הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר ריב עם איזה מטומטם במכון.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי,

הייתי לפני חצי שעה במכון, קיצר דיבר איתי איזה מתאמן, איתי ועם המאמן, אז שאל כמה קלוריות אני אוכל וזה, בקיצר סיפרתי לו שאני בפלוס ממש נמוך בסביבות 300, סיפרתי לו שהייתי שמן ואז אנורקס ועכשיו אני עולה לאט ושומר על האחוז שומן ומנסה לעלות שריר ומעט מאוד שומן.

הוא ישר התחיל לתקוף, אמר לי אתה תשמין, אתה לא תעלה שריר בכלל, רק שומן אתה תעלה .. קיצר הסברתי לו שאני אוכל ככה ומנסה לגרום שרוב הקלוריות שהם + אצלי ילכו לשריר וממש נקי נקי, כי לא יהיה לי זמן לחיטוב ואני רוצה להיות חטוב יחסית בקיץ.

שוב הוא התחיל להגיד לי שאני אעלה רק שומן ואני אשמין ואין דבר כזה "אין חיטוב" ועושים חיטוב תמיד.

התחלתי להסביר לו שכן יש דבר כזה ויש מלא אנשים שלא עושים חיטוב ועולים נקי.

שוב תקף ותקף, בקיצר התעצבנתי ופשוט הלכתי, אני רוצה לשואל אותכם שאלה שלא קשורה, אנשים מתאמנים, ענקיים, שרירים, למה לעזאזל הם עובדים בדרך של מטומטם ואוכלים כמו חולי נפש (אני מדבר על פלוס של כמעט 1500 קל') ... מה הקטע שלהם.

שוב זה תלוי בהרבה דברים ואחד מהם הוא המטרה, אני מדבר על מתאמן ממוצע מתחיל שרוצה להגיע לאזור ה-70 - 75 בצורה חטובה ובלי ליותר מדיי "שומן".

ומה הגובה של אותו המתאמן הממוצע?

לא יודע, אני שמתי את זה בתור דוגמא שלי וחברים שלי שהם באזור הגובה שלי 1:75 - 1:76.
אז צר לי לבאס אותך אבל כדי להיות 1.75 ולשקול 75 על אחוז שומן של 10-11, אתה קודם לכן צריך להגיע למשקלים הרבה יותר גבוהים
ואין כאן מניעה ממסה נורמלית עם פלוס קלורי מתון של 400-500.

אם תעלה 1.2 בחודש, כשמתוכם יש לך 300-400 גרם שריר במקרה הטוב, ותתחיל שוב חיטוב ברגע שתראה קצת בטן או כרס,
אתה תתקדם בצעדי צב נכה.

מסה\חיטוב\מסה\חיטוב\מסה\חיטוב

זאת פשוט ה-דרך להכניס את עצמך למצב של ייאוש לאחר 2 סייקלים שכאלה.

אני אחרי 3 כאלה ומיואש לגמרי, מה שהעלה בפני את התהייה הזו מלכתחילה. האמת שגם בשיאי המסה לא חרגתי ביותר מ15 ק"ג מעל המשקל ההתחלתי, כך שאני לא הדוגמה המושלמת לbulker. למה אתה כ"כ בטוח שהעליה בסייקלים מסה+חיטוב תהיה מהירה יותר ליעד?
שוב זה תלוי בהרבה דברים ואחד מהם הוא המטרה, אני מדבר על מתאמן ממוצע מתחיל שרוצה להגיע לאזור ה-70 - 75 בצורה חטובה ובלי ליותר מדיי "שומן".

לא מדבר על דברים כמו משקל 90 ו-8% שומן שפה לפעמים יש גם את עניין הסייקלים אבל לא נכנס לזה.

סתם הקצנתי, נלך על הנתונים שלך. מר X רוצה לשקול 75 על 8 אחוזי שומן והוא בגובה 1.70. מה הדרך המהירה ביותר?

• פותח/ת השרשור
אז צר לי לבאס אותך אבל כדי להיות 1.75 ולשקול 75 על אחוז שומן של 10-11, אתה קודם לכן צריך להגיע למשקלים הרבה יותר גבוהים
ואין כאן מניעה ממסה נורמלית עם פלוס קלורי מתון של 400-500.

אם תעלה 1.2 בחודש, כשמתוכם יש לך 300-400 גרם שריר במקרה הטוב, ותתחיל שוב חיטוב ברגע שתראה קצת בטן או כרס,
אתה תתקדם בצעדי צב נכה.
אני לא עולה בצורה גדולה כי אין לי זמן לחטב, אני עולה בצורה מתונה של 300+, אני לא מצפה להיות 10 - 11 אלא בסביבות 12 - 13, גם לא ממש מחפש להגיע למשקל של 75, מצפה ל-73 - 72, אני עולה לאט ואני מכיר את עצמי טוב ויודע שאם אני אגזים עם העלייה שלי אני אחזור לתקופה של האנורקסיה והתחיל לרדת כמו מטורף ולאבד הכל.
אני אחרי 3 כאלה ומיואש לגמרי, מה שהעלה בפני את התהייה הזו מלכתחילה. האמת שגם בשיאי המסה לא חרגתי ביותר מ15 ק"ג מעל המשקל ההתחלתי, כך שאני לא הדוגמה המושלמת לbulker. למה אתה כ"כ בטוח שהעליה בסייקלים מסה+חיטוב תהיה מהירה יותר ליעד?

סתם הקצנתי, נלך על הנתונים שלך. מר X רוצה לשקול 75 על 8 אחוזי שומן והוא בגובה 1.70. מה הדרך המהירה ביותר?
מסה + חיטוב כמובן, אבל מי שלא רוצה להתעסק בתקופה של חיטוב ורוצה 12 אחוז שומן על משקל 75 לא חייב לעשות מסה כל כך מלוכלכת אם יש לו זמן.

אני לא עולה בצורה גדולה כי אין לי זמן לחטב, אני עולה בצורה מתונה של 300+, אני לא מצפה להיות 10 - 11 אלא בסביבות 12 - 13, גם לא ממש מחפש להגיע למשקל של 75, מצפה ל-73 - 72, אני עולה לאט ואני מכיר את עצמי טוב ויודע שאם אני אגזים עם העלייה שלי אני אחזור לתקופה של האנורקסיה והתחיל לרדת כמו מטורף ולאבד הכל.
אתה עושה מצויין ותמשיך בדרך שלך.
סתם ציינתי משהו שאולי ישב לך בראש כקו מנחה בנוגע לגדילה, ויכול היה להטעות אותך בעתיד.

אבל KEEP IT GOING !

מסה\חיטוב\מסה\חיטוב\מסה\חיטוב

זאת פשוט ה-דרך להכניס את עצמך למצב של ייאוש לאחר 2 סייקלים שכאלה.
זה תלוי איך אתה עושה את זה. אם בנאדם אחרי מסה וחיטוב אחד מגיע לאותה נקודה שהיה לפני המסה, ואז בסבב השני אותו דבר אז בטח שהוא יתייאש. אבל אם נגיד אחרי מסה ואחרי חיטוב אתה 8 קילו יותר מאשר לפני המסה, ועל אותו אחוז שומן, אז זה כן יתן לך מוטיבציה כי רואה שיש תוצאות.
אני כמובן מדבר באוויר כי החיטוב שלי עוד לא הגיע 🤣

• פותח/ת השרשור
אתה עושה מצויין ותמשיך בדרך שלך.
סתם ציינתי משהו שאולי ישב לך בראש כקו מנחה בנוגע לגדילה, ויכול היה להטעות אותך בעתיד.

אבל KEEP IT GOING !
לרגע נבהלתי 😩👶

זה תלוי איך אתה עושה את זה. אם בנאדם אחרי מסה וחיטוב אחד מגיע לאותה נקודה שהיה לפני המסה, ואז בסבב השני אותו דבר אז בטח שהוא יתייאש
בדיוק לזה התכוונתי,
כשעושים מסה של פלוס קלורי 200-300 ל 3-4 חודשים ואז שוב מחטבים.
או- שעושים מסה כמו שצריך אבל לחודשיים-שלוש גג ואז מחטבים שוב.

🤣🤣🤣

זה תלוי איך אתה עושה את זה. אם בנאדם אחרי מסה וחיטוב אחד מגיע לאותה נקודה שהיה לפני המסה, ואז בסבב השני אותו דבר אז בטח שהוא יתייאש. אבל אם נגיד אחרי מסה ואחרי חיטוב אתה 8 קילו יותר מאשר לפני המסה, ועל אותו אחוז שומן, אז זה כן יתן לך מוטיבציה כי רואה שיש תוצאות.

את המסה הראשונה שלי התחלתי ב60 קילו, סיימתי ב77, וצנחתי חזרה ל62 אחרי החיטוב. 9 חודשים לא יעילים בשיט.😵

את המסה הראשונה שלי התחלתי ב60 קילו, סיימתי ב77, וצנחתי חזרה ל62 אחרי החיטוב. 9 חודשים לא יעילים בשיט.😵
אז כנראה שלא עשית בצורה טובה את המסה (צברת מלא שומן ומעט שריר) או את החיטוב (ירדת מלא שריר יחד עם השומן) או את שניהם. אבל מטעויות לומדים, ככה אתה לומד להכיר את הגוף שלך ולדעת לפעם הבאה

מסה ראשונה שלי עליתי מ 69 ל 77 ואחרי החיטוב ירדתי ל 68.
מסה שניה שלי עליתי מ 70 ל 76 וירדתי ל 68.

כפי שאתה רואה, הייתה לי את תסמונת "המשמין הסדרתי".

המסה הנוכחית אני נושך את השפתיים וגיליתי שהשד לא נורא.
מ 69 הגעתי בינתיים ל 81 (4 וחצי חודשים)

יש לכלוך כמובן, אבל הכל יירד בחיטוב.
העיקר שהמסה גדלה ושהכח משתפר.

לאן הלכו כל ה 7 ק"ג הפוטנציאליים שהעלית?
או שרק השמנת?

אז כנראה שלא עשית בצורה טובה את המסה (צברת מלא שומן ומעט שריר) או את החיטוב (ירדת מלא שריר חד עם השומן) או את שניהם. אבל מטעויות לומדים, ככה אתה לומד להכיר את הגוף שלך ולדעת לפעם הבאה

עליתי לא רע והתחזקתי בצורה מרשימה ביחס לותק שלי בחדר כושר, בתכניות AB/ABCD. הבעיה הייתה בחיטוב, עקבתי אחרי התכנית של Kris Gethin, השקעתי פעמיים ביום אירובי, פעם בבוקר ופעם נוספת אחרי כל אימון משקולות. אכלתי כמעט ורק חלבון בכמויות לא מספיקות ובעצם שרפתי כמויות הזויות של שריר בתוך 3 חודשים.

אני מזמן למדתי לא להתקרב לתוכניות פומביות מBB.

התחלתי עם של Jim Stoppani's Shortcut to Size וחיטבתי לאחר מכן עם של Kris. היה לי 0 ידע בתחום אז התכניות היו נראות מרשימות ומיוחדות, במיוחד עם תמונות הטרנספורמציה הבלתי אמינה בעליל של קריס שחיטב ב3 חודשים 30 קילו והעלה מסת שריר הזויה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית