הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עם מה לאכול את השיבולת שועל?

yakov654

מושעה
337
8
נק' מוניטין:
-13
337
8
בתפריט שלי יש שיבולת שועל על בסיס מים(כוס) עם צימוקים הבעיה שאני לא יודע כמה צימוקים לשים והכוס איזה כוס זה כוס פלסטיק רגילה או מה?
ואיך אתם מציעים לאכול שיבולת שוע. אבל שיהיה בריא ואכיל אני לא אומר סוכר אלה כל מיני דברים.
מה ההבדל בין שיבולת שועל על בסיס מים לבסיס חלב?

בתפריט שלי יש שיבולת שועל
אל תשים הרבה צימוקים, אני לא חושב שיש טעם להתעסק עם מספר מדוייק.
כוס סטנדרטית היא משהו בנפח 200 סמ"ק. כוס פלסטיק חד פעמית של שתיה קרה מכילה בערך 150 סמ"ק אבל אני לא יודע באיזה כוסות אתה משתמש, אז אתה יכול לשקול בעצמך (המשקל של המים שווה לנפח בסמ"ק).
לש"ש על בסיס חלב צריך להוסיף את הערך התזונתי של החלב.

• פותח/ת השרשור
אל תשים הרבה צימוקים, אני לא חושב שיש טעם להתעסק עם מספר מדוייק.
כוס סטנדרטית היא משהו בנפח 200 סמ"ק. כוס פלסטיק חד פעמית של שתיה קרה מכילה בערך 150 סמ"ק אבל אני לא יודע באיזה כוסות אתה משתמש, אז אתה יכול לשקול בעצמך (המשקל של המים שווה לנפח בסמ"ק).
לש"ש על בסיס חלב צריך להוסיף את הערך התזונתי של החלב.
אני לא יודע איך לאכול שיהיה בריא אבל שיהיה כיף לאכול.

2 הצעות- או לטחון את הש"ש בבלנדר ואז יותר קל לאכול (או לשתות).
להוסיף קקאו/ שוקולית ואז זה הרבה יותר טעים.

• פותח/ת השרשור
2 הצעות- או לטחון את הש"ש בבלנדר ואז יותר קל לאכול (או לשתות).
להוסיף קקאו/ שוקולית ואז זה הרבה יותר טעים.
אכלתי עם צימוקים(8 בערך) וכף דבש זה עדיין בריא או שזה לא טוב ככה?

מבחינה בריאותית זה בסדר. מה המטרה שלך? חיטוב/מסה?

אז לא הייתי מגזים עם הצימוקים והדבש, והייתי דואג להכניס את השיבולת שועל והתוספות כמו שצריך בתוך התפריט.

• פותח/ת השרשור
אז לא הייתי מגזים עם הצימוקים והדבש, והייתי דואג להכניס את השיבולת שועל והתוספות כמו שצריך בתוך התפריט.
שאני יהיה במחשב אני יעלה לפה את התפריט

אני הייתי אוכל עם פרי חתוך(לרוב תפוח\אגס\נקטרינה) ומעט חלב ודבש. הפסקתי לאכול ש"ש כי זה היה עושה לי גזים מוגזמים.

אני מוסיף את זה לקורנפלקס וחלב

וזה יוצא דווקא די טעים

תשים כמה צימוקים שאתה רוצה לא מבין איפה הבעיה כאן ואשמח שמי שחושב אחרת יצטט אותי...

תרתיח מים, שפוך על קערה עם שיבולת שועל וכסה את הקערה. חכה 3 דקות תסנן את המים מהשיבולת שועל המבושלת. על השיבולת שועל שים גביע יוגורט ץערבב ותאכל.
אם זה לא טעים לך תוסיף חצי כפית דבש

Back
למעלה תחתית