הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר ריב עם איזה מטומטם במכון.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי,

הייתי לפני חצי שעה במכון, קיצר דיבר איתי איזה מתאמן, איתי ועם המאמן, אז שאל כמה קלוריות אני אוכל וזה, בקיצר סיפרתי לו שאני בפלוס ממש נמוך בסביבות 300, סיפרתי לו שהייתי שמן ואז אנורקס ועכשיו אני עולה לאט ושומר על האחוז שומן ומנסה לעלות שריר ומעט מאוד שומן.

הוא ישר התחיל לתקוף, אמר לי אתה תשמין, אתה לא תעלה שריר בכלל, רק שומן אתה תעלה .. קיצר הסברתי לו שאני אוכל ככה ומנסה לגרום שרוב הקלוריות שהם + אצלי ילכו לשריר וממש נקי נקי, כי לא יהיה לי זמן לחיטוב ואני רוצה להיות חטוב יחסית בקיץ.

שוב הוא התחיל להגיד לי שאני אעלה רק שומן ואני אשמין ואין דבר כזה "אין חיטוב" ועושים חיטוב תמיד.

התחלתי להסביר לו שכן יש דבר כזה ויש מלא אנשים שלא עושים חיטוב ועולים נקי.

שוב תקף ותקף, בקיצר התעצבנתי ופשוט הלכתי, אני רוצה לשואל אותכם שאלה שלא קשורה, אנשים מתאמנים, ענקיים, שרירים, למה לעזאזל הם עובדים בדרך של מטומטם ואוכלים כמו חולי נפש (אני מדבר על פלוס של כמעט 1500 קל') ... מה הקטע שלהם.

עקבתי אחרי התכנית של Kris Gethin
אתה מדבר על התכנית של 12 שבועות transformation? תכנית גרועה מאוד לדעתי, מלא נפח בחזרות גבוהות, אין עצימות בכלל, אירובי 14 פעמים בשבוע זה יותר מדי, ההמלצות תזונה הזויות, מנה של פחמימות בגודל של אגרוף (או מנה של חלבון, לא זוכר) להימנע משומן כמה שיותר... חשבתי פעם לעשות אותה בשביל חיטוב אבל ירדתי מזה וטוב שכך

כאן כבר לא נפלתי.
צריכים להיות ממש תמימי דעות..

אתה מדבר על התכנית של 12 שבועות transformation? תכנית גרועה מאוד לדעתי, מלא נפח בחזרות גבוהות, אין עצימות בכלל, אירובי 14 פעמים בשבוע זה יותר מדי, ההמלצות תזונה הזויות, מנה של פחמימות בגודל של אגרוף (או מנה של חלבון, לא זוכר) להימנע משומן כמה שיותר... חשבתי פעם לעשות אותה בשביל חיטוב אבל ירדתי מזה וטוב שכך

היה לי ותק של חמישה חודשים בחדר כושר ללא מדריך או מתאמנים ותיקים ורציניים שיתנו לי טיפים, את הכל רכשתי לבד עם הזמן גם מטעויות כאלה ואחרות.

היה לי ותק של חמישה חודשים בחדר כושר ללא מדריך או מתאמנים ותיקים ורציניים שיתנו לי טיפים, את הכל רכשתי לבד עם הזמן גם מטעויות כאלה ואחרות.
אני מסכים שהתכנית נראת מרשימה, וגם התמונות של קריס לפני ואחרי, בגלל זה גם חשבתי לעשות את זה פעם...

kris-progression3.jpg

הייתי שולח את התמונה הזאת לכל החברים שלי ומספר להם שאני עושה בדיוק מה שהוא עשה:ph34r:

הייתי שולח את התמונה הזאת לכל החברים שלי ומספר להם שאני עושה בדיוק מה שהוא עשה:ph34r:
כאשה שמסתכלת בתמונה, ישר חשדתי!
איך זה שרק בצילום האחרון הוא עם גרביים?!? זה לא אמין.
😆

הסיום הוא העלה סרטון לפורום וכולם צעקו לו "תנעל נעליים".
יותר כמו:
צלם אבל לא את הקרוסליים, כל השומן שלי מתרכז שם...
במחשבה שנייה נשים גרביים מחטבות זה יפתור את הבעייה

להזריק
מטרה לא הכי ריאלית לטבעי

אני 1.63 ושקלתי בעבר 65 ק"ג על 9 אחוזי שומן ובטוח שאגיע בעתיד ל70 ק"ג על אחוזי שומן דומים. 75 ק"ג לאדם בגובה 1.70 הוא יעד מציאותי בהחלט אחרי כמה שנים בודדות של אימונים, במידה והוא בדרך הנכונה.

אני 1.63 ושקלתי בעבר 65 ק"ג על 9 אחוזי שומן ובטוח שאגיע בעתיד ל70 ק"ג על אחוזי שומן דומים. 75 ק"ג לאדם בגובה 1.70 הוא יעד מציאותי בהחלט אחרי כמה שנים בודדות של אימונים, במידה והוא בדרך הנכונה.
לא מפקפק בך אבל אני אשמח לראות את זה

אין כמו קצת טרן אה?
ובגלל זה בדיוק המאמרים האלה נמצאים ב BB.
כי כולם שם תמימי דעות לגבי התהליך והבחור משכנע אותם לקנות את כל התוספים הלא יעילים האלה.

בדיוק כמו שג'ים סטופאני עושה הון עתק על השטויות שלו.

אין כמו קצת טרן אה?
אולי, אבל לא בהכרח במשך אותם 12 שבועות. האיש העלה את מסת השריר עוד לפני הצילום הראשון, אבל הכל היה עטוף בשכבת שומן שחוטבה לה עם הזמן, כפי שאפשר לראות מהשריר היחיד שקשה להחביא: החזה. שינוי הפוזה בצילום האחרון, שבטח בא עם קצת ייבוש, מוכר לכל מפתח גוף. האווטאר של עוז25 מסביר בדיוק את מה שהולך שם.

קבצים מצורפים

• upload_2015-3-2_19-13-28.png
    upload_2015-3-2_19-13-28.png
    KB 16.2 · צפיות: 143
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית