הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בסקוואט

• פותח/ת השרשור yuval13
  • פורסם בתאריך
אתה עושה HB נכון? פשוט בSS במקור עושים LB, אני לא בטוח עד כמה זה קריטי, אבל זו התכנית.
כשאתה מוציא את המוט מהראק אל תוציא רגל אחת קדימה אחת אחורה ועל קצות האצבעות, תיכנס עם שתי רגליים מתחת למוט כאילו בפוזיציה של סקוואט, תהיה מכווץ ואז תרים, אני חושב שעדיף שתשים את המוט על פינים יותר נמוכים (אחד למטה). עכשיו המשקל קל לך, כשזה יהיה כבד זה יהיה חשוב.
בביצוע אני לא ראיתי בעיה טכנית, אבל בוא נחכה לתגובות של מומחים. מה שכן, רואים שהמשקל קל לך, בהרבה מקרים בעיות בטכניקה מתגלות במשקלים מקסימליים.

מסכים עם יוג'יניוס,
במשקלים קלים נורא קל לשמור על טכניקה.
אתה צריך לצלם לנו סט עבודה שלך על מנת לבדוק את הטכניקה לעומק.

• פותח/ת השרשור
מסכים עם יוג'יניוס,
במשקלים קלים נורא קל לשמור על טכניקה.
אתה צריך לצלם לנו סט עבודה שלך על מנת לבדוק את הטכניקה לעומק.
עשיתי משקל נמוך כדי לראות אם אני יכול להתקדם במשקל, אני אעלה משקל ןאעלה סרטון עם משקל יותר כבד, אני עושה hb?
כי לא ראיתי מה ההבדל בניהם, פשוט חיפשתי סרטונים ביוטיוב איך לעשות בקוואט.

אפשר לעשות SS עם הייבאר, כנראה שהמשקל שתסיים איתו את התוכנית יהיה קצת יותר נמוך לעומת המשקל שהיית מסיים עם לואובר (לא בצורה משמעותית, ולא בהכרח). כל עוד זה בק-סקוואט אפשר להתקדם בצורה לינארית במשקלים לתקופה ארוכה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית