הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כסף כסף כסף.. מי העשיר בעולם?

• פותח/ת השרשור Gifted
  • פורסם בתאריך
איפה אמרתי שזה לא צודק שיש עשירים עם מיליארדים? אמרתי שהם הגיעו לזה בדרך שהם הגיעו לזה, למה שהם יהיו חייבים לתרום? זו בחירה שלהם ומה שאתה רשמת זה לא מה שאני אמרתי. החוסר צדק זה לא כי יש מיליארדים ברחבי העולם ומיליארדים שלא בוחרים לתרום, זה שיש אנשים שהחיים חייכו אליהם והסתדרו בחיים, ומנגד אנשים שרעבים לפיסת לחם. החוסר צדק ש"הגורל" סידר לאנשים.
כה נראה לי שלא הבנתי אותך נכון חשבתי שהתכוונת שזה גם בסדר שעשירים לא תורמים וגם לא בסדר שעשירים קיימים וצריך שהכל ילך שווה בשווה. לא משנה אני סתם עייף. לדעתי המיליארדרים הם כאלה לא כי החיים חייכו אליהם אלה כי הם השתמשו במוח שלהם ועשו מה שצריך כדי להגיע לכסף הזה. זה לא סתם "מזל" זה אנשים שיודעים לקפוץ על הזדמנויות ולפתוח את הראש מעבר לרעיון שהוטמע בנו מהילדות שהוא "תלמד תעשה תואר ולך תעבוד"

אין צדק ? אני אמנם מסכים שיוקר המחייה בישראל הוא מאוד קשה ומחיר הדירות הוא מזעזע, אבל אחרי שאני רואה איך ההורים שלי חיים אני מבין שמגיע לכל כך הרבה אנשים להיות עניים(או לפחות למי שמתנהל כך ויש הרבה שמתנהלים כך)-אני לא מדבר על אמהות חד הוריות עם משכורת מינימום,ממש לא. ראיתי את החשבון בנק של אמא שלי ואבא יש לנו מינוס ולא קטן. ואני רואה את ההורים שלי קונים כל כך הרבה מותרות כמו ''קופון למסעדה'' שהיה בו עיקרית ושני קינוחים ובסופו של דבר אבא שלי יצא מהמסעדה ב130 שקל,או פיצה שמזמינים פעם בשבועיים/שלוש, או שיש לנו ארון מלא בשתייה ואמא שלי קונה מיצים ''ליום שישי,כי אין'' והארון באמת מפוצץ. יצאתי עם אמא שלי לקניות והוצאתי לה כל כך הרבה דברים מהעגלה שהם Unnecessary שזה פסיכי.
אני מאמין ב''חיה ותן לחיות'' ואני לא מת על להטיף לאנשים,אבל מי שבוכה על זה שאין לו כסף שיעשה משהו בנידון במקום להמשיך לבכות.
מסכים לחלוטין!

אנחנו (אני!) "דור השפע"....
יש היום ילד בן 6 בלי סמארטפון?
אני בן 26 (ולא סופרים חצאים), גר עם ההורים, חוסך, אבל מקפיד לנשום אויר של חו"ל פעם בשנה.
אני יכול להמשיך לפרט על עצמי עוד הרבה, ולהשליך גם על אחרים בלב שלם.
חוץ מיוקר המחיה שגם עליו אפשר לפרט לא מעט, אנחנו בזבזים!
אין צדק ? אני אמנם מסכים שיוקר המחייה בישראל הוא מאוד קשה ומחיר הדירות הוא מזעזע, אבל אחרי שאני רואה איך ההורים שלי חיים אני מבין שמגיע לכל כך הרבה אנשים להיות עניים(או לפחות למי שמתנהל כך ויש הרבה שמתנהלים כך)-אני לא מדבר על אמהות חד הוריות עם משכורת מינימום,ממש לא. ראיתי את החשבון בנק של אמא שלי ואבא יש לנו מינוס ולא קטן. ואני רואה את ההורים שלי קונים כל כך הרבה מותרות כמו ''קופון למסעדה'' שהיה בו עיקרית ושני קינוחים ובסופו של דבר אבא שלי יצא מהמסעדה ב130 שקל,או פיצה שמזמינים פעם בשבועיים/שלוש, או שיש לנו ארון מלא בשתייה ואמא שלי קונה מיצים ''ליום שישי,כי אין'' והארון באמת מפוצץ. יצאתי עם אמא שלי לקניות והוצאתי לה כל כך הרבה דברים מהעגלה שהם Unnecessary שזה פסיכי.
אני מאמין ב''חיה ותן לחיות'' ואני לא מת על להטיף לאנשים,אבל מי שבוכה על זה שאין לו כסף שיעשה משהו בנידון במקום להמשיך לבכות.
מסכים לחלוטין!

אני בן 26 (ולא סופרים חצאים), גר עם ההורים, חוסך, אבל מקפיד לנשום אויר של חו"ל פעם בשנה.
מסכים לחלוטין!

מסכים לחלוטין!

לא נראה לי שבכלל אפשר לבזבז 80 מיליארד דולר.
גם אחרי הבית בכפר שמריהו, הלמבורגיני בחניה, איזה ג'יפ מפחיד, אופנועי מוטוקרוס, בגדים, חופשות, טיולים וכו'.
עדיין נשאר 79.9 מיליארד דולר. זה פשוט מטורף.
יש למישהו רעיונות על מה עוד אפשר לבזבז?:s29:נשאר לי מלא עודף.

(יאכטה? ג'ט? בית במונאקו? לי אישית זה קצת מוגזם אבל עם סכום כזה, הוא במילא לא יגמר)
פלטות וכלוב לכל משפחה נזקקת

כה נראה לי שלא הבנתי אותך נכון חשבתי שהתכוונת שזה גם בסדר שעשירים לא תורמים וגם לא בסדר שעשירים קיימים וצריך שהכל ילך שווה בשווה. לא משנה אני סתם עייף. לדעתי המיליארדרים הם כאלה לא כי החיים חייכו אליהם אלה כי הם השתמשו במוח שלהם ועשו מה שצריך כדי להגיע לכסף הזה. זה לא סתם "מזל" זה אנשים שיודעים לקפוץ על הזדמנויות ולפתוח את הראש מעבר לרעיון שהוטמע בנו מהילדות שהוא "תלמד תעשה תואר ולך תעבוד"
אני די בטוח ש99% מהאנשים שיש להם סכומים כאלה לא בדיוק גדלו ברחוב/לא הגיעו לאן שהגיעו בידיים נקיות או לפחות לא מטונפות לגמרי...

ככה שראש עסקי בלי הרבה מזל שווה בערך למישהו שמתאמן ולא יודע לאכול..

אני די בטוח ש99% מהאנשים שיש להם סכומים כאלה לא בדיוק גדלו ברחוב/לא הגיעו לאן שהגיעו בידיים נקיות או לפחות לא מטונפות לגמרי...

ככה שראש עסקי בלי הרבה מזל שווה בערך למישהו שמתאמן ולא יודע לאכול..
אין לך מושג על מה אתה מדבר. סטטיסטית הרבה מעל 50% מהאנשים שהגיעו למולטי מיליונים ומיליארדים הם אנשים שכן התחילו עם כלום או אפילו נזרקו מהבית וחיו ברחוב. תקרא את הספר "אבא עשיר אבא עני" ספר מאוד מעניין שמלמד על עולם העסקים ואיך דווקא אנשים עניים הם אלה שיש להם את הפוטנציאל להגיע למיליונים ולמיליארדים בגלל שהם יודעים את הערך לכסף גם לקטן ביותר.

@ScrewYouHippies
למה אתה כותב "כה" כמו איזה ילד מטומטם במקום לרשום "כן"? לא מבין את הדבר הזה! אתה לא בפורום FXP.

אין לך מושג על מה אתה מדבר. סטטיסטית הרבה מעל 50% מהאנשים שהגיעו למולטי מיליונים ומיליארדים הם אנשים שכן התחילו עם כלום או אפילו נזרקו מהבית וחיו ברחוב. תקרא את הספר "אבא עשיר אבא עני" ספר מאוד מעניין שמלמד על עולם העסקים ואיך דווקא אנשים עניים הם אלה שיש להם את הפוטנציאל להגיע למיליונים ולמיליארדים בגלל שהם יודעים את הערך לכסף גם לקטן ביותר.
אין לי כוח להתווכח על דברים שאני לא הכי מבין בהם אבל אתה מוזמן לבדוק את עצמך

סיפורים יפים על הילד רחוב שנהיה מליונר לא חסרים, אבל קח את כל המליונרים/מליארדרים ותבדוק כמה מהם נולדו למשפחות עשירות, הרוב.

אין לי כוח להתווכח על דברים שאני לא הכי מבין בהם אבל אתה מוזמן לבדוק את עצמך

סיפורים יפים על הילד רחוב שנהיה מליונר לא חסרים, אבל קח את כל המליונרים/מליארדרים ותבדוק כמה מהם נולדו למשפחות עשירות, הרוב.
בדקתי את עצמי וקצת טעיתי בסטטיסטיקה שלי.
אני אתקן את עצמי:
35% of those on the Forbes 400 list were born to lower or middle class families.
זה גם הרבה. בכל מקרה הספר "אבא עשיר אבא עני" הוא לא מהספרים האלה שציינת. הוא ספר רב מכר שמכר מעל 26 מיליון עותקים מאז שיצא לפני כמה שנים והוא מספר על אבא שמלמד שני ילדים על עולם העסקים דרך משחק. מוזר לי שלא שמעת עליו זה ספר שלפני כמה שנים היה ידוע כמעט ברמה של 50 גוונים של אפור היום.

בדקתי את עצמי וקצת טעיתי בסטטיסטיקה שלי.
אני אתקן את עצמי:

זה גם הרבה. בכל מקרה הספר "אבא עשיר אבא עני" הוא לא מהספרים האלה שציינת. הוא ספר רב מכר שמכר מעל 26 מיליון עותקים מאז שיצא לפני כמה שנים והוא מספר על אבא שמלמד שני ילדים על עולם העסקים דרך משחק. מוזר לי שלא שמעת עליו זה ספר שלפני כמה שנים היה ידוע כמעט ברמה של 50 גוונים של אפור היום.
לצערי אף פעם לא הייתי בן אדם של ספרים אבל טוב לדעת אולי יש עוד סיכוי חח

לצערי אף פעם לא הייתי בן אדם של ספרים אבל טוב לדעת אולי יש עוד סיכוי חח
אני גם לא בנאדם של ספרים וב5 השנים האחרונות קראתי בערך 5 ספרים, אבל זה ספר שממש ממש מומלץ לכל אחד לקרוא! זה פותח לך עולם חדש לגמרי וגורם לך לשנות לגמרי את צורת החשיבה שלך לכיוונים שאפילו לא חשבת עליהם לפני. הספר קצר יש בו רק כ130 עמודים אם אתה מוצא כמה שעות פנויות באמת ממליץ לך לפחות לעבור על הכמה פרקים הראשונים ולראות על מה אני מדבר.

לא נראה לי שבכלל אפשר לבזבז 80 מיליארד דולר.
גם אחרי הבית בכפר שמריהו, הלמבורגיני בחניה, איזה ג'יפ מפחיד, אופנועי מוטוקרוס, בגדים, חופשות, טיולים וכו'.
עדיין נשאר 79.9 מיליארד דולר. זה פשוט מטורף.
יש למישהו רעיונות על מה עוד אפשר לבזבז?:s29:נשאר לי מלא עודף.

(יאכטה? ג'ט? בית במונאקו? לי אישית זה קצת מוגזם אבל עם סכום כזה, הוא במילא לא יגמר)
אני חושב שאתה יכול להשכיר את כל לוקסמבורג (או איזהשהי מדינה אחרת באירופה) בכמה עשרות אלפי דולרים ליום, זו גם דרך להוציא כסף אם בא לך.

ומה אני יעשה עם המדינה שאותה אני משכיר? 😆
כבר עדיף לחיות כמו דן בילזריאן.

קח את כל הצ'וצ'ות של דן בילזריאן למדינה שלך.. מה, תביא אותן הביתה?

אנשים שיודעים להעריך דברים[הרוב]הם אנשים שבאו מהרחוב.
הם יודעים מה זה להשיג לחם כשאין לך כלום,הם יודעים מה הם עברו כדי להשיג אותו,בניגוד לאנשים שכל יום אוכלים לחם וזה נהיה בסיסי בשבילם אז היחס כבר נעלם.

היום ראיתי במוסף ממון של ידיעות שליאורה עופר(בעלת השליטה בעופר בחברת עופר השקעות ושווי נכסיה מוערכים בכ-2.5 מיליארד שקל) מוכרת את הבית שלה בשווי 40 מיליון שקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית