיר את כל הנוזלים והמשקל שהם חתכו.
לכל אחד הייתי ממליץ יום לפני לנסוע ולהישקל בשקילה המקודמת כי: יותר נוח, אתה יכול לישון עוד שעה, ואם אתה חותך אתה לא מגיע חלש לתחרות

כמובן שאתה יכול להישקל ביום התחרות אבל זה שקילה שנעשית בבוקר, אם אני לא טועה היא מ7:30-8:30 באולם התחרות
הבנתי.
להישקל בערב זאת בעיה אבל.. צריכים לשמור על ייבוש במהלך היום לא? פחות פחמימות.
אבל רעיון טוב, עדיף לדעתי.

הבנתי.
להישקל בערב זאת בעיה אבל.. צריכים לשמור על ייבוש במהלך היום לא? פחות פחמימות.
אבל רעיון טוב, עדיף לדעתי.

אתה גם יכול לפשוט להישקל בבוקר בפ"ת ואתה לא תהיה צריך לשמור על ייבוש יום שלם
שיכול להיות טיפה מסוכן
כי זה לא רק פחמימות, נגיד אתה נשקל ברביעי בבוקר אז ניקח שבוע אחורה
וככה אמור להיראות הייבוש (פחות או יותר אני לא זוכר מספרים אבל אותו עיקרון)

רביעי- 8 ליטר מים
חמישי- 8 ליטר מים
שישי- 8 ליטר מים
שבת- 8 ליטר מים
ראשון- 5 ליטר מים
שני- 3 ליטר מים+ הורדת פחמימה ונתרן שהם ידועים כסופחי נוזלים לגוף
שלישי- 0 פחמימה 0 נתרן לכל היום ולשתות כ1-3 ליטר מים
רביעי- לפני הנסיעה לפ"ת אתה נכנס לסאונה יבשה לכמה סטים של 5-10 דקות כדי להוציא ועד נוזלים מהגוף
ונוסע לשקילה (כמובן שגם עדיף לא לאכול ולא לשתות עד אחרי השקילה)

עכשיו תחשוב שאתה מוריד לעצמך 3 קילו נוזלים, זה סיכון להיות ככה גם במשך היום, אתה יכול להתייבש ולהגיע לבית חולים
גם אם אתה עושה חיתוך ברמה מאוד קיצונית אתה אולי תהיה גם צריך אינפוזיה לאחר השקילה כדי להחזיר את כל הנוזלים שחתכת

לכן אם אתה חוזר על חיתוך אמיתי של משקל כמו שרשמתי למעלה, עדיף יהיה לך להישקל בבוקר כדי לא לקחת סיכון מיותר
אם אתה תעשה משהו בסגנון שאמרו למעלה של לא לאכול וקצת סאונה לפני כדי להוריד נוזלים אז אתה יכול להישקל בבוקר

*כל השיטת חיתוך שרשמתי למעלה היא לא מדוייקת ונכונה ואין להסתמך עליה בכלל, תחפש בגוגל לפני איך עושים את זה נכון וגם לכל משתמש אחר שקורא את זה!!! אני לא לוקח סיכון אם מישהו עושה את זה לפי מה שרשמתי*

• פותח/ת השרשור
אתה גם יכול לפשוט להישקל בבוקר בפ"ת ואתה לא תהיה צריך לשמור על ייבוש יום שלם
שיכול להיות טיפה מסוכן
כי זה לא רק פחמימות, נגיד אתה נשקל ברביעי בבוקר אז ניקח שבוע אחורה
וככה אמור להיראות הייבוש (פחות או יותר אני לא זוכר מספרים אבל אותו עיקרון)

רביעי- 8 ליטר מים
חמישי- 8 ליטר מים
שישי- 8 ליטר מים
שבת- 8 ליטר מים
ראשון- 5 ליטר מים
שני- 3 ליטר מים+ הורדת פחמימה ונתרן שהם ידועים כסופחי נוזלים לגוף
שלישי- 0 פחמימה 0 נתרן לכל היום ולשתות כ1-3 ליטר מים
רביעי- לפני הנסיעה לפ"ת אתה נכנס לסאונה יבשה לכמה סטים של 5-10 דקות כדי להוציא ועד נוזלים מהגוף
ונוסע לשקילה (כמובן שגם עדיף לא לאכול ולא לשתות עד אחרי השקילה)

עכשיו תחשוב שאתה מוריד לעצמך 3 קילו נוזלים, זה סיכון להיות ככה גם במשך היום, אתה יכול להתייבש ולהגיע לבית חולים
גם אם אתה עושה חיתוך ברמה מאוד קיצונית אתה אולי תהיה גם צריך אינפוזיה לאחר השקילה כדי להחזיר את כל הנוזלים שחתכת

לכן אם אתה חוזר על חיתוך אמיתי של משקל כמו שרשמתי למעלה, עדיף יהיה לך להישקל בבוקר כדי לא לקחת סיכון מיותר
אם אתה תעשה משהו בסגנון שאמרו למעלה של לא לאכול וקצת סאונה לפני כדי להוריד נוזלים אז אתה יכול להישקל בבוקר

*כל השיטת חיתוך שרשמתי למעלה היא לא מדוייקת ונכונה ואין להסתמך עליה בכלל, תחפש בגוגל לפני איך עושים את זה נכון וגם לכל משתמש אחר שקורא את זה!!! אני לא לוקח סיכון אם מישהו עושה את זה לפי מה שרשמתי*
הולי שיט,
לא רוצה לייבש ולא נעליים חח
שיהיה מה שיהיה כולה הולך בשביל החוויה והכיף 😃

הולי שיט,
לא רוצה לייבש ולא נעליים חח
שיהיה מה שיהיה כולה הולך בשביל החוויה והכיף 😃

תחרות ראשונה לא הייתי ממליץ לך באמת לייבש ופשוט להיכנס במשקל שתהיה בו כי באמת זה לימודי וחוויה
אבל אם תרצה להתחרות עוד בעתיד בעוד תחרויות (יש 3 בשנה אתה מחוייב להגיע לכולם!! חח) אז אולי תחשוב על פעם אחת לחתוך בתחרות בעתיד כדי לניסיון ולידע אישי

• פותח/ת השרשור
תחרות ראשונה לא הייתי ממליץ לך באמת לייבש ופשוט להיכנס במשקל שתהיה בו כי באמת זה לימודי וחוויה
אבל אם תרצה להתחרות עוד בעתיד בעוד תחרויות (יש 3 בשנה אתה מחוייב להגיע לכולם!! חח) אז אולי תחשוב על פעם אחת לחתוך בתחרות בעתיד כדי לניסיון ולידע אישי
כן, יש מצב.
הפעם באמת בונה על זה כחוויה לימודית ומהנה.
אני עוד בתהליך ה SS ורק לא מזמן התחלתי סקוואטים ודדליפט כך שאין לי ציפיות גבוהות מעצמי.
אבל מתרגש מהפורום (של התחרות) בהחלט

כן, יש מצב.
הפעם באמת בונה על זה כחוויה לימודית ומהנה.
אני עוד בתהליך ה SS ורק לא מזמן התחלתי סקוואטים ודדליפט כך שאין לי ציפיות גבוהות מעצמי.
אבל מתרגש מהפורום (של התחרות) בהחלט

אתה תתרגש יותר בתחרות עצמה שתבין שזה כמו משפחה שם
אנשים שאתה לא מכיר יבואו לעזור לך בלי שאלה אם תבקש
יצלמו אותך אם תהיה צריך, יעזרו לך עם טכניקה,כניסות וחימום לפני הכניסות אפילו
ממש כיף בתחרויות ואתה תתמכר לזה

• פותח/ת השרשור
אתה תתרגש יותר בתחרות עצמה שתבין שזה כמו משפחה שם
אנשים שאתה לא מכיר יבואו לעזור לך בלי שאלה אם תבקש
יצלמו אותך אם תהיה צריך, יעזרו לך עם טכניקה,כניסות וחימום לפני הכניסות אפילו
ממש כיף בתחרויות ואתה תתמכר לזה
קודם אני צריך לעבוד על טכניקה.
על מה פוסלים מבחינת טכניקה לקויה?

קודם אני צריך לעבוד על טכניקה.
על מה פוסלים מבחינת טכניקה לקויה?

סקוואט- עומק לא תקין כלומר לא שברת מקביל, אם ירדת עלית ירדת שוב ואז עלית ואם לא הקשבת לפקודות
כלומר אתה נכנס לסקוואט מוציא את המוט לוקח צעד שתיים אחורה ומתמקם ורק שהשופט שמולך אומר סקוואט אתה יורד ולא לפני
ואחרי שעלית ונעלת אתה לא מחזיר את המוט עד שהשופט שמולך אומר RACK תזכור!!!

בנץ- אם תחת עולה מהספה, ירדת עלית ירדת עלית (כמו בסקוואט), אם לא הקשבת לפקודות
כלומר אתה מוציא את המוט ומוריד שאתה מגיע עם המוט לחזה ועוצר אתה לא מעלה!, עד השופט לא אומר PRESS ואותו דבר, אתה לא מחזיר עד שהשופט לא אומר RACK
גם אם זה לחכות שעה למעלה
לא בטוח אבל בתחרות הזו אולי יש פקודת START לפי מה שהבנתי אבל צריך לראות...שזה כמו הפקודת SQUAT בסקוואט

דדליפט- גרביים לא ארוכות, הקפצות, עלית ירדת עלית, מוט נפל ואי הקשבת לפקודות
בדדליפט אין לך פקודת התחלה אבל אחרי שאתה נועל אתה צריך לחכות לפקודה DOWN ולרדת עם המוט, אסור לך לעזוב אותו שאתה נעול ואסור לך גם לעזוב אותו 3 ס"מ מהרצפה, הוא נשאר לך בידיים כל הזמן!

נערך לאחרונה:
לא בטוח אבל בתחרות הזו אולי יש פקודת START לפי מה שהבנתי אבל צריך לראות...שזה כמו הפקודת SQUAT בסקוואט
ממה שאני יודע אין סטארט בבנץ', אבל צריך לוודא באמת
מורן, בקשר לייבוש אין לך מה לעשות את כל זה אם אתה שוקל עכשיו 80.5. מקסימום אם תשקול טיפה יותר אני מאמין שכמה שעות בלי אוכל ומים יביאו אותך מתחת ל 82.5, ובכל מקרה זה לא כזה חשוב באמת

ממה שאני יודע אין סטארט בבנץ', אבל צריך לוודא באמת
מורן, בקשר לייבוש אין לך מה לעשות את כל זה אם אתה שוקל עכשיו 80.5. מקסימום אם תשקול טיפה יותר אני מאמין שכמה שעות בלי אוכל ומים יביאו אותך מתחת ל 82.5, ובכל מקרה זה לא כזה חשוב באמת

בדקתי באתר של GPA יש עכשיו פקודת סטארט לבנץ' הכניסו את זה אחרי הGPA WORLDS

c7a5de868936ce256ad2190a84e63802.png

הפקודות זריזות בדכ?

תאמין לי שאם תתרגל במכון אתה לא תספור עד 5 לכל פקודה
אבל כאילו פקודה יכולה להיות ארוכה (רק מנטלית) ויכולה להיות קצרה
שהייתי בסקוואט עד שנתנו לי את הפקודה סקוואט הרגשתי שעובר נצח, בתאכלס עברו 1.5-3 שניות לא זוכר
אבל בבנץ היה לי תחושה שאיך שהגעתי לחזה ועצרתי שם לחצי שנייה והשופט ראה שהמוט לא זז קיבלתי פקודה
אבל בדכ תלוי

בסקוואט- כל עוד אתה זז המוט זז ואתה לא יציב אתה לא תקבל פקודה של SQUAT ופקודה של RACK בדכ אחרי נעילה יקח שנייה וחצי שתיים לקבל

בבנץ- פקודה START אתה מקבל שהידיים ישרות על ההתחלה ופקודה פרס אתה יכול לקבל אחרי חצי שנייה ואחרי 3 שניות רק תזכור שהמוט נח על החזה הוא לא זז וRACK כמו סקוואט מקבלים ישר

דדליפט- תלוי מאוד בפקודה DOWN אם השופט חושב שאתה לא נעול הוא יכול להחזיק אותך שם 5-7 שניות עד שהוא יתן DOWN והוא יכול לתת תוך שנייה כמו שהיה לי בדכ (תחושה שלי שהוא נתן תוך שנייה אני לא יודע בדיוק כמה זמן)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית