עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשאין למתאמן כמות מכובדת של חזרות במתח, איזו דרך יש לו לשפר את זה חוץ מלעשות הכי הרבה מתח שהוא יכול? אז זה יוצר עומס, אין מה לעשות. כשל זה לא האויב של המדינה.
לעבוד בפולי עליון/גרביטרון טוב בכדי לנסות לייצר מקבילה מסוימת למתח ב RM גבוה יותר.
ואתה לא מסכים, אני יודע, וזה בסדר
אתה לא חייב להסכים. אשמח אם תראה לי את כמות האנשים שאתה מכיר שפיתחו יכולת לעשות 5 חזרות מתח (או אפילו חזרה אחת) בעזרת גרביטרון בלבד.
אני אישית משתמש בזה (אבל לרוב בפולי) אם למשל חזרתי מהפסקה ארוכה ואין לי יכולת לעלות מעל 3 פעמים.
עם אחרים לא יצא לי לברר
אני בחיים שלי לא עשיתי מתח חוץ מאולי כמה רבעי מתח בבית ספר, באתי לחדר כושר אחרי שנה אימוני ג'ודו וחצי שנה אימוני חרטא במשקולות בבית ועשיתי 8 מתח.אתה לא חייב להסכים. אשמח אם תראה לי את כמות האנשים שאתה מכיר שפיתחו יכולת לעשות 5 חזרות מתח (או אפילו חזרה אחת) בעזרת גרביטרון בלבד.
אני בחיים שלי לא עשיתי מתח חוץ מאולי כמה רבעי מתח בבית ספר, באתי לחדר כושר אחרי שנה אימוני ג'ודו וחצי שנה אימוני חרטא במשקולות בבית ועשיתי 8 מתח.
אני חושב שאתה סתם מגזים וכל תרגיל גב שיחזק אותו בהתחלה יהיה יותר יעיל מ3 מתח עם להעיף את הרגליים.
אה ודרך אגב, לא הייתי מהשחיפים האלה שטובים בתרגילים עם משקל גוף, אף פעם אל הייתי.
למה לבצע תנועה אחרת .
אתה רוצה לחזק תסקוואט שלך , אז אתה תעשה לחיצות רגליים ?
אתה מכיר מישהו (בריא בגופו ונפשו) שלא יכול סקוואט לחזרה אחת? או כפיפת מרפקים?!
אבל במתח יש כאלו, הרבה, ולכן ניסיתי להציע חלופות דומות יחסית.
אגב, לכן מלכתחילה התחיל הדיון הזה : )
השאלה אם לעבוד בפולי/גרביטון לא יתן לך את זה יותר מהר מלעשות חזרות סטטיות במתח.ועם בחצי שנה הזאת היית מתאמן כמו שצריך , אז היה לך 8 חזרות עם 20 קילו עלייך .
אני לא מבין תגובות כאלה , ברור שעם תתחזק תוכל לעשות יותר מתח .
השאלה אם לעבוד בפולי/גרביטון לא יתן לך את זה יותר מהר מלעשות חזרות סטטיות במתח.
השאלה אם לעבוד בפולי/גרביטון לא יתן לך את זה יותר מהר מלעשות חזרות סטטיות במתח.
COLDFIRE - מה בדיוק ההבדל בין מתח לגרביטון?
COLDFIRE - מה בדיוק ההבדל בין מתח לגרביטון?