הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טקסס או מדקאו?

כלבלב חמוד

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
היי אני בן 16, שוקל 68, גובה 1.78 ומתאמן במשך שנה וחצי בערך
הרצתי SS עד עכשיו (חוץ משטות קטנה של סמולוב שעשיתי באמצע)

כרגע אלו המשקלים שלי

סקוואט: 100 קילו (כשל בחזרה אחרונה בסט שלישי, אם זה משנה באמת אפשר להגיד 97.5 בביטחון)
בנץ: 67.5
מילטרי פרס: 47.5
דד ליפט: 102.5
פוואר קלין: 50

הכל כמובן 5*3 לפי SS (חוץ מדד שזה חמישייה)

עוד לא סיימתי עם הדד והקלין אז אני אמשיך לרוץ איתם עדיין לבנתיים אבל השאר כבר הכיתי כשל

נראה שמיציתי את ה SS כנראה, והשאלה מה הלאה? אני עוד במסה ומחפש להתחזק כמה שיותר וכמה שיותר מהר ולשם כך השאלה הגדולה היא:

טקסס? מדקאו? SS? משהו אחר? איך אני ממשיך מפה?
תודה לעוזרים 😃

לא ממש, נראה לי שנה בערך
יש מצב שה SS גם רק שנה כשאני חושב על זה אני אצטרך לשאול אותו כי אני לא ממש זוכר
התקדמות ממש איטית, תחשוב טוב אם כדאי להמשיך עם המאמן הזה. 100 קילו סקוואט זה משקל לבערך 5 שבועות אם המטרה היא כוח (ונראה ממך שכן).
לא ממש, נראה לי שנה בערך
יש מצב שה SS גם רק שנה כשאני חושב על זה אני אצטרך לשאול אותו כי אני לא ממש זוכר
התקדמות ממש איטית, תחשוב טוב אם כדאי להמשיך עם המאמן הזה. 100 קילו סקוואט זה משקל לבערך 5 שבועות אם המטרה היא כוח (ונראה ממך שכן).

• פותח/ת השרשור

תוך חמישה שבועות ממוט ריק ל100 קילו בסקוואט? 😕
אולי בהנחה שאני לא אכה כשל אף פעם..

הוא לא מכיר מדקאו אז רוצה לברר

הבעיה שהוא מכיר אותך כבר שנה ואנחנו בקושי פוסט אחד אז הייתי ממליץ שתקשיב לו גם אם הוא לא מכיר תכנית מסויימת כל עוד הוא יודע מה הוא עושה.

הוא לא מכיר מדקאו אז רוצה לברר
המאמן שלך לא אמור לבחור תכנית מוכנה מראש מהאינטרנט. אם אתה רוצה אתה מוזמן לשלם לי, אני יכול לבחור לך תכנית מוכנה מהאינטרנט ואני מכיר מאדקאו.

• פותח/ת השרשור
הבעיה שהוא מכיר אותך כבר שנה ואנחנו בקושי פוסט אחד אז הייתי ממליץ שתקשיב לו גם אם הוא לא מכיר תכנית מסויימת כל עוד הוא יודע מה הוא עושה.
הוא אומר טקסס ואין לי ספק שזה סבבה
בגדול כל זה לא עניין של יותר מ 5 קילו
העניין שאני לא יכול לסבול לעשות משהו לא אופטימלי

אני שומע את הרעיונות שלכם ומעביר לו, נגיד שמעתי פה רעיון טוב לעשות 5*5 עם 70% מהמשקל עבודה ולהעלות 3% כל אימון, נשמע מה הוא אומר על זה
המאמן שלך לא אמור לבחור תכנית מוכנה מראש מהאינטרנט. אם אתה רוצה אתה מוזמן לשלם לי, אני יכול לבחור לך תכנית מוכנה מהאינטרנט ואני מכיר מאדקאו.
אתה באמת חושב שזה כל מה שהוא עושה?
חוץ מזה אין יותר מדיי מה להמציא את הגלגל בתוכניות כוח..

אתה באמת חושב שזה כל מה שהוא עושה?
חוץ מזה אין יותר מדיי מה להמציא את הגלגל בתוכניות כוח..
נשמע שהמאמן שלך מורח אותך כבר שנה פלוס בתכנית של חצי שנה, כשאתה עם התקדמות של אולי חודשיים ועכשיו אתה מתייעץ באינטרנט לגבי איזו תוכנית מוכנה מראש כדאי לו לבחור לך.

מבין למה הסיטואציה קצת מצחיקה?

• פותח/ת השרשור
נשמע שהמאמן שלך מורח אותך כבר שנה פלוס בתכנית של חצי שנה, כשאתה עם התקדמות של אולי חודשיים ועכשיו אתה מתייעץ באינטרנט לגבי איזו תוכנית מוכנה מראש כדאי לו לבחור לך.

מבין למה הסיטואציה קצת מצחיקה?

בחיים לא ראיתי מישהו שתוך חודשיים הגיע ממוט ריק ל 100 קילו, חוץ מזה השבוע סיימתי הרצה של SS שעליתי בה 10-15 קילו בכל תרגיל (חוץ מבנ'ץ) אז מה מרוח פה..

בחיים לא ראיתי מישהו שתוך חודשיים הגיע ממוט ריק ל 100 קילו, חוץ מזה השבוע סיימתי הרצה של SS שעליתי בה 10-15 קילו בכל תרגיל (חוץ מבנ'ץ) אז מה מרוח פה..
הגעתי בחודשים ממוט ריק ל140 +. נו, אש מה? השיא שלך לא באמת היה מוט ריק כמו שהשיא שלי לא באמת היה מוט ריק.
אתה לא אמור 'להריץ' SS כמה פעמים, אלא פעם אחת ומשם להתקדם למשהו אחר.

• פותח/ת השרשור
הגעתי בחודשים ממוט ריק ל140 +. נו, אש מה? השיא שלך לא באמת היה מוט ריק כמו שהשיא שלי לא באמת היה מוט ריק.
אתה לא אמור 'להריץ' SS כמה פעמים, אלא פעם אחת ומשם להתקדם למשהו אחר.
כשל ראשון שלי היה בחמישים קילו סקוואט הייתי אמור לעבור למשהו אחר? (שקלתי אז 50)
להריץ מחדש זה דילואד פשוט..

עזוב שטויות. תסמוך על המאמן שלך ותלך איתו, אתה משלם לו בשביל זה. הדשא של השכן תמיד יראה ירוק יותר.

טקסס או מדקאו זה באמת לא קריטי, שתיהן מאוד דומות ושתיהן מאוד דינמיות וניתנות לשינויים פר מתאמן ולא מה שנקרא "קוקי קאטר".

הוא בן 16 רדו ממנו, יכול להיות שהוא לא סיים את ההתפתחות ההורמונלית שלו.
טוב שהוא מתאמן אבל בגיל הזה יש דברים יותר חשובים.

תעבור למדקאו.

הוא בן 16 רדו ממנו, יכול להיות שהוא לא סיים את ההתפתחות ההורמונלית שלו.
טוב שהוא מתאמן אבל בגיל הזה יש דברים יותר חשובים.

תעבור למדקאו.

בתור ילד בן 17 אני אעיד שאין שום קשר בין הגיל לבין העובדה שהוא צריך לסמוך על המאמן שלו שהוא מבין מה הוא עושה ולא לחפש תשובות באינטרנט שמנוגדות למה שהמאמן אומר

אני לא מבין בכלל איזו סיבה יש לו לחפש תכניות באינטרנט אם יש לו מאמן - מאמן שמאמן אותו כבר שנה היה פשוט ממשיך לתכנן לו את האימונים לפי ראות עיניו, ולא אומר לו "להריץ" SS (שזה ביטוי מגוחך כשלעצמו) ואחר כך אומר לו לבחור איזו תכנית מהאינטרנט הוא רוצה.

לפי דעתי, כדאי להקשיב למאמן
ואם אתה לא סומך עליו מספיק תמצא לך אחד אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית