הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טקסס או מדקאו?

כלבלב חמוד

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
היי אני בן 16, שוקל 68, גובה 1.78 ומתאמן במשך שנה וחצי בערך
הרצתי SS עד עכשיו (חוץ משטות קטנה של סמולוב שעשיתי באמצע)

כרגע אלו המשקלים שלי

סקוואט: 100 קילו (כשל בחזרה אחרונה בסט שלישי, אם זה משנה באמת אפשר להגיד 97.5 בביטחון)
בנץ: 67.5
מילטרי פרס: 47.5
דד ליפט: 102.5
פוואר קלין: 50

הכל כמובן 5*3 לפי SS (חוץ מדד שזה חמישייה)

עוד לא סיימתי עם הדד והקלין אז אני אמשיך לרוץ איתם עדיין לבנתיים אבל השאר כבר הכיתי כשל

נראה שמיציתי את ה SS כנראה, והשאלה מה הלאה? אני עוד במסה ומחפש להתחזק כמה שיותר וכמה שיותר מהר ולשם כך השאלה הגדולה היא:

טקסס? מדקאו? SS? משהו אחר? איך אני ממשיך מפה?
תודה לעוזרים 😃

• פותח/ת השרשור
משקלים יחסית נמוכים לפי דעתי לסיום ss.

אתה אומר שעשית את ה ss במשך שנה וחצי בערך?
אם כן אז משהו לא כל כך תקין

תאמת ש SS קלאסי by the book עשיתי במשך חודש וחצי, לפני זה התאמנתי פעמיים בשבוע אז המאמן שלי (מאמן אישי) עשה לי סוג של SS שיתאים לכך, אבל הנפגע העיקרי מזה הוא הדדליפט בגדול

עם אילו משקלים היית מצפה שאני אסיים SS בהתחשב בנתונים הפיזיים שלי?

תאמת ש SS קלאסי by the book עשיתי במשך חודש וחצי, לפני זה התאמנתי פעמיים בשבוע אז המאמן שלי (מאמן אישי) עשה לי סוג של SS שיתאים לכך, אבל הנפגע העיקרי מזה הוא הדדליפט בגדול

לא בקטע רע, אבל תחליף מאמן. אם המטרה היא להתחזק אז המשקלים האלה בשנה וחצי הם בדיחה.
בss זה שאתה מגיע לכשל בתרגיל מסויים זה לא אומר שהגעת לסוף שלו, זה אומר שאתה צריך לעשות לו ריסט.
אתה משקיע גם בתזונה כמו שצריך?

לא יכול להגיד בוודאות.
סקוואט הייתי מצפה טיפה יותר גבוה, 120 נניח? למרות שיחסית הסקוואט בסדר אצלך
בנץ גם,יותר גבוה, למרות שאין יותר מידי נפח בשבילו.
וגם דדליפט שאלא אם יש משהו חריג צריך להיות יותר גבוה מהסקוואט, 140 נניח...
וזה לא משקלים בשמיים בכלל

• פותח/ת השרשור
לא בקטע רע, אבל תחליף מאמן. אם המטרה היא להתחזק אז המשקלים האלה בשנה וחצי הם בדיחה.
בss זה שאתה מגיע לכשל בתרגיל מסויים זה לא אומר שהגעת לסוף שלו, זה אומר שאתה צריך לעשות לו ריסט.
אתה משקיע גם בתזונה כמו שצריך?

מכניס כן אני עולה דיי בעקביות בין קילו לקילו וחצי בחודש...
לא יכול להגיד בוודאות.
סקוואט הייתי מצפה טיפה יותר גבוה, 120 נניח? למרות שיחסית הסקוואט בסדר אצלך
בנץ גם,יותר גבוה, למרות שאין יותר מידי נפח בשבילו.
וגם דדליפט שאלא אם יש משהו חריג צריך להיות יותר גבוה מהסקוואט, 140 נניח...
וזה לא משקלים בשמיים בכלל

הבנץ׳ לא זז לי תאמת גם אחרי דילואד שלם ואני כן אוכל..
המשקלים שאתה אומר פה זה PR או 5*3?

• פותח/ת השרשור
אז אתם אומרים להריץ עוד SS עד ל 120 בערך מבחינת בסקוואט, סבבה

דד ליפט לא סיימתי אז אני אתייג אתכם (אם אפשר פה חח אני חדש) כשאני אגיע לכשל (יש לי עוד 10 לפחות להערכתי)

אבל מה לגבי הבנץ׳? אני הרי כבר ניסיתי דילואד (פעמיים אפילו) ולא זזתי בגרם.. מה אני עושה עם זה?
3×5, כמו ש @OYP אמר.

אז אתם אומרים להריץ עוד SS עד ל 120 בערך מבחינת הסקוואט, סבבה

דד ליפט לא סיימתי אז אני אתייג אתכם (אם אפשר פה חח אני חדש) כשאני אגיע לכשל (יש לי עוד 10 קילו לפחות להערכתי)

אבל מה לגבי הבנץ׳? אני הרי כבר ניסיתי דילואד (פעמיים אפילו) ולא זזתי בגרם.. מה אני עושה עם זה?

אני לא כל כך אוהב את ss, בעיקר בגלל הנפח הנמוך שלה לפלג הגוף העליון-שלפי דעתי זאת הסיבה שלא הצלחת להתקדם בבנץ', הוא מצריך הרבה יותר נפח...
ובכללי גם על הנפח של ה דדליפט אני לא מת.

אני לא כל כך מכיר את התכנית medcow, ולכן לא כל כך יודע לייעץ לך מה עדיף.

מה כן, במקומך לא יודע אם הייתי הולך בהכרח על אחת מהתכניות האלה.
הייתי עושה תכנית שמבוססת על בנץ', סקוואט, ודדליפט, עם דגש על נפח לבנץ ודדליפט ותרגילי עזר.
ולהתחיל ממשקלים נמוכים יחסית ולהתקדם כל שבוע.

• פותח/ת השרשור
אני לא כל כך אוהב את ss, בעיקר בגלל הנפח הנמוך שלה לפלג הגוף העליון-שלפי דעתי זאת הסיבה שלא הצלחת להתקדם בבנץ', הוא מצריך הרבה יותר נפח...
ובכללי גם על הנפח של ה דדליפט אני לא מת.

אני לא כל כך מכיר את התכנית medcow, ולכן לא כל כך יודע לייעץ לך מה עדיף.

מה כן, במקומך לא יודע אם הייתי הולך בהכרח על אחת מהתכניות האלה.
הייתי עושה תכנית שמבוססת על בנץ', סקוואט, ודדליפט, עם דגש על נפח לבנץ ודדליפט ותרגילי עזר.
ולהתחיל ממשקלים נמוכים יחסית ולהתקדם כל שבוע.

משהו כמו stronglifts 5*5? אני לא מכיר הרבה מדיי תוכניות..

אבל מה לגבי הבנץ׳? אני הרי כבר ניסיתי דילואד (פעמיים אפילו) ולא זזתי בגרם.. מה אני עושה עם זה
תנסה להוסיף מתח ומקבילים כמו שכתוב באתר קילוגרם, מסבירים שם די טוב. אם גם זה לא עוזר ואתה מגיע לאותם משקלים תעבור לטקסס רק בבנץ.

מתאמן במשך שנה וחצי בערך
הרצתי SS עד עכשיו
תאמת ש SS קלאסי by the book עשיתי במשך חודש וחצי, לפני זה התאמנתי פעמיים בשבוע
סקוואט: 100 קילו (כשל בחזרה אחרונה בסט שלישי, אם זה משנה באמת אפשר להגיד 97.5 בביטחון)
בנץ: 67.5
מילטרי פרס: 47.5
דד ליפט: 102.5
פוואר קלין: 50
*לא קראתי את כל השרשור אולי ענית על זה*
משהו ממש לא מסתדר לי, גם אם התאמנת פעמיים בשבוע במתכונת SS והוספת 2.5 קילו כל אימון אז הסקוואט היה אמור לעלות 5 קילו בשבוע ושאר ההרמות 2.5 קילו בשבוע, נניח שהתחלת ממוט ריק בכל התרגילים (20 קילו), שנה וחצי זה 78 שבועות כלומר הסקוואט שלך היה אמור להיות 410 קילו ושאר ההרמות כל אחת 215 קילו.

נערך לאחרונה:
אני הייתי מציע לעשות סקוואט בנץ' ודדליפט בכל אימון, 3 אימונים בשבוע, כמו FBW, ל5×5.

להתחיל עם 70% מהמשקלים שרשמת כאן, ובכל שבוע להוסיף 3% למשקל.

כמה פשוט, ככה יעיל.

לדעתי תוכל להתקדם יפה ככה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
*לא קראתי את כל השרשור אולי ענית על זה*
משהו ממש לא מסתדר לי, גם אם התאמנת פעמיים בשבוע במתכונת SS והוספת 2.5 קילו כל אימון אז הסקוואט היה אמור לעלות 5 קילו בשבוע ושאר ההרמות 2.5 קילו בשבוע, נניח שהתחלת ממוט ריק בכל התרגילים (20 קילו), שנה וחצי זה 78 שבועות כלומר הסקוואט שלך היה אמור להיות 410 קילו ושאר ההרמות כל אחת 215 קילו.

מן הסתם היו דילואדים באמצע, תוכנית אחרת לחזה שהרצתי במשך חודש.. לא בטוח לגמרי מתי גם התחלתי את ה SS לא הבנתי אז הרבה
יש לך מאמן? כי ראיתי שכתבת פה משהו על זה
כן

• פותח/ת השרשור
תן לי להבין אתה עושה במשך שנה וחצי תוכנית שלא עובדת לך (וגם אם היית עובדת היא מקסימום לחודש)
ועכשיו אתה עוד חושב להמשיך אותה
אין שכל אין דאגות אה?
בהרצה האחרונה העליתי 12.5 קילו בסקוואט, 15 בדד ליפט (עוד לא סיימתי גם) ועוד 10 בפרס
איך לא עובדת בדיוק?
והוא היה איתך כל השנה וחצי?
לא ממש, נראה לי שנה בערך
יש מצב שה SS גם רק שנה כשאני חושב על זה אני אצטרך לשאול אותו כי אני לא ממש זוכר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית