הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר ריב עם איזה מטומטם במכון.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי,

הייתי לפני חצי שעה במכון, קיצר דיבר איתי איזה מתאמן, איתי ועם המאמן, אז שאל כמה קלוריות אני אוכל וזה, בקיצר סיפרתי לו שאני בפלוס ממש נמוך בסביבות 300, סיפרתי לו שהייתי שמן ואז אנורקס ועכשיו אני עולה לאט ושומר על האחוז שומן ומנסה לעלות שריר ומעט מאוד שומן.

הוא ישר התחיל לתקוף, אמר לי אתה תשמין, אתה לא תעלה שריר בכלל, רק שומן אתה תעלה .. קיצר הסברתי לו שאני אוכל ככה ומנסה לגרום שרוב הקלוריות שהם + אצלי ילכו לשריר וממש נקי נקי, כי לא יהיה לי זמן לחיטוב ואני רוצה להיות חטוב יחסית בקיץ.

שוב הוא התחיל להגיד לי שאני אעלה רק שומן ואני אשמין ואין דבר כזה "אין חיטוב" ועושים חיטוב תמיד.

התחלתי להסביר לו שכן יש דבר כזה ויש מלא אנשים שלא עושים חיטוב ועולים נקי.

שוב תקף ותקף, בקיצר התעצבנתי ופשוט הלכתי, אני רוצה לשואל אותכם שאלה שלא קשורה, אנשים מתאמנים, ענקיים, שרירים, למה לעזאזל הם עובדים בדרך של מטומטם ואוכלים כמו חולי נפש (אני מדבר על פלוס של כמעט 1500 קל') ... מה הקטע שלהם.

אנשים מתאמנים, ענקיים, שרירים, למה לעזאזל הם עובדים בדרך של מטומטם ואוכלים כמו חולי נפש (אני מדבר על פלוס של כמעט 1500 קל') ... מה הקטע שלהם.
על מי אתה מדבר? מי נמצא בפלוס של 1500?

והבחור שאמר לך את מה שאמר.. לא מתייחסים לברבורי שטויות שכאלה.
10 דק' שלא יחזרו לך לעולם.

• פותח/ת השרשור
על מי אתה מדבר? מי נמצא בפלוס של 1500?

והבחור שאמר לך את מה שאמר.. לא מתייחסים לברבורי שטויות שכאלה.
10 דק' שלא יחזרו לך לעולם.
הוא בפלוס של 1500 ..

הוא אומר לי שבחיים אין מצב שלא עושים חיטוב, הוא אומר שתמיד משמינים בצורה שלא ניתן מצב שאי אפשר לעשות חיטוב.

הסברתי לו שיש אנשים שעושים סטרייט ווארק אאוט והם נמצאים בפלוס של 100 קל' ועובדה שהם חטובים מאוד ומוצקים מאוד !

או שאני טועה ?

סתחיין על הניהול מגיע לך !

הוא אומר לי שבחיים אין מצב שלא עושים חיטוב, הוא אומר שתמיד משמינים בצורה שלא ניתן מצב שאי אפשר לעשות חיטוב.
לא ממש הבנתי מה כתבת כאן חח
"תמיד משמינים בצורה שלא ניתן מצב שאי אפשר לעשות חיטוב"
WAT ?
תודה תודה 😃

• פותח/ת השרשור
לא ממש הבנתי מה כתבת כאן חח
"תמיד משמינים בצורה שלא ניתן מצב שאי אפשר לעשות חיטוב"
WAT ?

תודה תודה 😃
כן כמה שלילות נתתי חחחחחחחחחחחח, הכוונה שהוא אמר לי שאין מצב כזה שאני אעשה מסה ולא אחטב בחיים ואז נתתי את הדוגמא של SW.

הוא בפלוס של 1500 ..

הסברתי לו שיש אנשים שעושים סטרייט ווארק אאוט והם נמצאים בפלוס של 100 קל' ועובדה שהם חטובים מאוד ומוצקים מאוד !

או שאני טועה ?

רוב האנשים שמגיעים למכון ולא יודעים הרבה על מה שהם עושים פשוט חושבים שמסה זה תירוץ לאכול כמה שבא לך ומה שבא לך וחיטוב זה הרעבה עצמית עם אירובי.
אני יכול לומר לך שאני מכיר מספיק אנשים שבשביל לרדת 8 א"ש ירדו הרבה יותר מדי שריר להצדיק את זה וכל מסה הם עולים לפחות א"ש אחד בחודש כי הם טוחנים ללא הפסקה.

כן כמה שלילות נתתי חחחחחחחחחחחח, הכוונה שהוא אמר לי שאין מצב כזה שאני אעשה מסה ולא אחטב בחיים ואז נתתי את הדוגמא של SW.
כל עוד אתה מתאמן ואתה בפלוס קלורי קטן, ההתקדמות תיהיה קטנה אך גם ההשמנה.
החיטוב יגיע אחרי הרבה מאוד זמן.

• פותח/ת השרשור
רוב האנשים שמגיעים למכון ולא יודעים הרבה על מה שהם עושים פשוט חושבים שמסה זה תירוץ לאכול כמה שבא לך ומה שבא לך וחיטוב זה הרעבה עצמית עם אירובי.
אני יכול לומר לך שאני מכיר מספיק אנשים שבשביל לרדת 8 א"ש ירדו הרבה יותר מדי שריר להצדיק את זה וכל מסה הם עולים לפחות א"ש אחד בחודש כי הם טוחנים ללא הפסקה.
נכון, זה מוגזם .. לא מובן לי.
כל עוד אתה מתאמן ואתה בפלוס קלורי קטן, ההתקדמות תיהיה קטנה אך גם ההשמנה.
החיטוב יגיע אחרי הרבה מאוד זמן.

אני למשל עושה מסה מאוד נקייה ואני מגיע במטרה שאני לא אצטרך לחטב בכלל.

נכון, זה מוגזם .. לא מובן לי.

אני למשל עושה מסה מאוד נקייה ואני מגיע במטרה שאני לא אצטרך לחטב בכלל.

אין דבר כזה שצריך לחטב,יש שרוצים ואצל כל אדם זה סף שונה,יש לך אנשים בפורום שמגיעים גם לא"ש גבוהים ולא "צריכים" לחטב.
אבל בכל מקרה בסופו של דבר אתה עלול לרצות לחטב אבל אין לך מה להתרכז בזה,תתרכז בהתקדמות שלך ובלשים לב למאזן החיובי.

אל תתיחס לאנשים אקראיים במכון... (או בפורומים), ואם אתה מתקדם כמו שצריך ב+300, אז בכלל תהיה בטוח שאתה בדרך הנכונה.

אני אישית לא הצלחתי להסתדר עם פלוס כזה בעיקר כי הייתי מפספס בהרבה ימים (לצד השלילי) ואז ההתקדמות שלי הייתה שלילית בחלק מהשבועות, אז היום אני פשוט אוכל אקסטרה בשביל להיות בטוח שאני בפלוס תקין (וגם ככה יש ימים שאני מפספס)

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה שצריך לחטב,יש שרוצים ואצל כל אדם זה סף שונה,יש לך אנשים בפורום שמגיעים גם לא"ש גבוהים ולא "צריכים" לחטב.
אבל בכל מקרה בסופו של דבר אתה עלול לרצות לחטב אבל אין לך מה להתרכז בזה,תתרכז בהתקדמות שלך ובלשים לב למאזן החיובי.

נכון, אני חושב שאם עושים עלייה מדודה, אפשר להנות מזה ואפילו יותר, יש לי במכון אנשים שאין להם את ה-6 קוביות בבטן, אבל אין להם כרס והם חטובים ועם ידיים מאוד מעוצבות ואני רואה שהם דופקים מסה בכיף, איטית ונקייה.

אם טוב לך ואתה אוהב את זה, אז סבבה.
כל אחד והמטרות שלו.
לי אישית לא טוב עדיין, המטרה שלי יכולה לקחת יחסית הרבה זמן אבל אין מה לעשות, לא הכל מקבלים ביום.

לי אישית לא טוב עדיין, המטרה שלי יכולה לקחת יחסית הרבה זמן אבל אין מה לעשות, לא הכל מקבלים ביום.
ביום שתתגבר על הפחד מהשמנה, ותסבול את זה שבתקופת המסה תיהיה לך כרס קטנה וקצת "צדדים",
לאחר חיטוב אתה תיהיה הרבה יותר מרוצה.

• פותח/ת השרשור
ביום שתתגבר על הפחד מהשמנה, ותסבול את זה שבתקופת המסה תיהיה לך כרס קטנה וקצת "צדדים",
לאחר חיטוב אתה תיהיה הרבה יותר מרוצה.
אני יודע שאני צריך לעלות קלוריות וצריך לאכול יותר, אבל כפי שאמרתי לצערי אני לא יוכל לעשות חיטוב לפני הצבא כי הגיוס קרב ובא, אז עדיף לי לעלות נקי בינתיים לא ככה ?

אני יודע שאני צריך לעלות קלוריות וצריך לאכול יותר, אבל כפי שאמרתי לצערי אני לא יוכל לעשות חיטוב לפני הצבא כי הגיוס קרב ובא, אז עדיף לי לעלות נקי בינתיים לא ככה ?
עוד כמה זמן הגיוס?

הוא אומר לי...
לי בד"כ לא אומרים יותר מדי, אבל אם מישהו מתעקש ללמד כלב זקן טריקים חדשים אני פשוט אומר שהרופא אוסר עלי. ולעניין: לדעתי, בהתייחס לעבר שלך, אתה עושה בדיוק את הדבר הנכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית