הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Strength Camp R.I.P - למה?

יש כל כך הרבה. ניסיתי למצוא לך את הסרטון שהוא טוען שאם תעבוד רק כח אז השרירים שלך יהיו דחוסים אחד בתוך השני וצריך לעבוד על כל מיני שרירים קטנים שאמורים להרחיק לך את השרירים הגדולים אחד מהשני, אבל לא מצאתי אותו

יש כל כך הרבה. ניסיתי למצוא לך את הסרטון שהוא טוען שאם תעבוד רק כח אז השרירים שלך יהיו דחוסים אחד בתוך השני וצריך לעבוד על כל מיני שרירים קטנים שאמורים להרחיק לך את השרירים הגדולים אחד מהשני, אבל לא מצאתי אותו

מסכים איתך שלפעמים הוא נוטה לאובר ברו סיאנס, אבל אני לא חושב שהמילה "משלה" היא הנכונה לגביו, הוא מעולם אינו טען שמה שהוא אומר זוהי אמת מוחלטת, הוא תמיד אומר שיש האפשרות שהוא טועה ושזוהי דעתו בלבד.

עצרתי באמצע אבל אני עדיין חייב לשאול ,הוא הצליח לגמור בסוף? .
ובנימה יותר רצינית יש לו סירטונים דיי טובים אבל הוא נופל באותה בעייה של רוב מעליי סירוטוני הכושר ביוטוב ,: הוא מישתמש אך ורק בנסיון הפרטי שלו על מנת לענות לאחרים ,זה לא כזה עניין גדול אבל זה לפעמים גורם לו לפילוט שטיות כאלו

הבעיה היחידה אצלו שלפעמים ממש הציקה לי זה שהיו שואלים אותו שאלות והוא היה סוטה לנושאים אחרים ורק בשנייה האחרונה מביא את הפואנטה עצמה... זה היה די מייאש.

• פותח/ת השרשור
הבעיה היחידה אצלו שלפעמים ממש הציקה לי זה שהיו שואלים אותו שאלות והוא היה סוטה לנושאים אחרים ורק בשנייה האחרונה מביא את הפואנטה עצמה... זה היה די מייאש.
הוא עשה על זה סרטון והסביר שהוא לא רוצה לענות על תשובה וזהו כי זה יהיה משעמם לדעתו
הוא טוען שהוא רוצה ללמד אותנו לחשוב בעצמנו
למרות שהוא עונה על הרבה שאלות יפה

הוא עשה על זה סרטון והסביר שהוא לא רוצה לענות על תשובה וזהו כי זה יהיה משעמם לדעתו
הוא טוען שהוא רוצה ללמד אותנו לחשוב בעצמנו
למרות שהוא עונה על הרבה שאלות יפה
מסכים שלא צריך פשוט לענות על התשובה וזהו ולפעמים הסטייה לנושאים עוזרת, אבל לפעמים סרטון של 20 דקות היה יכול להיות 5 דקות.

התנשאות זה טוב להיפרטרופיה תמשיך
אה ולצטט עקום משחרר קורטיזול

לפי הסרטונים של אליוט נראה שלקשקש כל מה שעולה לך לראש עוזר להיפרטרופיה. או זה או הסטרואידים שהוא לוקח שגדלו על עץ. פלאוליטי לגמרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית