הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרשור פריקה.

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
ערב טוב.
אני מקווה שאתם תתיחסו ברצינות לשרשור הנ''ל.
השנה זו שנה טובה בשבילי הרבה דברים קרו בה.
אני שמח מאוד שהצלחתי לשנות את הגוף שלי ולהתייחס ברצינות לכל מיני דברים אחרים.
קודם כל השנה קיימתי את מה שציינתי למעלה ואני מאוד שמח אבל מתווספים עוד דברים רעים שלא קשורים לזה.
מבחינה חברתית איבדתי המון קשרים,אני לא יוצא לשום מקום,זה לא שאין לי זמן אני פשוט לא רוצה אני לא יודע למה.
עוד משהוא שאני אשמח אם תעזרו לי בזה,המון בנות מנסות להתחיל איתי בדרך כזו ועקיפה,מצד אחד זה סבבה מצד שני אני חושב שזה דבילי בגיל הזה שיש לך חברה כי זה לא קשר רציני ורוב הקשרים נעשיים לצרכים/אקטיים מיניים כאלו ואחרים.
מדוע אני מסתכל על דברים שונה?מדוע כשאני הולך ונעמד ברמזור אני לא מרגיש נעים עם זה שאנשים מסתכלים עליי מהאוטו שלהם זה הרגשה לא נעימה כזאת.
יש לי הרבה נפילות מבחינת התזונה,אבל הפסקתי עם זה ולקחתי את עצמי בידיים כי אני רוצה לשמר את זה,לגדול ולהתפתח.
מדוע יש דחף לאכול דברים מתוקים מכל הסוגים,לאחר שאתה אוכל אתה מתבאס על עצמך,ואתה יודע שזה שאתה אוכל את זה היום לא יגרום לזה שאתה לא תרצה לאכול את זה מחר[כלומר שיום אחרי שתאכל את הנוטלה תרצה עוד פעם לאכול אותה.]
מצד אחד צי'ט זה דבר שעוזר,עושה ריסט למטבוליזם וגורם לדברים טובים.
אני שמח קודם כל בשביל עצמי שאני לא אוהב את הדברים הבאים:
אלכוהול,סיגריות,נרגילות,או כל דבר שמזיק לגוף-מנגד לבני נוער שמעשנים היום כל היום כמעט.
תקופה באמת קשה אני באמת אשמח אם מישהוא יעזור פה קצת או יתן איזה תגובת תמיכה.
בכל זאת רציתי להבהיר-אין לי בעיות כלשהם.האשכול נפתח כדי לפרוק ולקבל קצת עידוד ועזרה.

נגיד את זה ככה, אתה מתרחק מכל מה שקשור לאלכהול, סיגריות, סמים אפילו ( במקרה אצלי בבצפר היה חתיכת סיפור ) ונרגילות וכו׳, אתה כבר במצב מצויין.
תתעודד, אתה Mr. Gainz.
או שאם זה לא הכיוון שלך אז Mr. Oreo.

• פותח/ת השרשור
נגיד את זה ככה, אתה מתרחק מכל מה שקשור לאלכהול, סיגריות, סמים אפילו ( במקרה אצלי בבצפר היה חתיכת סיפור ) ונרגילות וכו׳, אתה כבר במצב מצויין.
תתעודד, אתה Mr. Gainz.
תודה רבה אחי,אתה לא מבין איזה טוב זה עושה לי בלב.

קודם כל, תרגיש חופשי.
אתייחס למה שכתבת כדי לנסות אולי בקצת לעודד אותך.

מבחינה חברתית איבדתי המון קשרים,אני לא יוצא לשום מקום,זה לא שאין לי זמן אני פשוט לא רוצה אני לא יודע למה.
גיל ההתבגרות זהו גיל שהאופי שלך משתנה מהקצה לקצה, מצד אחד אתה מגבש דעות משל עצמך ומנסה להיות עצמאי ומצד שני אתה מובל ע"י הרצון ליצור ולשמר קשרים חברתיים ככל האפשר מהפחד שלא להישאר בודד מבחינה חברתית ורק זה בפני עצמו יכול לגרום לך לקונפליקטים שלך עם עצמך.

כולנו עברנו את התקופה שהרגשנו לבד, שלא התחשק לצאת בזמן שכולם יצאו למועדונים ואפילו בלי לדעת למה.
היו ימים בגיל ההתבגרות שהייתי יושב עם עצמי מול המחשב, ומקנא בילדים שיוצאים ומבלים.
ללא שום סיבה.
תתעודד, זה ישתנה ויהיה לנחלת העבר.
אתה תשתנה מהקצה לקצה, אני מבטיח לך.

עוד משהוא שאני אשמח אם תעזרו לי בזה,המון בנות מנסות להתחיל איתי בדרך כזו ועקיפה,מצד אחד זה סבבה מצד שני אני חושב שזה דבילי בגיל הזה שיש לך חברה כי זה לא קשר רציני ורוב הקשרים נעשיים לצרכים/אקטיים מיניים כאלו ואחרים.
שום דבר לא דבילי.
יש כאלו שבגיל 16 הכירו את אהבת חייהם ויש כאלו שהייתה להם חברה כי הם התחברו ונהנו מהחברה והאינטימיות של אותה אחת.
תזרום עם החיים.
אתה כולה בן 16, מה שיבוא יבוא.. אני מבטיח לך שיש לך עוד שנים רבות של הנאות כאלה ואחרות.

מדוע אני מסתכל על דברים שונה?מדוע כשאני הולך ונעמד ברמזור אני לא מרגיש נעים עם זה שאנשים מסתכלים עליי מהאוטו שלהם זה הרגשה לא נעימה כזאת.
ביטחון עצמי נמוך.
בשביל זה אתה הולך להתאמן, כדי לזקוף את החזה החוצה ולעמוד זקוף כשאתה עומד ברמזור.

יש לי הרבה נפילות מבחינת התזונה,אבל הפסקתי עם זה ולקחתי את עצמי בידיים כי אני רוצה לשמר את זה,לגדול ולהתפתח.
כל הכבוד, תמשיך ככה.

מדוע יש דחף לאכול דברים מתוקים מכל הסוגים,לאחר שאתה אוכל אתה מתבאס על עצמך,ואתה יודע שזה שאתה אוכל את זה היום לא יגרום לזה שאתה לא תרצה לאכול את זה מחר[כלומר שיום אחרי שתאכל את הנוטלה תרצה עוד פעם לאכול אותה.]
CE LA VI
אלה החיים.
קפאין ממכר ומושך, סוכר ממכר ומושך, בצק ממכר ומושך, סקס ממכר ומושך, סמים ממכרים ומושכים..
כל דבר בחיים מושך אותך לעוד ועוד.

אתה צריך להיות זה ששם את הגבול ואת הקו האדום.
חיים פעם אחת וכל דבר בכמות קטנה לא יזיק לעולם (חוץ מסמים, אל תעשה את זה)
קח הכל בפרופורציה ותהנה כמה שאפשר.

אני שמח קודם כל בשביל עצמי שאני לא אוהב את הדברים הבאים:
אלכוהול,סיגריות,נרגילות,או כל דבר שמזיק לגוף-מנגד לבני נוער שמעשנים היום כל היום כמעט.
מעולה, המשך כך.
קשה להיפטר מהרגלים רעים, מניסיון.

בכל זאת רציתי להבהיר-אין לי בעיות כלשהם.האשכול נפתח כדי לפרוק ולקבל קצת עידוד ועזרה.

ANY TIME
✌️

אתה כולה בן 16 והחיים עוד לפניך.

קח בחשבון שלוקח לראש הרבה זמן להתנתק/למחוק את התבנית המוחית שהוטבעה בו. בראש אתה עדיין מי שהיית.
ואני בטוחה שאתה עדיין מופתע בכל פעם שאתה עובר ליד השתקפות של עצמך.

תקבע לעצמך עקרון שאתה בוחר רק מה שעושה לך טוב ושאתה שלם איתו ותבטל רגשות אשם או ביטול עצמי.
קח את הזמן.
מבטיחה שעוד יבוא לך לצאת לבלות ואין לך מה למהר.
ואם אמא שלך מודאגת תגיד לה שאין על מה, היא חינכה אותך טוב.
😃

כי יש לך ביטחון עצמי נמוך/חרדה חברתית. אם אתה רוצה מספיק חזק לשנות את עצמך תבנה את הביטחון שלך מכל דבר שיעלה לך אותו.
תזכור שהכל בראש ואף אחד שיושב באוטו מול הרמזור לא מסתכל עלייך בעין עוינת. סביר להניח שהם אפילו לא שמים לב אלייך. כלומר, הכל בראש. אני גם מבטיח לך שברגע שהביטחון העצמי שלך יעלה כל החשיבה שלך תשנה לטובה.
בהצלחה.

תלמד לאהוב את עצמך,תשאף להיות מעולה בכל דבר שאתה עושה ותבנה לעצמך מעגל חברתי שמורכב מאנשים איכותיים שמוציאים את הטוב ממך.תתרחק מאנשים שגורמים לך להרגיש רע ומחזקים את הדברים ה"רעים"בך.

• פותח/ת השרשור
תתעודד, אתה Mr. Gainz.

קודם כל, תרגיש חופשי.
אתייחס למה שכתבת כדי לנסות אולי בקצת לעודד אותך.

גיל ההתבגרות זהו גיל שהאופי שלך משתנה מהקצה לקצה, מצד אחד אתה מגבש דעות משל עצמך ומנסה להיות עצמאי ומצד שני אתה מובל ע"י הרצון ליצור ולשמר קשרים חברתיים ככל האפשר מהפחד שלא להישאר בודד מבחינה חברתית ורק זה בפני עצמו יכול לגרום לך לקונפליקטים שלך עם עצמך.

כולנו עברנו את התקופה שהרגשנו לבד, שלא התחשק לצאת בזמן שכולם יצאו למועדונים ואפילו בלי לדעת למה.
היו ימים בגיל ההתבגרות שהייתי יושב עם עצמי מול המחשב, ומקנא בילדים שיוצאים ומבלים.
ללא שום סיבה.
תתעודד, זה ישתנה ויהיה לנחלת העבר.
אתה תשתנה מהקצה לקצה, אני מבטיח לך.

שום דבר לא דבילי.
יש כאלו שבגיל 16 הכירו את אהבת חייהם ויש כאלו שהייתה להם חברה כי הם התחברו ונהנו מהחברה והאינטימיות של אותה אחת.
תזרום עם החיים.
אתה כולה בן 16, מה שיבוא יבוא.. אני מבטיח לך שיש לך עוד שנים רבות של הנאות כאלה ואחרות.

ביטחון עצמי נמוך.
בשביל זה אתה הולך להתאמן, כדי לזקוף את החזה החוצה ולעמוד זקוף כשאתה עומד ברמזור.

כל הכבוד, תמשיך ככה.

CE LA VI
אלה החיים.
קפאין ממכר ומושך, סוכר ממכר ומושך, בצק ממכר ומושך, סקס ממכר ומושך, סמים ממכרים ומושכים..
כל דבר בחיים מושך אותך לעוד ועוד.

אתה צריך להיות זה ששם את הגבול ואת הקו האדום.
חיים פעם אחת וכל דבר בכמות קטנה לא יזיק לעולם (חוץ מסמים, אל תעשה את זה)
קח הכל בפרופורציה ותהנה כמה שאפשר.

מעולה, המשך כך.
קשה להיפטר מהרגלים רעים, מניסיון.

ANY TIME
✌️

אתה כולה בן 16 והחיים עוד לפניך.

קח בחשבון שלוקח לראש הרבה זמן להתנתק/למחוק את התבנית המוחית שהוטבעה בו. בראש אתה עדיין מי שהיית.
ואני בטוחה שאתה עדיין מופתע בכל פעם שאתה עובר ליד השתקפות של עצמך.

תקבע לעצמך עקרון שאתה בוחר רק מה שעושה לך טוב ושאתה שלם איתו ותבטל רגשות אשם או ביטול עצמי.
קח את הזמן.
מבטיחה שעוד יבוא לך לצאת לבלות ואין לך מה למהר.
ואם אמא שלך מודאגת תגיד לה שאין על מה, היא חינכה אותך טוב.
😃

כי יש לך ביטחון עצמי נמוך/חרדה חברתית. אם אתה רוצה מספיק חזק לשנות את עצמך תבנה את הביטחון שלך מכל דבר שיעלה לך אותו.
תזכור שהכל בראש ואף אחד שיושב באוטו מול הרמזור לא מסתכל עלייך בעין עוינת. סביר להניח שהם אפילו לא שמים לב אלייך. כלומר, הכל בראש. אני גם מבטיח לך שברגע שהביטחון העצמי שלך יעלה כל החשיבה שלך תשנה לטובה.
בהצלחה.

תלמד לאהוב את עצמך,תשאף להיות מעולה בכל דבר שאתה עושה ותבנה לעצמך מעגל חברתי שמורכב מאנשים איכותיים שמוציאים את הטוב ממך.תתרחק מאנשים שגורמים לך להרגיש רע ומחזקים את הדברים ה"רעים"בך.

תקרא את הספר של סניה.

תודה רבה לכולכם.

אני לא בטוח שאני הבנאדם הנכון להביא לך עצות אבל יש עצה אחת שאני כן חושב שאני יכול לתת לך. כל שינוי גדול צריך לעשות בכוח. בין אם אתה רוצה להפסיק לאכול מתוק, להפסיק להיות ביישן או להתחיל עם בחורה, זה משהו שאתה צריך להכריח את עצמך לעשות בכוח בהתחלה כדי שבעתיד זה יהיה יותר טבעי. פעם ראשונה היא תמיד הכי קשה.
אתה רואה מישהו מסתכל עליך מהאוטו בזמן שאתה עומד ברמזור? סתכל לו בעיניים במבט שיגרום לו להבין מי פה האלפה מייל. אל תתן לדברים שתוטיים להוריד אותך והכי חשוב אל תשווה את עצמך לכל הנוער הבעייתי ששותה ומעשן נרגילה. תשווה את עצמך לנוער שהתחיל לעשות תואר בגיל 15 בזמן הבצפר וקידם את החיים שלו בזמן ששאר ה99% גירבצו ולא עשו כלום עם עצמם עד גיל 25.

תזכור שאתה בוחר את החברים שלך והחברים שלך מגדירים מי אתה. תתחבר עם אנשים שאתה רוצה להיות כמוהם והחיים שלך יהיו הרבה יותר מאושרים כי יהיה לך דרייב להשתפר מיום ליום בכל תחומי החיים.

• פותח/ת השרשור
אני לא בטוח שאני הבנאדם הנכון להביא לך עצות אבל יש עצה אחת שאני כן חושב שאני יכול לתת לך. כל שינוי גדול צריך לעשות בכוח. בין אם אתה רוצה להפסיק לאכול מתוק, להפסיק להיות ביישן או להתחיל עם בחורה, זה משהו שאתה צריך להכריח את עצמך לעשות בכוח בהתחלה כדי שבעתיד זה יהיה יותר טבעי. פעם ראשונה היא תמיד הכי קשה.
אתה רואה מישהו מסתכל עליך מהאוטו בזמן שאתה עומד ברמזור? סתכל לו בעיניים במבט שיגרום לו להבין מי פה האלפה מייל. אל תתן לדברים שתוטיים להוריד אותך והכי חשוב אל תשווה את עצמך לכל הנוער הבעייתי ששותה ומעשן נרגילה. תשווה את עצמך לנוער שהתחיל לעשות תואר בגיל 15 בזמן הבצפר וקידם את החיים שלו בזמן ששאר ה99% גירבצו ולא עשו כלום עם עצמם עד גיל 25.

תזכור שאתה בוחר את החברים שלך והחברים שלך מגדירים מי אתה. תתחבר עם אנשים שאתה רוצה להיות כמוהם והחיים שלך יהיו הרבה יותר מאושרים כי יהיה לך דרייב להשתפר מיום ליום בכל תחומי החיים.
תודה רבה.
לעשן סיגריות זה כמו לשלם למישהוא כדי שיהרוג אותך.

11045317_1600842300152776_8070298959158874252_n.jpg

אל תשכח לשמוח גם בחלקי ואל תמנע מלבכות כשעצוב תנצל עד תום כל עוד אתה תמים תלמד לוותר ואל תוותר על החיים.
כי בחיים הכל עובר. מטעויות למד והשתפר מה שקולך הפנימי אומר, זו האמת שלך. לא, לסלוח זו לא חולשה. נצור אהבה בדרכך ודע, את כל הסובב אותך. אל תלך בדרכו של אחר ואל תיכנע לחולשות שבגוף שא בעול בכתפיים איתנות ותאמין ותאמין, רק תאמין.

את האמת אני מבין מה עובר עליך אצלי קצת עצוב שזה בגיל 21 כמעט .
איכשהו ה''תחביב'' השתלט לי על החיים ולא באלי להפסיק ואני לא רואה את עצמי מפסיק.
זה עלה לי בחברים קרובים קצת במשפחה והמון בגישה שלי ומי שאני .

את האמת אני מבין מה עובר עליך אצלי קצת עצוב שזה בגיל 21 כמעט .
איכשהו ה''תחביב'' השתלט לי על החיים ולא באלי להפסיק ואני לא רואה את עצמי מפסיק.
זה עלה לי בחברים קרובים קצת במשפחה והמון בגישה שלי ומי שאני .
חח אל תדאג אתה לא במצב כל כך גרוע לי לא היו חברים גם לפני 😃

אתה צריך בחורה תאמין לי זה יתן לך הרבה מאוד, לפעמים לא רק סקס זה העניין אלא מישהי לדבר איתה ולהיות חלק מהחיים שלה והיא שלך..
(ואני אומר את זה בתור "זונה ממין זכר" לאחרונה וזה לא כזה כיף כמו שזה נשמע)

חוץ מזה גיל ההתבגרות זה ככה יש לך עוד הרבה לעבור וסך הכל החיים בסופו של דבר חרא לכולם אבל הרגעים שאתה נהנה בהם שווים את כל השאר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית