הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מה דעתכם על התוכנית ?

• פותח/ת השרשור OrDavid
  • פורסם בתאריך
אני מסכים שעדיף להירשם לחדר כושר. אבל, אם מאיזושהי סיבה אתה לא יכול/לא רוצה, ומה שיש לך בבית זה דאמבלים וספסל אז בכל מקרה הייתי משנה כמה דברים בתכנית הנוכחית. ועוד שאלה, הדאמבלים שלך הם במשקלים שונים? כלומר יש אפשרות להתקדמות? אחרת בשלב מסויים אתה פשוט תדרוך במקום.

הכל בסדר בתוכנית הזאת חוץ מזה שאתה צריך להרשם לחדר כושר ולא לעשות אותה
ממש עצה מרשימה. טוב שהוא לא כתב שהוא בחיטוב הייתה כותב לו לעשות שאיבת שומן.

לפותח הפוסט, התכנית טובה, תקפיד לעלות את הנפח בצורה פרוגרסיבית לעלות משקלים (עד כמה שאתה יכול) אם אין עוד להמשיך לעלות את מספר החזרות בסט ואת מספר הסטים. בקיצור אם נפח האימון עולה כל הזמן אתה מתקדם.

ממש עצה מרשימה. טוב שהוא לא כתב שהוא בחיטוב הייתה כותב לו לעשות שאיבת שומן.

לפותח הפוסט, התכנית טובה, תקפיד לעלות את הנפח בצורה פרוגרסיבית לעלות משקלים (עד כמה שאתה יכול) אם אין עוד להמשיך לעלות את מספר החזרות בסט ואת מספר הסטים. בקיצור אם נפח האימון עולה כל הזמן אתה מתקדם.
מנסיון של כמה שנים טובות בפורומים של כושר רוב רובם של האנשים שמתאמנים בבית עושים אימון ביתי כי הם לא יודעים עד כמה באמת יעיל יותר לעשות אימון בחדר כושר. צריך לפתוח להם את העיניים שידעו מה הם מפסידים. לא יצא לי כמעט אף פעם למצוא בנאדם שלא הולך לחדר כושר מסיבה אחרת (לעתים נדירות בעיות כספיות או מחסור חדר כושר באזור וכו)

מנסיון של כמה שנים טובות בפורומים של כושר רוב רובם של האנשים שמתאמנים בבית עושים אימון ביתי כי הם לא יודעים עד כמה באמת יעיל יותר לעשות אימון בחדר כושר. צריך לפתוח להם את העיניים שידעו מה הם מפסידים. לא יצא לי כמעט אף פעם למצוא בנאדם שלא הולך לחדר כושר מסיבה אחרת (לעתים נדירות בעיות כספיות או מחסור חדר כושר באזור וכו)
מסכים איתך לגמרי אבל יש אנשים שלא יכולים להרשם לחדר כושר אז אפשר להמליץ אבל לא לרשום שלא כדי שיעשה כלום בבית ורק להרשם לחדר כושר יעזור. איך אומרים בצבא "אם זה מה שיש אז אם זה ננצח"

מסכים איתך לגמרי אבל יש אנשים שלא יכולים להרשם לחדר כושר אז אפשר להמליץ אבל לא לרשום שלא כדי שיעשה כלום בבית ורק להרשם לחדר כושר יעזור. איך אומרים בצבא "אם זה מה שיש אז אם זה ננצח"
אם הוא יגיב פה שאין לו שום אפשרות שבעולם להרשם לחדר כושר אני אתן לו תגובה ספציפית ורלוונטית לתוכנית הנ"ל. אני לא מעוניין להשקיע את הזמן שלי בלהסביר על תוכניות ביתיות לבנאדם שיש לו פוטנציאל להרשם לחדר כושר.

באופן כללי אני מסכים איתך. יש יוצאים מהכלל כמו אלברו שמתאמנים בבית עם כלוב, ספה ומוט אולימפי. אבל זה באמת יוצא מהכלל

באופן כללי אני מסכים איתך. יש יוצאים מהכלל כמו אלברו שמתאמנים בבית עם כלוב, ספה ומוט אולימפי. אבל זה באמת יוצא מהכלל
אני במקרה מכיר את אלברו מאז שהוא היה בן 15 והוא הבנאדם שאני הכי מחזיק ממנו בקטע הזה והוא באמתמקרה יוצא מהכלל שהצליח להפוך אימון ביתי להצלחה מסחררת. אבל אני לא אמליץ את זה לכל אחד 😃

• פותח/ת השרשור
אין לי אפשרות להירשם כרגע למכון..
נמצא בצבא שבוע שבוע, ובבסיס אין לי כלכך הרבה אופציות חוץ ממשקולת יד 1 .. ועוד אחת גדולה של הסקווט לא יודע איך קוראים לה ..

אז קניתי לי בבית גם 2 משקולות יד וזה מה שאני יכול כרגע..

אני במקרה מכיר את אלברו מאז שהוא היה בן 15 והוא הבנאדם שאני הכי מחזיק ממנו בקטע הזה והוא באמתמקרה יוצא מהכלל שהצליח להפוך אימון ביתי להצלחה מסחררת. אבל אני לא אמליץ את זה לכל אחד 😃
כן, גם אני לא, סתם הרגשתי צורך לציין שיש גם בודדים כאלה 😃
אם זה המצב, הייתי קודם כל מחליף את יד קדמית ויד אחורית. לגבי השאר קשה להגיד, אם הדאמבלים מספיק כבדים בשבילך אז הייתי מציע להוריד קצת תרגילים, אם לא אז אפשר להשאיר הכל

אין לי אפשרות להירשם כרגע למכון..
נמצא בצבא שבוע שבוע, ובבסיס אין לי כלכך הרבה אופציות חוץ ממשקולת יד 1 .. ועוד אחת גדולה של הסקווט לא יודע איך קוראים לה ..

אז קניתי לי בבית גם 2 משקולות יד וזה מה שאני יכול כרגע..

המשקולות יד שקנית לבית הן מתברגות או עם משקל קבוע? והאלה בצה"ל?

• פותח/ת השרשור
שתיהן מתברגות.. מבחינת המשקלים אני עומד כרגע במצב טוב... הבעיה שלי שבגלל שאני עושה הכל ככה בלי ניסיון.. אז הידע שלי שווה לתחת.. אבל מה שכן הצלחתי תוצאות טובות יחסית .. אני כרגע רוצה לעבור לעבוד על חיטוב... אבל אני לא כלכך יודע אפילו מה זה אומר חח
כי תתוכנית שפרסמתי פה אני כבר טחנתי 3 חודש יצאה לי מהתחת .. די משעממת אותי ..
עוד שאלה מה התוכנית שיש לי כרגע נחשבת בכלל מסה/חיזוק שריר?

שתיהן מתברגות.. מבחינת המשקלים אני עומד כרגע במצב טוב... הבעיה שלי שבגלל שאני עושה הכל ככה בלי ניסיון.. אז הידע שלי שווה לתחת.. אבל מה שכן הצלחתי תוצאות טובות יחסית .. אני כרגע רוצה לעבור לעבוד על חיטוב... אבל אני לא כלכך יודע אפילו מה זה אומר חח
כי תתוכנית שפרסמתי פה אני כבר טחנתי 3 חודש יצאה לי מהתחת .. די משעממת אותי ..
עוד שאלה מה התוכנית שיש לי כרגע נחשבת בכלל מסה/חיזוק שריר?
התוכנית שלך היא לא תוכנית מסה ולא תוכנית חיטוב ולא חיזוק. היא שילוב תרגילים שאפשר לעשות עם דאמבלים ומשקל גוף כדי לגרות קצת את השריר. ככה אני קורא לזה. מה שאני יכול לעשות כדי שהתוכנית לא "תצא לך מהתחת" זה להחליף חלק מהתרגילים בתרגילים שעושים את אותו הדבר בצורה קצת אחרת. אין הרבה גיוון לתרגילי משקל גוף ודאמבלים מעבר לתוכנית שציינת למעלה אלה אם אתה מאוד יצירתי

מסה או חיטוב זה יותר עניין של תזונה מתכנית אימונים
אני כרגע רוצה לעבור לעבוד על חיטוב... אבל אני לא כלכך יודע אפילו מה זה אומר חח
זה אומר להוריד אחוזי שומן, ולשמור כמה שיותר מסת שריר

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לעבור לאחת מתכוניות האלה https://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/

על מה אתם ממליצים?
ואני מתאמן כבר משהוא כמו 8 חודש והשגתי תוצאות חמודות .. נראה לי שאני יכול להתחיל לחטב קצת.. יש אפשרות להתייעץ עם משהוא בווצאפ רגע או משו ישלי כמה שאלות ופה אני יותר עדין עם השאלות שלי כי אני ממש יצא קטן חחח אין לי ידע .

אני רוצה לעבור לאחת מתכוניות האלה https://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/

על מה אתם ממליצים?
ואני מתאמן כבר משהוא כמו 8 חודש והשגתי תוצאות חמודות .. נראה לי שאני יכול להתחיל לחטב קצת.. יש אפשרות להתייעץ עם משהוא בווצאפ רגע או משו ישלי כמה שאלות ופה אני יותר עדין עם השאלות שלי כי אני ממש יצא קטן חחח אין לי ידע .
הייתי מציע FBW, אבל אם יש לך רק דאמבלים איך אתה מתכוון לעשות אחת מהתכניות האלה?
בקשר לחוסר ידע, בשביל זה יש פורום, להעשיר את הידע שלך בין היתר 😃

• פותח/ת השרשור
לפי התוכנית השניה אני יכול לעשות אותה נראלי עם ה-2 משקולות הקטנות של היד.. זה נקרא דאמבל? חח

לפי התוכנית השניה אני יכול לעשות אותה נראלי עם ה-2 משקולות הקטנות של היד.. זה נקרא דאמבל? חח
בכל התכניות שם יש תרגילים עם מוט. אפשרי להחליף את חלקם בדאמבלים אבל אז זה כבר תכנית אחרת, בגלל זה שאלתי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית