הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Opti-Women כויטמין ללא כושר?

• פותח/ת השרשור oshria
  • פורסם בתאריך

oshria

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
-9
5
0
שלום רב!

האם אופטי וומן הוא ויטמין לנשים אשר עוסקות בספורט בלבד?
או שניתן לקחת אותו גם כויטמין ללא תלות בספורט?

ממתי אופטימן הוא ויטמין נשים? וכן הוא לא לאימונים אפשר לקחת אותו גם בלי.
עריכה: אהההההה קראתי אופטימן ורשמת OPTI-WOMEN. איזה טמבל אני

נערך לאחרונה:
לא חובה תלות בספורט להשתמש במולטי ויטמין. מומלץ לכל אדם ממוצע לסגור את הפינה של הכנסת ויטמינים חשובים לגוף.
כנ"ל לגבי אומגה 3, מגנזיום ואבץ וכו'..

מומלץ לכל אדם ממוצע לסגור את הפינה של הכנסת ויטמינים חשובים לגוף
גם אם זה נכון, אושריה שאלה ספציפית על אופטי וומן, ואם אני מבין נכון היא שואלת אם יש שם פרופורציות שונות של המרכיבים שמתאימות דווקא למי שפעיל גופנית, לעומת מולטי ויטמינים "רגילים" לאוכלוסיה הכללית.

התשובה אינה ידועה לי, אבל תוך כדי קריאה חפוזה נתקלתי במשהו שכדאי לאושריה לדעת: Can interfere with the effects of birth control, ואם מאמינים לאותו אתר (זהירות: אתר מכירות) הרי ש "Remember, this isn’t just for athletes", ובעברית: כן, מתאים גם למי שלא עוסקת בספורט.

ברור שכאן המקום להציע לאושריה להסיר את הספקות פשוט ע"י כך שתתחיל לעסוק בספורט, עם המלצה חמה לשלב גם פעילות אנאירובית (מה חשבת, שתצאי בלי זה מפורום של חדרי כושר? 😃)

להציע לאושריה להסיר את הספקות פשוט ע"י כך שתתחיל לעסוק בספורט, עם המלצה חמה לשלב גם פעילות אנאירובית
אם כבר אז גם לתגבר באמצעי מניעה נוספים 😆

אם כבר אז גם לתגבר באמצעי מניעה נוספים
אין צורך, מרימות משקולות לא עושות את זה.

(זהירות, מלכודת: כל הכחשה תיחשב כחוב לראק ותדרוש הוכחות 😃)

עריכה: וואו, שמתי לב לחתימה החדשה שלך. PERPETUATED - איזה יופי של מילה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית