הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כסף כסף כסף.. מי העשיר בעולם?

• פותח/ת השרשור Gifted
  • פורסם בתאריך
ובאותם מספרים יש אותה כמות עניים. מה יש להם לעשות עם כל כך הרבה כסף?
חבל שאין צדק.

ובאותם מספרים יש אותה כמות עניים. מה יש להם לעשות עם כל כך הרבה כסף?
חבל שאין צדק.
אין צדק ? אני אמנם מסכים שיוקר המחייה בישראל הוא מאוד קשה ומחיר הדירות הוא מזעזע, אבל אחרי שאני רואה איך ההורים שלי חיים אני מבין שמגיע לכל כך הרבה אנשים להיות עניים(או לפחות למי שמתנהל כך ויש הרבה שמתנהלים כך)-אני לא מדבר על אמהות חד הוריות עם משכורת מינימום,ממש לא. ראיתי את החשבון בנק של אמא שלי ואבא יש לנו מינוס ולא קטן. ואני רואה את ההורים שלי קונים כל כך הרבה מותרות כמו ''קופון למסעדה'' שהיה בו עיקרית ושני קינוחים ובסופו של דבר אבא שלי יצא מהמסעדה ב130 שקל,או פיצה שמזמינים פעם בשבועיים/שלוש, או שיש לנו ארון מלא בשתייה ואמא שלי קונה מיצים ''ליום שישי,כי אין'' והארון באמת מפוצץ. יצאתי עם אמא שלי לקניות והוצאתי לה כל כך הרבה דברים מהעגלה שהם Unnecessary שזה פסיכי.
אני מאמין ב''חיה ותן לחיות'' ואני לא מת על להטיף לאנשים,אבל מי שבוכה על זה שאין לו כסף שיעשה משהו בנידון במקום להמשיך לבכות.

אין צדק ? אני אמנם מסכים שיוקר המחייה בישראל הוא מאוד קשה ומחיר הדירות הוא מזעזע, אבל אחרי שאני רואה איך ההורים שלי חיים אני מבין שמגיע לכל כך הרבה אנשים להיות עניים(או לפחות למי שמתנהל כך ויש הרבה שמתנהלים כך)-אני לא מדבר על אמהות חד הוריות עם משכורת מינימום,ממש לא. ראיתי את החשבון בנק של אמא שלי ואבא יש לנו מינוס ולא קטן. ואני רואה את ההורים שלי קונים כל כך הרבה מותרות כמו ''קופון למסעדה'' שהיה בו עיקרית ושני קינוחים ובסופו של דבר אבא שלי יצא מהמסעדה ב130 שקל,או פיצה שמזמינים פעם בשבועיים/שלוש, או שיש לנו ארון מלא בשתייה ואמא שלי קונה מיצים ''ליום שישי,כי אין'' והארון באמת מפוצץ. יצאתי עם אמא שלי לקניות והוצאתי לה כל כך הרבה דברים מהעגלה שהם Unnecessary שזה פסיכי.
אני מאמין ב''חיה ותן לחיות'' ואני לא מת על להטיף לאנשים,אבל מי שבוכה על זה שאין לו כסף שיעשה משהו בנידון במקום להמשיך לבכות.
מדובר על אנשים שאין להם בכלל. ומי שבמינוס ומרשה לעצמו לבזבז חופשי אז הוא בבעיה, תרתי משמע.

מדובר על אנשים שאין להם בכלל. ומי שבמינוס ומרשה לעצמו לבזבז חופשי אז הוא בבעיה, תרתי משמע.
תאמין לי שאם רוב האנשים היו מתנהלים כמו שצריך הם לא היו במינוס,אם רק אמהות חד הוריות במשכורת מינימום היו מתחת לקו העוני המצב שלנו היה הרבה יותר טוב מהיום.

צדק זה כשלוקחים מהם כדי לתת למי שאין לו?
לא..מה הקשר? מי אמר את זה?
חוסר צדק זה שיש אנשים שרעבים ללחם ומנגד אנשים עם 80 מיליארד דולר.
לצרוך ההבהרה - אני לא אומר שהעשירים צריכים לתרום, מי שרוצה שיתרום(יש כאלה שכן דווקא), הם הרוויחו את כספם בדרך שהרוויחו אותם, רק כואב לי על מי שאין לו כלום.

לא..מה הקשר? מי אמר את זה?
חוסר צדק זה שיש אנשים שרעבים ללחם ומנגד אנשים עם 80 מיליארד דולר.
לצרוך ההבהרה - אני ממש לא מאשים את העשירים, הם הרוויחו את כספם בדרך שהרוויחו אותם, רק כואב לי על מי שאין לו כלום.

אז למה זה חוסר צדק?

לא נראה לי שבכלל אפשר לבזבז 80 מיליארד דולר.
גם אחרי הבית בכפר שמריהו, הלמבורגיני בחניה, איזה ג'יפ מפחיד, אופנועי מוטוקרוס, בגדים, חופשות, טיולים וכו'.
עדיין נשאר 79.9 מיליארד דולר. זה פשוט מטורף.
יש למישהו רעיונות על מה עוד אפשר לבזבז?:s29:נשאר לי מלא עודף.

(יאכטה? ג'ט? בית במונאקו? לי אישית זה קצת מוגזם אבל עם סכום כזה, הוא במילא לא יגמר)

במקום לחזור על עצמי שוב ושוב, תקרא שוב את התגובות שלי.
אתה סוטר את עצמך. אתה אומר שמצד אחד זה לא צודק שיש עשירים עם מיליארדים ואנשים עניין בלי אוכל ומצד שני זה צודק שהמיליארדרים לא תורמים כי לא בא להם כי זה הנכס שלהם.
תיסגר על עצמך.
או שאתה מחליט שצדק זה כשעשירים תורמים כסף לעניים וכשהם לא תורמים זה לא בסדר או שאתה מחליט שצדק זה כשעשירים לא חייבים לתרום כלום לעניים כי זה הנכס שלהם.
אתה זורק את המילה "צדק" כמו כלום.

אתה סוטר את עצמך. אתה אומר שמצד אחד זה לא צודק שיש עשירים עם מיליארדים ואנשים עניין בלי אוכל ומצד שני זה צודק שהמיליארדרים לא תורמים כי לא בא להם כי זה הנכס שלהם.
תיסגר על עצמך.
או שאתה מחליט שצדק זה כשעשירים תורמים כסף לעניים וכשהם לא תורמים זה לא בסדר או שאתה מחליט שצדק זה כשעשירים לא חייבים לתרום כלום לעניים כי זה הנכס שלהם.
אתה זורק את המילה "צדק" כמו כלום.
איפה אמרתי שזה לא צודק שיש עשירים עם מיליארדים? אמרתי שהם הגיעו לזה בדרך שהם הגיעו לזה, למה שהם יהיו חייבים לתרום? זו בחירה שלהם ומה שאתה רשמת זה לא מה שאני אמרתי. החוסר צדק זה לא כי יש מיליארדים ברחבי העולם ומיליארדים שלא בוחרים לתרום, זה שיש אנשים שהחיים חייכו אליהם והסתדרו בחיים, ומנגד אנשים שרעבים לפיסת לחם. החוסר צדק ש"הגורל" סידר לאנשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית