הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חיטוב לאחר חודש

שמע... לדעתי לא עשית מסה כמו שצריך.... ירדת קרוב ל-10 קילו ועדיין החזה והבטן נראים מאוד רפויים (יכול להיות שזה בגלל התאורה).. אני הייתי מפסיק את החיטוב ועושה מסה כמו שצריך. עשית מסה מלוכלכת או משהו לפני שהתחלת את החיטוב?
יכול להיות שאתה גם מאבד המון שריר בחיטוב שאתה עושה

• פותח/ת השרשור
שמע... לדעתי לא עשית מסה כמו שצריך.... ירדת קרוב ל-10 קילו ועדיין החזה והבטן נראים מאוד רפויים (יכול להיות שזה בגלל התאורה).. אני הייתי מפסיק את החיטוב ועושה מסה כמו שצריך. עשית מסה מלוכלכת או משהו לפני שהתחלת את החיטוב?
יכול להיות שאתה גם מאבד המון שריר בחיטוב שאתה עושה
כן מסה לא כל כך טובה ההיתה לי עלייתי מלוכלך אני רוצה לסיים את החיטוב ולתת פוש אחרון כי המטרה זה הקוביות ואני כבר רוצה את זה ולאחר שייסתים הקיץ אני יעשה מסה נקייה עם פלוס קלורי של 300-500 רק הדבר שאני רוצה להיפטר ממנו זה השומן העיקש

כן מסה לא כל כך טובה ההיתה לי עלייתי מלוכלך אני רוצה לסיים את החיטוב ולתת פוש אחרון כי המטרה זה הקוביות ואני כבר רוצה את זה ולאחר שייסתים הקיץ אני יעשה מסה נקייה עם פלוס קלורי של 300-500 רק הדבר שאני רוצה להיפטר ממנו זה השומן העיקש

במקום מסה נקייה או מלוכלכת או לא משנה מה, פשוט תעשה מאסה עם פלוס קלורי של אוכל בריא ואמיתי (פסטה מקמח מלא, ירקות, חלבון איכותי, אפילו לאכול בורגרקינג גדול ללא קולה וצ'יפס לאחר אימון). לא רק הפלוס או המינוס הקלורי משנה אלא גם מהיכן מגיעות בדיוק הקלוריות של אותו פלוס או מינוס קלורי.

• פותח/ת השרשור
כן אני הבנתי תודה תגיד בקשר לחיטוב בחודש של חיטוב האחרון אני יראה את הקוביות או שזה לא כל כך בטוח מיכוון שאני מרגיש שיש לי מסה שם ואני גם לפי התמונות רואה קצת קוביות פשוט יש לי בבטן את השומן העיקש וגם בצדדים ואני מנסה הכל בשביל להוריד אותם מה אתה אומר

כן אני הבנתי תודה תגיד בקשר לחיטוב בחודש של חיטוב האחרון אני יראה את הקוביות או שזה לא כל כך בטוח מיכוון שאני מרגיש שיש לי מסה שם ואני גם לפי התמונות רואה קצת קוביות פשוט יש לי בבטן את השומן העיקש וגם בצדדים ואני מנסה הכל בשביל להוריד אותם מה אתה אומר
יכול להיות שכן ויכול להיות שלא... תלוי כמה אחוזי שומן תצליח לרדת וכמה מסת שריר יש לך שם. אני לא יכול לנבא לא את זה ולא את זה. אבל בסופו של דבר יהיו לך קוביות.. אני ראיתי את שלי לראשונה לאחר 23 שנה 😃 (מתוכן כמעט שנתיים מתאמן במכון)

• פותח/ת השרשור
טוב תודה לך ותגיד שתית אלכוהול אני יכול לשתות?? או שזה עושה בעיות בחיטוב

טוב תודה לך ותגיד שתית אלכוהול אני יכול לשתות?? או שזה עושה בעיות בחיטוב

עדיף שלא... אלכוהול הוא גם קלוריות (7 קלוריות לגרם) והוא גם גורם נזק לכבד שלך שבעקיפין יכול לגרום לבעיות בירידה באחוזי שומן בגלל תהליכים מסובכים מידי בשביל להסביר כאן בכמה שורות

• פותח/ת השרשור
סליחה שאני משגע אותך גבר אבל שאלה אחרונה אני עכשיו עושה 120 דקות אירובי בשבוע שתי אימונים מתוכם איטרוולים עכשיו אני גם הורדתי את הפחמימות ל80 גרם 135 גרם חלבון והעלתי את השומן ל 60 גרם עכשיו אני עדיין ממשיך לרדת בערך כ 1-0.5 קילו השאלה ואני רוצה להוסיף עוד אירובי השאלה אם זה מיותר לעלות את האירוביל 180 דקות בשבוע או להשאיר על 120 דקות איורבי בשבוע

סליחה שאני משגע אותך גבר אבל שאלה אחרונה אני עכשיו עושה 120 דקות אירובי בשבוע שתי אימונים מתוכם איטרוולים עכשיו אני גם הורדתי את הפחמימות ל80 גרם 135 גרם חלבון והעלתי את השומן ל 60 גרם עכשיו אני עדיין ממשיך לרדת בערך כ 1-0.5 קילו השאלה ואני רוצה להוסיף עוד אירובי השאלה אם זה מיותר לעלות את האירוביל 180 דקות בשבוע או להשאיר על 120 דקות איורבי בשבוע

לדעתי אירובי בכלל זה מיותר... אם זה כיף לך תעשה את זה... בסופו של דבר מה שמשנה זה מה אתה אוכל

• פותח/ת השרשור
אז מה לעשות ?? לעלות באירובי או להשאיר ככה כי אני ממשיך לרדת 0.5-1 קילו והפחד זה לרדת יותר מ 1 קילו בשבוע ואז ירד עוד מסת שריר

אז מה לעשות ?? לעלות באירובי או להשאיר ככה כי אני ממשיך לרדת 0.5-1 קילו והפחד זה לרדת יותר מ 1 קילו בשבוע ואז ירד עוד מסת שריר
תשאר ככה כל עוד אתה יורד אם אתה תקוע תוריד קלוריות או תוסיף אירובי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית