התפרים לא כוללים שירות

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

יש לך טרפה אחושילינג, בוא בוא לכאפת שטות.

אבל ברצינות זה נהיה סופר מגעיל.

אני חושב שזה נהייה קצת מגמתי, התחיל ממה שהיה במטוס עכשיו זה ולאן נגיע..
זה כמו המגמה שמציגה את חיילי צה"ל כחבורה של רוצחים בני 20 שמתעללים במיעוט חסר ישע.. כמו הכותרת הענקית היום- חיילי צה"ל שיסעו כלב תקיפה בילד ערבי בן 11.
כאילו זה שהוא זרק בקבוק תבערה שחד משמעית מהווה סיכון לחיי אדם זה לא רלוונטי (כשנכון לעכשיו יש ילדה קטנה שמחלימה מפגיעה של בקת"ב).

מה שאני בא להגיד זה שהתקשורת תפסה גל של לעשות רצח אופי לסגנון מסוים של אנשים, מביא הרבה רייטינג, אולי מוצדק במידה מסוימת אבל סיפורים כאלה יש בלי סוף, בתור נותן שירות אני נתקל בזה הרבה שנים ודווקא עכשיו יש גל של פרסומים בנושא...

אל תקח את זה קשה, זה שלא דיברו על זה בחדשות לא אומר שהבעיה לא קיימת וזה שעכשיו פרסמו זה רק בגלל שיש מישהו שעושה הרבה כסף בעקבות זה.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שזה נהייה קצת מגמתי, התחיל ממה שהיה במטוס עכשיו זה ולאן נגיע..
זה כמו המגמה שמציגה את חיילי צה"ל כחבורה של רוצחים בני 20 שמתעללים במיעוט חסר ישע.. כמו הכותרת הענקית היום- חיילי צה"ל שיסעו כלב תקיפה בילד ערבי בן 11.
כאילו זה שהוא זרק בקבוק תבערה שחד משמעית מהווה סיכון לחיי אדם זה לא רלוונטי (כשנכון לעכשיו יש ילדה קטנה שמחלימה מפגיעה של בקת"ב).

מה שאני בא להגיד זה שהתקשורת תפסה גל של לעשות רצח אופי לסגנון מסוים של אנשים, מביא הרבה רייטינג, אולי מוצדק במידה מסוימת אבל סיפורים כאלה יש בלי סוף, בתור נותן שירות אני נתקל בזה הרבה שנים ודווקא עכשיו יש גל של פרסומים בנושא...

אל תקח את זה קשה, זה שלא דיברו על זה בחדשות לא אומר שהבעיה לא קיימת וזה שעכשיו פרסמו זה רק בגלל שיש מישהו שעושה הרבה כסף בעקבות זה.
אל תשכח שהמשך הכותרת היה 'ילד שכנראה זרק בקתב'

חסרים אשכנזים שעושים בלגנים?!

את זה אני אומר בתור חצי אשכנזי 🤬

עדיין לא הבנתי מה זאת השכבה הירוקה...
שחור מבחוץ, לבן מבפנים, וזרמתי איתך גם לגבי האדום. אבל ירוק??
אני אתאר לך את זה בתור שאלת ׳מי אני׳:
אני מתחיל כזרע עמוק בפנים.
אני שותה, ולאט לאט גדל.
כאשר אני בשיא פריחתי, אני נקטף.
אוכ׳ מסויימת אוהבת לנשנש אותי.

ולא, זה לא חייל הומו וערס ( שזה בעצם אותו דבר ) שנהרג.

אני אתאר לך את זה בתור שאלת ׳מי אני׳:
אני מתחיל כזרע עמוק בפנים.
אני שותה, ולאט לאט גדל.
כאשר אני בשיא פריחתי, אני נקטף.
אוכ׳ מסויימת אוהבת לנשנש אותי.

ולא, זה לא חייל הומו וערס ( שזה בעצם אותו דבר ) שנהרג.
חח חזרת מהגלות אני רואה

חח חזרת מהגלות אני רואה
הדבר שהיה הכי מדכא הוא שאחרי שקיבלתי באן ב FXP בשני המשתמשים שלי ( צחקתי על מנהל - רמז* 😆 ) באתי. לפה וראיתי באן.
דבר נוסף הוא שהיה רשום שהבאן יעבור ב 5/3, וכשהתחברתי ב 5/3 היה כתוב שהושעתי מהאתר ולא הייתה כתובה מתי הבאן יסתיים ככה שיצא שישבתי בביתו וחששתי לבאן IP.
אני צריך לעדכן בלוג את הימים האחרונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית