אני בעד, זורם עם קו המחשבה שלך. אם כבר, אז רישיון להביא ילדים זה בטוח יותר מועיל מרישיון לעלות על הכביש.
ואיך תמדוד למי מגיע ולמי לא ?
אל תגיד לי עכשיו שמבחני IQ .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני בעד, זורם עם קו המחשבה שלך. אם כבר, אז רישיון להביא ילדים זה בטוח יותר מועיל מרישיון לעלות על הכביש.
שבממשלה יחליטו. נראה שהם טובים בלהחליט דברים שרירותיים חסרי כל משמעות.
אגב, מה אתה אומר על זה שביבי מקבל החלטות מטופשות שמסכנות אותך? מקומו בכלא, לא?
כן, אבל הם מחליטים החלטות שמסכנות אותך. עבירה על החוק אחי.
מזל שיש לך אפשרות להצביע ולהשפיע מי יהיה הבא בתור שיהפוך אותך לפושע על מעשים שלא פוגעים באף אחד.
כן, זה באמת חשוב.
פתרון למה?
אין פתרון.
זה נובע מהשערת הרצף.
מה זה השערת הרצף ,
ובלי קשר אלכס יש לך תואר במתמטיקה?
אני לא יודע אם עדיין לא הבנת שהוא מטריל אותך או שאתה מנסה להטריל אותו בחזרה.אנחנו לא נכנס לדיון, אני אשמע את מה שיש לך להגיב מבלי להגיד את הדיעה הפוליטית שלי בנושא.
על אף שמענין מה אתה חושב שאני חושב.
יש דרך קלה לדעת אם אלכס מטריל: הוא מקליד הודעה.אני לא יודע אם עדיין לא הבנת שהוא מטריל אותך או שאתה מנסה להטריל אותו בחזרה.
זה אחד הדברים הכי פחות טיפשיים שנאמרו כאן.אם כבר, אז רישיון להביא ילדים זה בטוח יותר מועיל מרישיון לעלות על הכביש.
יש דרך קלה לדעת אם אלכס מטריל: הוא מקליד הודעה.
אגב, עם כל ההטרלות, זה:
זה אחד הדברים הכי פחות טיפשיים שנאמרו כאן.
אתם רציניים....? לאופניים יתרונות אינסופיים במגוון תחומים הבעיה פה בארץ שרוכב אופניים לא יכול לסוע בצורה בטוחה כי הממשלה לא דואגת מספיק לנושא. אופניים הם כלי רכב לכל דבר במקום לנסות ולהוריד את הכמויות של רוכבי האופנים צריך להעלות אותם. פשוט בושה שאתם כותבים תגובות כאלה.כל הכבוד! אני שונא רוכבי אופניים על הכביש... לא רק שהם מסכנים את החיים שלהם הם גם מפריעים לכל שאר התנועה. כל הכבוד לנהג הזה!