נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא עבר פציעה ארוכה בברך אז הוא עובד מקביל כרגע.כשאני אגיע לחצי מזה אני אהיה בנאדם מאושר.
מפחיד בטרוף!!!!
למה אבל הוא לא שובר מקביל? הסקוואט הזה יעבור תחרות?
רגע אתה לא מהארץ?הוא עבר פציעה ארוכה בברך אז הוא עובד מקביל כרגע.
הבן אדם/מלגזה מטורף, הצטלמתי איתו ואני נראה כמו ילדה בת 12 לילדו (בדרך כלל אני ילדה בת 16), לא הצלחתי ללחוץ לו את היד כי היא גדולה מדי.😆
הוא שיחק עם פלטות של 50 במכון שלי.
אני אזרח חוקי בארץ הקודש, פשוט חודשיים לפני התחרות הוא עבד במכון שלי בבת ים, בגלל הציוד לפי מה שהבנתי.רגע אתה לא מהארץ?
מפחיד שאחרי פציעה הוא עדיין עובד עם משקלים כל כך מטורפים...
הבנתי. חשבתי שהבחור הזה לא מישראל... לא ידעתי שיש מישהו כל כך חזק בארץאני אזרח חוקי בארץ הקודש, פשוט חודשיים לפני התחרות הוא עבד במכון שלי בבת ים, בגלל הציוד לפי מה שהבנתי.
הוא היה פה תקופה, קיבל הצעות מקנדה, אוסטרליה וארצות הברית (משהו כזה) ולכן עבר לשם, עכשיו חזר.הבנתי. חשבתי שהבחור הזה לא מישראל... לא ידעתי שיש מישהו כל כך חזק בארץ
מקס זה הבנאדם שהיה מתאמן אצלנו בעוזיאל לפני הרבה שנים שעיקם את כול המוטות לפי הסיפורים של אלברט ואשתוהבנתי. חשבתי שהבחור הזה לא מישראל... לא ידעתי שיש מישהו כל כך חזק בארץ
אהההההההה שמעתי עליו אח שלי היה מתאמן איתו עוד ב2004-2006 הוא סיפר לי שהוא היה שומר על הבנאדם הענק הזה בבנץ' פרס של מעל 200 קילו כשהוא בעצמו היה לוחץ אז 80 חח. זה היה כל כך מזמן לא היה לי מושג שזה הוא!!מקס זה הבנאדם שהיה מתאמן אצלנו בעוזיאל לפני הרבה שנים שעיקם את כול המוטות לפי הסיפורים של אלברט ואשתו
כן, רואים. שבר 45 מעלות. בבירור!ממקורות מוסמכים נמסר שהוא לא רק שבר אלא קבר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רצחת אותי עם התמונת פרופילתסתכלו עלה המראה ותראו שזה מקביל ולא חצי/רבע/שמינית סקוואט.
הבנאדם יודע איך להגיע לעומק טוב עם rom מינימלי.
עוד שבועיים וקצת נראה במציאות את העומק 😃
בסירטון הראשון מהמראות לא רואים כלום בסירטון השני הפלטות מסתירות איי אפשר לראותתסתכלו עלה המראה ותראו שזה מקביל ולא חצי/רבע/שמינית סקוואט.
הבנאדם יודע איך להגיע לעומק טוב עם rom מינימלי.
עוד שבועיים וקצת נראה במציאות את העומק 😃
כן, רואים. שבר 45 מעלות. בבירור!