הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע לינארית 5X5 מדקאו מאת ביל סטאר - חדש בפורטל!

• פותח/ת השרשור stitch
  • פורסם בתאריך

stitch

משתמש משקיע
5,836
6,264
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,834
5,836
6,264
תוכנית המקור של ביל סטאר הנקראת גם מדקאו (Madcow). התוכנית מותאמת בעיקר למתאמנים בינונים מאחר וההתקדמות בתוכנית היא חד שבועית, אך במאמר נסקרו מספר מצבים שאפשר לייעל את התוכנית גם בתור מתאמנים מתחילים.

לינארית 5X5 מדקאו מאת ביל סטאר

תהנו 😃

תודה ל @מרטין על עריכה והגהה.

תוכנית המקור של ביל סטאר הנקראת גם מדקאו (Madcow). התוכנית מותאמת בעיקר למתאמנים בינונים מאחר וההתקדמות בתוכנית היא חד שבועית, אך במאמר נסקרו מספר מצבים שאפשר לייעל את התוכנית גם בתור מתאמנים מתחילים.

לינארית 5X5 מדקאו מאת ביל סטאר

תהנו 😃

תודה ל @מרטין על עריכה והגהה.
כל הכבוד. יישר כוח.

כל הכבוד ועכשיו גם יש לי רעיון לתחפושת לפורים!
mad_cow_by_mradamberto-d30mwap.jpg

• פותח/ת השרשור
יישר כח על התכנית אבל זו לא תכנית טובה כתכנית כח נטו, צר לי.
אני יודע שהדעה פה היא לא לטובת התוכנית, זאת אחת הסיבות שרציתי לכתוב את המאמר, אולי כדי לגרור אנשים לנסות אותה ולראות שהיא טובה ממה שחושבים פה.
אני אישית הפקתי ממנה הרבה תועלת, ולא פחות חשוב - מאד נהניתי לעשות אותה.

אני יודע שהדעה פה היא לא לטובת התוכנית, זאת אחת הסיבות שרציתי לכתוב את המאמר, אולי כדי לגרור אנשים לנסות אותה ולראות שהיא טובה ממה שחושבים פה.
אני מאוד רוצה לנסות אותה כי אני אוהב את הנפח שלה.
המאמר חידד לי כמה דברים ובהחלט דוחף אותי לנסות.
תודה!

תלוי באיזה שלב אתה ומה המטרות שלך. בלי שינויים מהותיים בתכנית היא פשוט לא טובה לכח בלבד.
ואם אתה כבר עושה את השינויים המהותיים האלה..עדיף כבר לעבור לטקסס שבה תוכל למצוא בקלות וריאציה מוכנה שתתאים לצרכים שלך.

• פותח/ת השרשור
תלוי באיזה שלב אתה ומה המטרות שלך. בלי שינויים מהותיים בתכנית היא פשוט לא טובה לכח בלבד.
ואם אתה כבר עושה את השינויים המהותיים האלה..עדיף כבר לעבור לטקסס שבה תוכל למצוא בקלות וריאציה מוכנה שתתאים לצרכים שלך.
להוסיף תרגילי עזר - בתנאי שלא מפריעים להתקדמות בתרגילי הבסיס של התוכנית בשום צורה - זה לא שינוי מהותי.
גם בטקסס אנשים מוסיפים תרגילי עזר, רק שטקסס פחות סובלנית כלפיהם, בגלל הנפח שלה.

זו תוכנית נהדרת. זה הדבר הראשון שהייתי עושה אחרי SS, אם הייתי מתחיל הכל מחדש.

כל הכבוד 😃

מה שכן מעניין אותי, גם בדדליפט עושים 5 סטים? זה לא "תובעני" מדי (ביחס למתחילים-בינוניים)?

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד 😃

מה שכן מעניין אותי, גם בדדליפט עושים 5 סטים? זה לא "תובעני" מדי (ביחס למתחילים-בינוניים)?
עושים ארבעה, זה אימון B. והם בנויים בפירמידה עולה - כשאפשר לשחק עם האחוזים ולרווח, כך שבעצם הפירמידה תכיל רק חימום. משהו כמו 50-65-80-100 (באחוזים). אם עדיין קשה, לא יקרה כלום אם את הסט של ה-80 תעשה לשלישיה במקום לחמישיה. מה שחשוב בתוכנית הזאת זה הסטים העצימים.
לגבי הוספת תרגילי עזר לתוכנית, תוכל להמליץ איפה לשים איזה תרגיל ולתת רוטינה מוכנה עם עזר?
תלוי איך בונים את התוכנית. איך שאני בניתי - אתה יכול לראות בלינק הזה.

יש בה יותר מדי נפח

עם כל זה שאני אוהב להתאמן - אני ממש לא רוצה להישאר חצי יום במכון כל אימון בשביל לסיים אותה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית