תמונה רוצה הערכת שומן בדיוק לפני חיטוב

• פותח/ת השרשור FriKky
  • פורסם בתאריך
עבודות מזדמנות כשיש לי זמן
אני לא מאמין שאין לך מאיפה להשיג 100-200 ש"ח בחודש כדי להתאמן כמו בנאדם. אתה לא תגיע לשום תוצאות עם דאמבלים. אתה תרים אותם חודש חודשיים ואז הם יהיו קלים לך ולא יהיה לך לאן להתקדם יותר ואתה תבזבז את הזמן לחינם. 200 ש"ח זה כלום כסף כל הליכה שלי לסופר אני מבזבז את זה. תחשוב שוב אם באמת אין לך כסף להרשם אני בטוח שאם ממש תרצה תוכל לארגן אותו

כרגע אני לא יכול להירשם למכון אין לי שום אלטרניבה? מה אני אמור לשבת על התחת ולא לעשות כלום? אין לי בעיה לעשות את מה שאני יכול עם מה שיש לי כרגע ולא אכפת לי שזה יקח יותר זמן מבמכון העיקר לעשות משהו עד שאני אוכל להיכנס למכון ולעשות את זה יותר מסודר
אם יש משהו שאני יכול לעשות אתה יכול להגיד לי מהו?
ודאי.
אני לא אכנס לכיס שלך ומובן לחלוטין.

קח תוכנית FBW מהפורטל, תשנה את התרגילים כך שיתאימו לדאמבלים.
לחיצת חזה אתה יכול בשכיבה (שים לב שאתה צריך ספסל)
פרפר בשכיבה עם דאמבלים.
חתירה אתה יכול עם ספסל, bent over raw.
בייספס וטרייספס אפשרי בישיבה. (קרלז ומנגד בטרייספס יש לך תרגילים כמו לחיצה מאחורי הראש וכן הלאה)
סקוואטים עם דאמבלים אפשרי, מכרעיים גם.

אני לא מאמין שאין לך מאיפה להשיג 100-200 ש"ח בחודש כדי להתאמן כמו בנאדם

אני לא חושב שלמישהו כאן יש זכות לא להאמין לו או לשפוט אותו אם הוא אומר שאין לו כסף.
הפעם אני לא מסכים איתך.

ודאי.
אני לא אכנס לכיס שלך ומובן לחלוטין.

קח תוכנית FBW מהפורטל, תשנה את התרגילים כך שיתאימו לדאמבלים.
לחיצת חזה אתה יכול בשכיבה (שים לב שאתה צריך ספסל)
פרפר בשכיבה עם דאמבלים.
חתירה אתה יכול עם ספסל, bent over raw.
בייספס וטרייספס אפשרי בישיבה. (קרלז ומנגד בטרייספס יש לך תרגילים כמו לחיצה מאחורי הראש וכן הלאה)
סקוואטים עם דאמבלים אפשרי, מכרעיים גם.

אני לא חושב שלמישהו כאן יש זכות לא להאמין לו או לשפוט אותו אם הוא אומר שאין לו כסף.
הפעם אני לא מסכים איתך.
יכול להיות שבאמת אין לו אפשרות ואני טועה ויכול להיות שאני אצליח להפעיל לו סוויץ' במוח שיגרום לו להיות קצת יותר חסכוני ולהוסיף כמה שעות עבודה כדי להתאמן כמו בנאדם ולהגיע לתוצאות.

יכול להיות שבאמת אין לו אפשרות ואני טועה ויכול להיות שאני אצליח להפעיל לו סוויץ' במוח שיגרום לו להיות קצת יותר חסכוני ולהוסיף כמה שעות עבודה כדי להתאמן כמו בנאדם ולהגיע לתוצאות.
אל תשכח ש 200 שקל בחודש זה לא מעט, לא כולם יכולים להרשות לעצמם.
בל נשכח את זה.

מדובר ב 2400 ש"ח.
לפעמים פשוט אין.. ואם אתה חייל משוחרר או צעיר לפני גיוס שלהורים אין כרגע אפשרות כלכלית
בנקודת הזמן הנוכחית.

כשאי אפשר.. אי אפשר.

אל תשכח ש 200 שקל בחודש זה לא מעט, לא כולם יכולים להרשות לעצמם.
בל נשכח את זה.

מדובר ב 2400 ש"ח.
לפעמים פשוט אין.. ואם אתה חייל משוחרר או צעיר לפני גיוס שלהורים אין כרגע אפשרות כלכלית
בנקודת הזמן הנוכחית.

כשאי אפשר.. אי אפשר.
אתה טועה. אין דבר כזה אי אפשר. יש דבר כזה "לא מספיק רוצה". אם בנאדם באמת ירצה משהו הוא יכול להפוך עולמות כדי להשיג את זה ויש מספיק דוגמאות בעולם הזה של אנשים שכן השיגו את זה, של אנשים שעברו ניתוחים והרופאים אמרו להם שהם לא ילכו יותר על הרגליים והם אמרו להם לסתום את הפה והלכו אחרי זה כמו גדולים. וזה לא רק בתחום הרפואה אלה במלא תחומים אחרים גם כן. אם יש לך מטרה שאתה מציב לעצמך ואתה מוכן לעשות הכל בשבילה אתה תצליח, ו200 ש"ח זה בין הדברים היותר קטנים שבני אדם הצליחו להשיג עם הMINDSET הזה.
חוץ מזה אנחנו לא מדברים פה על בנאדם עני עם 20 אחים במשפחה שצריך להאכיל שים לב שהוא הצטלם עם אייפון...

אתה טועה. אין דבר כזה אי אפשר. יש דבר כזה "לא מספיק רוצה". אם בנאדם באמת ירצה משהו הוא יכול להפוך עולמות כדי להשיג את זה ויש מספיק דוגמאות בעולם הזה של אנשים שכן השיגו את זה, של אנשים שעברו ניתוחים והרופאים אמרו להם שהם לא ילכו יותר על הרגליים והם אמרו להם לסתום את הפה והלכו אחרי זה כמו גדולים. וזה לא רק בתחום הרפואה אלה במלא תחומים אחרים גם כן. אם יש לך מטרה שאתה מציב לעצמך ואתה מוכן לעשות הכל בשבילה אתה תצליח, ו200 ש"ח זה בין הדברים היותר קטנים שבני אדם הצליחו להשיג עם הMINDSET הזה.
חוץ מזה אנחנו לא מדברים פה על בנאדם עני עם 20 אחים במשפחה שצריך להאכיל שים לב שהוא הצטלם עם אייפון...
אני לא נכנס לקטנות.
לא לתמונה ולא לפרטים בה.

אני לא טועה ידידי, כשאין כסף אז אין כסף.
אני לא מאחל לך לעולם לדעת איך ההרגשה.

לסיכומו של עניין,
אסור לשפוט אדם מבלי שהכרנו אותו ומה הוא יכול או לא יכול באמת.

זוהי דעתי המוסרית בכל אופן.

אני לא נכנס לקטנות.
לא לתמונה ולא לפרטים בה.

אני לא טועה ידידי, כשאין כסף אז אין כסף.
אני לא מאחל לך לעולם לדעת איך ההרגשה.

לסיכומו של עניין,
אסור לשפוט אדם מבלי שהכרנו אותו ומה הוא יכול או לא יכול באמת.

זוהי דעתי המוסרית בכל אופן.
אני מכבד את דעתך 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית