הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קושי לאכול הרבה

Blisspump

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
0
107
0
אני ממש רוצה להיות במשקל תקין ולהיראות טוב יותר כי כרגע אני רזה מאוד.
אבל אני פשוט לא מסוגל לאכול הרבה, זה ממלא אותי.

עזרה?

אם אתה אוכל חטיף מכל זן שהוא - תפסיק, ותראה איך זה משפיע על התאבון שלך.
תכנן תפריט מדוייק מבחינת כמויות קלוריות, ותתכנן באופן כללי מתי אתה אוכל כל ארוחה.
לי זה מאוד עזר

מז"א?
להפסיק לאכול מתוקים הכוונה?
בדיוק.
אני גם התלוננתי שאני לא מסוגל לאכול הרבה. אחרי שהתחלתי לאכול לפי תפריט מסודר גיליתי שלמרות הדעה הרווחת שמתוקים משביעים לטווח קצר בלבד, אותי - שקית קליק השביעה אותי ליותר זמן מאשר המבורגר.
אין לי מושג מה ההסבר והאם זה הגיוני, אבל מה אכפת לך לנסות.

תשתה הרבה מים (הרבה, אפילו שלא בא לך). תבחן בערך כמה זמן משתיית המים אתה צריך ללכת לשירותים ככה שתלך לשירותים זמן קצר לפני הארוחות העיקריות והקבועות שלך. אתה בצעם ממלא את הקיבה במים(יותר קל לשתות מלאכול) ואז מרוקן אותה לפני הארוחה. עם הזמן אתה שותה יותר ויותר מים וכך מגדיל את הנפח בקיבה וכך גם תאכל יותר לאחר הריקון. תוך שבועיים בערך של שתיית מים בכמויות אתה תרגיש יותר רעב.
תראה, זה אולי קצת bro science כי אין לי באמת מידע על זה, אבל לי באופן אישי זה מאוד עזר.

המחירים שם די יקרים לא?
אולי, אבל אני הייתי צריך שמישהו יעשה לי סדר בנושא התזונה.
אם אתה מרגיש שאתה יכול/רוצה לעשות את זה בעצמך, לך על זה. לא כולם צריכים.
לי זה מאוד עזר, וגרם לזה שכל שקל שאני משקיע על מנוי לחדר כושר/תוספים - מחזיר את ההשקעה.

אם נגיד אתה צריך 2400 קלוריות תחלק את זה ל6 ארוחות של 400 זה לא ממש נורא זה יצא לך לאכול כל שעתיים-שלוש אבל לא תצטרך להתפוצץ כל ארוחה...

גם לי יש בעיה של חוסר תיאבון ואי יכולת להכניס אוכל לגוף ומצאתי שיטה לאמן את עצמי.
כל יום חמישי בערב אני מכין לעצמי פיצה ומנסה לאכול אותה כמה שיותר מהר במטרה כל שבוע לשבור את השיא שלי. שבוע שעבר הצלחתי ב15 דקות לגמור את כל הפיצה אחרי שלפני חודש וחצי זה לקח לי כמה שעות
😃
כמובן שצריך גם בימים אחרים להשקיע ולאכול כמה שיותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית