דיון סטרואידים עזר פלא או סיכון חיים

• פותח/ת השרשור Gifted
  • פורסם בתאריך

Gifted

משתמש מתחיל
247
113
נק' מוניטין:
430
247
113
ראיתי את זה עכשיו עושה רושם או שהמשתמשים שם פשוטת הפציצו את עצמם בחומרים ובחוסר ידע להשתמש או שבנאשיונאל גאוגרפיק ממש לא אוהבים סטרואידים..
קצת ארוך אבל מאוד מעניין.
למשתמשים שבינינו מה אתם אומרים?

יניב, השאלה שלי מעט לא קשורה לדיון אבל הייתי חייב לשאול.
ראיתי שמשתמשים בהלוטסטין בתור תרופה, גם בארץ. מה לעזאזל?חשבתי זה ממש רעיל לכבד.

רעיל לכבד, גורם לעליה מהירה בספירה האדומה ועליה בהמטוקריט ובנפח כדוריות הדם האדמות, משפיע על תפקודי קרישה, הן ע"י הפרעה לפקטורי קרישה בכבד, והן ע"י העלאת ה-HCT.
שלא לדבר על ההשפעות הפסיכיאטריות שלו, של עצבנות אדירה (מצד שני יכולה להיות מתורגמת ע"י ספורטאי למוטיבציית "על").

ואם אתה ממש רוצה ללכלך עליו, יחסית אין לו יכולות אנאבוליות מרשימות, אלא בעיקר אנדרוגניות.

יניב, השאלה שלי מעט לא קשורה לדיון אבל הייתי חייב לשאול.
ראיתי שמשתמשים בהלוטסטין בתור תרופה, גם בארץ. מה לעזאזל?חשבתי זה ממש רעיל לכבד.
גם אנדרול רעיל ומשתמשים בה לרפואה בקשישים אבל המינון הוא נמוך מאוד בייחס לבדיבילדרים

רעיל לכבד, גורם לעליה מהירה בספירה האדומה ועליה בהמטוקריט ובנפח כדוריות הדם האדמות, משפיע על תפקודי קרישה, הן ע"י הפרעה לפקטורי קרישה בכבד, והן ע"י העלאת ה-HCT.
שלא לדבר על ההשפעות הפסיכיאטריות שלו, של עצבנות אדירה (מצד שני יכולה להיות מתורגמת ע"י ספורטאי למוטיבציית "על").

ואם אתה ממש רוצה ללכלך עליו, יחסית אין לו יכולות אנאבוליות מרשימות, אלא בעיקר אנדרוגניות.
אתה אולי תופתע אבל את כל זה אני יודע(הספר אנבוליקס של לולין מדהים בפירוט שלו). השאלה זה למה משתמשים בזה בתור תרופה אמיתית?
גם אנדרול רעיל ומשתמשים בה לרפואה בקשישים אבל המינון הוא נמוך מאוד בייחס לבדיבילדרים
קשישים על אנדרול?😲

מחלקה סיעודית ג', קומה 2 חדר מספר 4, מעל מכשיר ההנשמה נמצא שלט תלוי ובו נכתב: "כל הזין באנדרול - מחלקה ג' עד מתי?!".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית