הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים בחדר כושר

• פותח/ת השרשור ABC6
  • פורסם בתאריך

ABC6

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום,
אני בן 15 ובערך בשנה וחצי האחרונות אני הולך לחדר כושר. אני מתאמן בקבוצת ספורט בעיר שלי ובחודש זה האימונים יצאו לפגרה בשביל מנוחה לשחקנים. החלטתי שבזמן הפגרה אלך ואתאמן בחדר הכושר בכל יום. שאלתי היא האם אימונים בכל יום ( אותה תכנית כל יום ) פוגעים בשרירים? זה בסדר שאלך כל יום ואנוח בערך 24 שעות בין כל אימון לאימון או שאם לא אנוח בחלק מהימים יגרם נזק לשרירים? (כל אימון אצלי הוא בערך 50 דקות)

בעקרון רצוי לקבל 48 שעות מנוחה בין אימון לאימון, אבל השאלה קודם היא מה אתה רוצה להשיג בזמן הזה? ואיזו תוכנית אתה מתכוון לעשות? (תפרט יותר לא רק שאתה עושה אותו דבר כל יום)

• פותח/ת השרשור
מנסה להשיג יותר כוח ביד ויותר שרירים בבטן, ביד, בחזה ובכתפיים . ויש לי כבר תוכנית שאני עושה הרבה זמן שהכנתי עם מאמן

תצלם את התוכנית שלך ותעלה לפה או שפשוט תעתיק אותה. בנוסף לכך דיברת על פגרה וזה זמני שיש לך זמן להתאמן, אז כמה זמן תאכלס יש לך ומה אתה הולך לעשות אחרי זה?

בחודש אתה לא תצליח להגיע לשום תוצאות. אם לא תהיה לך אפשרות להמשיך להתאמן קבוע 3 פעמים בחדר כושר לאחר הפגרה אין לי משהו להציע לך.

• פותח/ת השרשור
כתבתי שאני מתאמן באופן קבוע כבר שנה וחצי וגם לאחר הפגרה אמשיך להתאמן.
אני פשוט רוצה לדעת אם אימון כל יום במשך בערך 50 דקות ואם המנוחה של 24 שעות תספיק?

המנוחה של 24 שעות לא תספיק והאופציה האידיאלית היא 3-4 אימונים בשבוע. ולגבי האימון אתה לא העלית את התוכנית שאתה עושה וזה לא מובן מאליו שהיא טובה ותשרת את המטרות שלך, אני לא סומך על המאמן שלך ועל זה שהתוכנית שהוא כתב תשרת את המטרה שלך אז אני מעדיף שתעלה אותה לפה.

אני מתאמן בקבוצת פוטבול תיכונים
מי שאמור לתת לך תכנית אימונים הוא המאמן שלך. יש הרבה ידע בנושא של תכניות אימוני התנגדות לשחקני פוטבול, והוא אמור להכיר אותו. נדמה לי ש @nlr666 משחק פוטבול, יתכן שיהיה לו מה לתרום (אם הוא לא תרם במשרד או משהו).

הממ, עכשיו אני שם לב שהעובדה שאתה "דיפנסיב אנד שמאלי" מתנוססת בגאוה מתחת לשם שלך, וזה מעלה אצלי געגועים ללורנס טיילור (אבל אתם צעירים מדי כדי לדעת...)

שלום,
אני בן 15 ובערך בשנה וחצי האחרונות אני הולך לחדר כושר. אני מתאמן בקבוצת ספורט בעיר שלי ובחודש זה האימונים יצאו לפגרה בשביל מנוחה לשחקנים. החלטתי שבזמן הפגרה אלך ואתאמן בחדר הכושר בכל יום. שאלתי היא האם אימונים בכל יום ( אותה תכנית כל יום ) פוגעים בשרירים? זה בסדר שאלך כל יום ואנוח בערך 24 שעות בין כל אימון לאימון או שאם לא אנוח בחלק מהימים יגרם נזק לשרירים? (כל אימון אצלי הוא בערך 50 דקות)
תעשה SS/פרהמשוגעת/כל תכנית כוח שמחולקת לשלושה אימונים שבועיים ובנוסף תשלב אימון אתלטיקה ועבודה ספציפית על התפקיד שלך

אז אשאל שוב,איפה אתה משחק ואיזה תפקיד?

אה,אני מוכר ציוד אם אתה צריך
הממ, עכשיו אני שם לב שהעובדה שאתה "דיפנסיב אנד שמאלי" מתנוססת בגאוה מתחת לשם שלך, וזה מעלה אצלי געגועים ללורנס טיילור (אבל אתם צעירים מדי כדי לדעת...)
בטח שאני מכיר..

ואני כבר לא אנד (ברוב המקרים)

תעשה SS/פרהמשוגעת/כל תכנית כוח שמחולקת לשלושה אימונים שבועיים ובנוסף תשלב אימון אתלטיקה ועבודה ספציפית על התפקיד שלך

אז אשאל שוב,איפה אתה משחק ואיזה תפקיד?

אה,אני מוכר ציוד אם אתה צריך

בטח שאני מכיר..

ואני כבר לא אנד (ברוב המקרים)
בטח שלא אנד,עכשיו אתה כבר השתדרגת לנוז גארד,דורס סנטרים כמו משאית כחולה ומזוקנת.
פותח הנושא, התוכנית שלי נראית ככה (לאוף סיזן) בסיזן בשבוע של משחק פשוט אין את האימון של יום חמישי
ראשון:
3X5 Squat
Bench Press 3X5
Chin ups 3X5
שני אימון פוטבול
שלישי:
Light box squat 2X5
Press 3X5
רביעי אימון פוטבול
חמישי:
Deadlift 1X5
Bench Press 3X5
Chin ups 3X5
אפשר לשפר אותה בתכלס,לא יודע איך זה כבר צריך להתייעץ עם מישהו מבין ממני,אפשר לשחק עם זה ונגיד ביום חמישי לעשות מתח רחב (אם זה עושה לך את זה) ולהכניס ידיים איפשהו, אולי משיכות לפנים (בעיקר ביום שלישי אני אוהב)
אבל איפשהו במהלך הדרך צריך לשנות את הפרס כי אי אפשר גם פוטבול וגם כל כך הרבה עבודה על פלג גוף עליון אתה לא תתאושש בחיים,אבל לא הייתי מוותר על פרס בחיים,הייתי שם את זה ביום ראשון כנראה ובשלישי עושה בנץ קל ובחמישי בנץ כבד. או משהו כזה.

יש לרוץ באסה ויש לרוץ כיף. לרוץ בתור גארד בשביל לחסום זה לרוץ כיף. לרוץ באימון קונדשינינג שהמאמן שלך עושה כי הגיעו רק 10 ילדים בגשם מטורף ? פחות.
היום שיחקנו פלאג בלי ציוד ודווקא היה כיף לרוץ
וכן,יש לרוץ ויש לרוץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית