סוף סוף רוכבי האופניים קיבלו מה שמגיע להם

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
התגובות שנכתבו כאן למרות שנכתבו בחלקן ע"י נערים והמקרה עצמו הוא אחת הסיבות שאני לא מעונין להכנס לתחום הטריאתלונים.
אני לא חושב שזה שווה את הסיכון, בעידן הסמארטפון נהיגה זה משהו שאנשים עושים בין whatsup אחד לשני וככה נראית התשומת לב שלהם לשמירה על נתיב, מרחק ותשומת לב כללית למה שקורה על הכביש, אני לא אשים את החיים שלי בידיים של אנשים כאלה.

הביקורת שלי על חלק מרוכבי אופניים היא לא על הרכיבה בכבישים מהירים אלא דווקא אלא על כבישים צדדיים כמו נס הרים,
שם נתקלתי בקבוצות של רוכבים שרוכבות בכביש ללא שוליים לרוחב הנתיב תוך חוסר התחשבות בתנועה בכביש.
בקיצור חזירים יש מכל הגוונים מינים ומס גלגלים על הכביש.

@TvrSp12
קודם כל אתה צודק ויש רוכבי אופניים מעצבנים ו/או דבילים.
נס הרים זאת דוגמא מצוינת למקום בו רוכבי האופניים באופן יחסי מפריעים מאוד (הרבה פחות מהאופנוענים ומכוניות הספורט) וכמות התאונות (555) היא אפסית.

כאשר רוכבים באמצע הנתיב, מפריעים לרכבים לנסוע במהירות סבירה.
אם נשארים בשוליים או לידם אין בעיה.
גם מכוניות הספורט צריכות להיות בשוליים?
כתבת שגם הן מפריעות.
רוכבי אופניים זה אחלה. בסופו של דבר צריך תורמי איברים.

נראה לי שרק מהפורום הזה יתעורר בעתיד ביקוש גדול לכבד 😲

מפריעים למי?
יש קבוצה מסויימת שהכביש שייך לה?
הכביש שייך לכל מי שלפי חוק יכול להשתמש בו. אך בל נשכח, שיש כללים לשימוש בכביש. כלל שתמיד תקף לכולם הוא לא להפריע לתנועה.

אנשים שמפריעים - מפריעים לאנשים אחרים להשתמש בכביש באופן סביר (חותכים בצורה מסוכנת, נוסעים לאט במקומות שצריך לנסוע מהר ומאלצים להאט ולעקוף אותם תוך סיכון משתמשי כביש אחרים, מפתיעים נהגים אחרים וכד וכד) ומעלים סיכוי לתאונות.
דווקא מי שמפריע הוא זה ש"מתנהג כאילו הכביש שייך לו".

@TvrSp12
קודם כל אתה צודק ויש רוכבי אופניים מעצבנים ו/או דבילים.
נס הרים זאת דוגמא מצוינת למקום בו רוכבי האופניים באופן יחסי מפריעים מאוד (הרבה פחות מהאופנוענים ומכוניות הספורט) וכמות התאונות (555) היא אפסית.
מפריעים למי?
יש קבוצה מסויימת שהכביש שייך לה?
פה קבור הכלב, אף אחד לא בעלים של הכביש לא רוכבי האופניים ולא רוכבים/נהגים ספורטיביים.
לא הבנתי דרך אגב איך נהגים ורוכבי אופנועים מפריעים, שוב בהנחה שהם לא בהמות.

הכביש שייך לכל מי שלפי חוק יכול להשתמש בו. אך בל נשכח, שיש כללים לשימוש בכביש. כלל שתמיד תקף לכולם הוא לא להפריע לתנועה.

אנשים שמפריעים - מפריעים לאנשים אחרים להשתמש בכביש באופן סביר (חותכים בצורה מסוכנת, נוסעים לאט במקומות שצריך לנסוע מהר ומאלצים להאט ולעקוף אותם תוך סיכון משתמשי כביש אחרים, מפתיעים נהגים אחרים וכד וכד) ומעלים סיכוי לתאונות.
דווקא מי שמפריע הוא זה ש"מתנהג כאילו הכביש שייך לו".

מסכים עם כל מילה.
פה קבור הכלב, אף אחד לא בעלים של הכביש לא רוכבי האופניים ולא רוכבים/נהגים ספורטיביים.
לא הבנתי דרך אגב איך נהגים ורוכבי אופנועים מפריעים, שוב בהנחה שהם לא בהמות.

מסכים עם כל מילה.
✌️

אני שונא אנשים שגונחים כמו מישהו שמקבל ב.... כשהוא עושה סקוואט אז צריך לדרוס אותו?

מה שלא יהיה, לדרוס את הבחור וכמעט להרוג אותו זה הדבר ה-לא נכון לעשות.
בואו נמשיך לפתור בעיות באלימות.

ארץ ישראל היפה.

האמת שלא נתקלתי אף פעם ברוכבי אופניים שתקעו אותי בכביש (לא נוסע הרבה בבין עירוניים), אבל הרבה יותר מעצבן זה הנהגי אופנועים שעוקפים אותך מימין בצורה רנדומלית כשאתה בנתיב הימני וסטייה הכי קטנה ימינה תטיס אותם לאיזו תעלה..

האמת שלא נתקלתי אף פעם ברוכבי אופניים שתקעו אותי בכביש (לא נוסע הרבה בבין עירוניים), אבל הרבה יותר מעצבן זה הנהגי אופנועים שעוקפים אותך מימין בצורה רנדומלית כשאתה בנתיב הימני וסטייה הכי קטנה ימינה תטיס אותם לאיזו תעלה..
יותר מעצבן כשהם צופרים לך שתזוז כי ברוב חוצפתך אתה נוסע בנתיב שלך ולא נותן להם לעבור אותך מאחד הצדדים.

• פותח/ת השרשור
יותר מעצבן כשהם צופרים לך שתזוז כי ברוב חוצפתך אתה נוסע בנתיב שלך ולא נותן להם לעבור אותך מאחד הצדדים.
אתה יודע מתי הם לא צופרים?כשאתה נוהג במשאיטנדר כמו סילברדו או דודג' רם..

אני לא אמרתי שהנהג לא צריך להיות זהיר, אתה פשוט החלטת להדגיש את העניין שזוהי האחריות שלו לא ליצור תאונה בגלל ההפרעה שהרוכב יוצר.
אני מבין שאתה גם רוכב ואתה מנסה להגן על "העם" שלך, אבל ככה או ככה, אופניים הם כלי שלא אמור להיות על הכביש.
אז כרגיל כל העולם טועה ורק אנחנו צודקים.
אתה יודע מה אומר החוק בהולנד לגבי אופניים ומכוניות?

חצי מהמדינה שם מתניידת עם אופניים, אני בספק גדול שלא יתנו שם לרוכבים להיות בכבישים.

חצי מהמדינה שם מתניידת עם אופניים, אני בספק גדול שלא יתנו שם לרוכבים להיות בכבישים.
אם אני לא טועה בהולנד יש נתיב מיוחד לרוכבי אופניים

איך הם מסתדרים עם הכמות אופניים בנתיב אחד?
תרבות נהיגה אחרת חביבי.
כשהייתי שם בטיול בר מצווה בכל אופן, זכור לי שיש להם רמזורים משלהם והכל מסודר בקטע הזה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית