הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח ב SS

• פותח/ת השרשור סוס
  • פורסם בתאריך

סוס

משתמש מתחיל
101
12
נק' מוניטין:
12
101
12
אני התחלתי תכנית SS ,אבל יש לי בתכנית מתח ואני עושה RM 3 משקל גוף.
השאלה שלי היא:
לעשות 3XMAX
או לעשות 3X5 (גרביטיון)
מה יותר מומלץ לי?

כשאין למתאמן כמות מכובדת של חזרות במתח, איזו דרך יש לו לשפר את זה חוץ מלעשות הכי הרבה מתח שהוא יכול? אז זה יוצר עומס, אין מה לעשות. כשל זה לא האויב של המדינה.

לעבוד בפולי עליון/גרביטרון טוב בכדי לנסות לייצר מקבילה מסוימת למתח ב RM גבוה יותר.
ואתה לא מסכים, אני יודע, וזה בסדר

אתה לא חייב להסכים. אשמח אם תראה לי את כמות האנשים שאתה מכיר שפיתחו יכולת לעשות 5 חזרות מתח (או אפילו חזרה אחת) בעזרת גרביטרון בלבד.

אני אישית משתמש בזה (אבל לרוב בפולי) אם למשל חזרתי מהפסקה ארוכה ואין לי יכולת לעלות מעל 3 פעמים.
עם אחרים לא יצא לי לברר

דוגמא גרועה. אתה מחזיר יכול שהייתה לך לפני הפסקה. אומנם בדרך גרועה, אבל עדיין זה יותר קל. כשאני אראה אנשים שאין להם יכולת לעשות מתח מקבלים אותם בעזרת גרביטרון, אני אודה בטעות שלי.

אני אישית משתמש בזה (אבל לרוב בפולי) אם למשל חזרתי מהפסקה ארוכה ואין לי יכולת לעלות מעל 3 פעמים.
עם אחרים לא יצא לי לברר

למה לבצע תנועה אחרת .
אתה רוצה לחזק תסקוואט שלך , אז אתה תעשה לחיצות רגליים ?

אתה לא חייב להסכים. אשמח אם תראה לי את כמות האנשים שאתה מכיר שפיתחו יכולת לעשות 5 חזרות מתח (או אפילו חזרה אחת) בעזרת גרביטרון בלבד.
אני בחיים שלי לא עשיתי מתח חוץ מאולי כמה רבעי מתח בבית ספר, באתי לחדר כושר אחרי שנה אימוני ג'ודו וחצי שנה אימוני חרטא במשקולות בבית ועשיתי 8 מתח.
אני חושב שאתה סתם מגזים וכל תרגיל גב שיחזק אותו בהתחלה יהיה יותר יעיל מ3 מתח עם להעיף את הרגליים.
אה ודרך אגב, לא הייתי מהשחיפים האלה שטובים בתרגילים עם משקל גוף, אף פעם אל הייתי.

אני בחיים שלי לא עשיתי מתח חוץ מאולי כמה רבעי מתח בבית ספר, באתי לחדר כושר אחרי שנה אימוני ג'ודו וחצי שנה אימוני חרטא במשקולות בבית ועשיתי 8 מתח.
אני חושב שאתה סתם מגזים וכל תרגיל גב שיחזק אותו בהתחלה יהיה יותר יעיל מ3 מתח עם להעיף את הרגליים.
אה ודרך אגב, לא הייתי מהשחיפים האלה שטובים בתרגילים עם משקל גוף, אף פעם אל הייתי.

ועם בחצי שנה הזאת היית מתאמן כמו שצריך , אז היה לך 8 חזרות עם 20 קילו עלייך .
אני לא מבין תגובות כאלה , ברור שעם תתחזק תוכל לעשות יותר מתח .

למה לבצע תנועה אחרת .
אתה רוצה לחזק תסקוואט שלך , אז אתה תעשה לחיצות רגליים ?

אתה מכיר מישהו (בריא בגופו ונפשו) שלא יכול סקוואט לחזרה אחת? או כפיפת מרפקים?!
אבל במתח יש כאלו, הרבה, ולכן ניסיתי להציע חלופות דומות יחסית.
אגב, לכן מלכתחילה התחיל הדיון הזה : )

אתה מכיר מישהו (בריא בגופו ונפשו) שלא יכול סקוואט לחזרה אחת? או כפיפת מרפקים?!
אבל במתח יש כאלו, הרבה, ולכן ניסיתי להציע חלופות דומות יחסית.
אגב, לכן מלכתחילה התחיל הדיון הזה : )

אתה מכיר מישהוא שלא יכול לעשות חזרות שליליות במתח , מתח בקפיצה , להחזיק סטטית במתח , חזרות עם גומיות או עזרה של מישהוא אחר .

שהייתי ילד (הרבה לפני שהתחלתי להכנס לחדר כושר ) הגעתי די מהר מ0 חזרות למעל 10 ונטו באמצעות מתח בקפיצה והחזקה במצב סטטי .

ועם בחצי שנה הזאת היית מתאמן כמו שצריך , אז היה לך 8 חזרות עם 20 קילו עלייך .
אני לא מבין תגובות כאלה , ברור שעם תתחזק תוכל לעשות יותר מתח .
השאלה אם לעבוד בפולי/גרביטון לא יתן לך את זה יותר מהר מלעשות חזרות סטטיות במתח.

השאלה אם לעבוד בפולי/גרביטון לא יתן לך את זה יותר מהר מלעשות חזרות סטטיות במתח.

זה כמו לשאול אם לג פרס לא יחזק לך את הסקוואט יותר מהר.

אני אאמין לזה כשאני אראה את זה. נקודה.

אני פעם לא הייתי מסוגל אפילו להתלות על מתח, אתה חושב שידעתי מה זה גרביטון? הלכתי כמו בן זונה ועשיתי מתח כל אימון עד שלא יכולתי להתלות. גם אם בהתחלה זה היה רק לקפוץ ולנסות לרדת לאט.

אתם אומרים שבשביל לחזק תנועה בצורה הכי אפקטיבית צריך לעשות אותה, אני מסכים.
אני לא מסכים על זה שמתח סטטי, שהוא לא באמת מתח, יהיה יותר אפקטיבי מגרביטון שאמנם הופך את המתח מHARDCORE למתח של חנונים, אבל שם לפחות אתה עושה תנועה של מתח.
COLDFIRE נתתי לך דוגמה לעצמי של התחזקות ממכשירים ולא ממתח שהתבטאה במתח.

גרביטרון זו לא תנועה של מתח. הדוגמא שלך לא אומרת כלום. זה שלא "עשית" מתח לא אומר שלא הייתה לך יכולת לעשות מתח.

הבא שאומר hardcore בפורום שלי, מקבל באן.

אמרתי שלפני שהייתי בחדר כושר הייתי עושה בבית ספר, שם כעשיתי לא הייתי לא יכולתי לעשות יותר מ2 מתח.

COLDFIRE - מה בדיוק ההבדל בין מתח לגרביטון?

מה ההבדל בין לחיצת חזה חופשית לבין מכונה ?

עדיף שתעשה כל אימון 2/3 חזרות של מתח לכמה סטים (נגיד 4/5) וככה תתקדם עד שתצליח להגיע ליעד של 3X5 ואח"כ כבר להוסיף משקל עליך.

KOZMAN:

1. לא עונים על שאלה בשאלה. תענה אם יש לך תשובה.
2. מכונה דפוקה כי היא מפעילה את הכתף בצורה לא טובה, ובגרביטון זה שולי.
3. בלחיצת חזה אפשר לעבוד עם מוט ריק. אלה שרוצים לעבוד עם גרביטון בד"כ יהיו להם רק 2 אופציות אחרות: ירידות מהמתח (אקצנטרי), או פולי.

COLDFIRE - מה בדיוק ההבדל בין מתח לגרביטון?

ראית פעם אנשים על גרביטרון? התנועה הופכת להיות שונה לגמרי. הם לא מושכים כמו שהיו מושכים את משקל הגוף שלהם, כי הם לא צריכים לדאוג לאזן את עצמם. אפשר להשען על המכונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית