הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות בין 3 אבקות חלבון .

ace12345

משתמש מתחיל
48
3
נק' מוניטין:
-3
48
3
שלום חברים אני מעוניין לקנות אבקה אחרי הרבה דיונים החלטתי לתת הזדמנות לחנות בארץ במקום להזמין מחוץ לארץ

צריך לרכוש את האבקה עוד היום מתלבט בין
san
op
iso100 dymatize

אני כרגע בחיטוב בבקשה כול עזרה והמלצה תתקבל בברכה כמה שיותר מהר תודה מראש

אני מניח שאתה מזמין מאמינו שופ אז -
חברה לא ממש מוכרת אבל היא אחלה. רצה חזק באמינו שופ ויש עליה מבצעים טובים. שווה לבדוק.
עד כמה שידוע לי אמינו שופ לא פתחו במבצעים בנוגע לאופטימום גולד, ככה שהמחיר הרגיל שלו בשוק נשאר כפי שהוא. גם אם תרצה להזמין אותו ממקום אחר יקחו ממך אותו מחיר/אפילו גבוה קצת יותר.
למה דווקא האיזו 100 של דימטייז ולא הדימטייז עלית שהיא זולה יותר? אלא אם אתה רגיש ללקטוז, אז זו האבקה בשבילך. אם לא, היא לא שווה את ההוצאה של עוד 100 שקל עלייה.

• פותח/ת השרשור
קצת חושש לגבי san גם לגבי טעמים שהבנתי שהם לא מציאה גדולה וגם לגבי האיכות
op אני יכול להביא ב400
האמת שאתה די צודק לגבי הדימטייז השאלה אם היא תתאים לחיטוב?

על מה אתה היית ממליץ בסופו של יום?

san אחלה בנוגע לאיכות. בנוגע לטעמים אין לי מושג.
הדימטייז עלית בהחלט מתאים לחיטוב, סה"כ 2 גרם בפחמימה לסקופ. הטעמים שלהם מצוינים.
לדעתי לא שווה להשקיע 400 באופטימום גולד כי את הדימטייז ניתן להשיג בזול יותר דרך אמינו שופ.
שלושת האבקות הללו מצוינת, לך על מה שמתאים לך מבחינת מחיר והמלצות.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שקראתי כאן על הסאן הטעמים לא כזה להיט כרגע אני נוטה ללכת יותר על דימטייז
יש לי עדין ספקות קלות. יש לך אבקה אחרת שממליץ עליה שלא רשמתי כאן? במחיר סביר ואיכותית? בכול מקרה תודה על העצה

אתה רוצה משהו טעים?
סייטק שוקולד.

דימטייז עלית שוקולד פאדג' זה אחד הטעימים.

נראה לי אתה פשוט אוהב שוקולד:37mv:
אתה יודע אם העלית מכיל E551? או אספרטיים?
Elite 100% Whey Protein Blend (Whey Protein Isolate, & Whey Protein Concentrate), Whey Peptides, Natural & Artificial Flavors, Gum Blend (Cellulose Gum, Xanthan Gum, Carrageenan), Zytrix® Enzyme Blend (Protease, Lactase, Lipase), Acesulfame Potassium, Sucralose, Stevia Leaf Extract.
Contains Milk and Soy (Lecithin).

לא מפורש לגבי הממתיקים, כנראה שרק סטיביה. אבל תערובת גומי לא נשמע בריא במיוחד.

• פותח/ת השרשור
מבחינת הכול אותו חרא זה ברור לי אני מחפש את החרא הכי קטן שיש:)
ואני יודע שעדיף אוכל אמיתי אבל לא תמיד מספיק ויש ימים שפשוט אבקה מאוד עוזרת לי ומקלה עלי את החיים

תכלס האבקה הכי טובה והכי טעימה שיש זה האבקת חלבון של Cellucor.
כל אחת יותר טעימה מהשניה. רמה אחרת.

• פותח/ת השרשור
את הטעם אני אוכל לומר רק בערב אחרי אימון..... בגדול אני לא שותה כול יום אני מעדיף לאכול
אבל האבקה מאוד עוזרת לי בימים לחוצים שזה יוצא בערך 3 פעמים בשבוע בערך ואז זה ממש מקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית