הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית משקל גוף

עידן76777

משתמש מתחיל
61
1
נק' מוניטין:
1
61
1
רוצה לעלות מסת שריר בתרגילי משקל גוף איך צריכה להיות התזונה שלי חיובית או נייטרלית?

העלאת מסת שריר זה תמיד מאזן חיובי אבל יהיה לך מאוד קשה לעשות את זה בעבודה עם משקל גוף.
הבעיה שזה עלול להסתיים בעיקר בהעלאה של אחוז השומן.

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול ללכת לחדר כושר אז אני עובד על מתח וראיתי תוצאות ממש יפות של אנשים שעבדו רק על משקל גוף

אני לא יכול ללכת לחדר כושר אז אני עובד על מתח וראיתי תוצאות ממש יפות של אנשים שעבדו רק על משקל גוף
תוסיף עליך משקל.
חגורה עם שרשרת ברזל לצירוף פלטות או תיק גב עם דאמבלים בפנים.

ברגע שתעלה התנגדות, תוכל גם להתקדם בצורה כלשהי.

העלאת מסת שריר זה תמיד מאזן חיובי אבל יהיה לך מאוד קשה לעשות את זה בעבודה עם משקל גוף.
הבעיה שזה עלול להסתיים בעיקר בהעלאה של אחוז השומן.
למה שמתח ומקבילים עם משקל גוף יסתיימו בעיקר בהעלאה של אחוז שומן?
הרי מתאמנים רבים בחדר הכושר בכלל לא מצליחים להרים את עצמם בתרגילים הנ"ל, ונעזרים בכל מיני מכשירים לביצוע התרגילים.

למה שמתח ומקבילים עם משקל גוף יסתיימו בעיקר בהעלאה של אחוז שומן?
הרי מתאמנים רבים בחדר הכושר בכלל לא מצליחים להרים את עצמם בתרגילים הנ"ל, ונעזרים בכל מיני מכשירים לביצוע התרגילים.
אני די בטוח שהיא התכוונה לרגע שבו הוא מרים את עצמו ללא בעיה ואין לו התנגדות כלשהי שתספק את המאמץ הדרוש

אני די בטוח שהיא התכוונה לרגע שבו הוא מרים את עצמו ללא בעיה ואין לו התנגדות כלשהי שתספק את המאמץ הדרוש
זה לא נכון להגיד שבמשקל גוף אי אפשר לעלות במסה גם במקרה הזה שאתה מדבר עליו שהוא כבר מרים את עצמו בלי בעיה אפשר לשנות וורציות אבל לעשות יותר לאט אפשר פשוט להחליף לתרגילים יותר קשים כמו פרונט לבר או פלאנץ שאין שום מצב שתרגילים כאלה קלים לו

סביר להניח.
אבל מדובר כבר במקרה דיי קיצוני אני חושב.
לא כזה קיצוני בחדר כושר פשוט אנשים לא ממש עובדים על התרגילים האלה אז לא מתקדמים בהם ברגע שבאמת תעבוד על מתח בידיוק כמו במשוקולות אתה תעלה מהר מאוד במספרים

זה לא נכון להגיד שבמשקל גוף אי אפשר לעלות במסה גם במקרה הזה שאתה מדבר עליו שהוא כבר מרים את עצמו בלי בעיה אפשר לשנות וורציות אבל לעשות יותר לאט אפשר פשוט להחליף לתרגילים יותר קשים כמו פרונט לבר או פלאנץ שאין שום מצב שתרגילים כאלה קלים לו
כל עוד יש גירוי מספק והתנגדות שגוברת ביחס למשקל הגוף, אני מסכים.

פיסיותרפיסט אמר לי שמתח על יד אחת יוצר עומס גבוה מאוד ופונטציאל הפציעה לא שווה את זה.
כשואו אוף סבבה אבל בטח לא כחלק מתכנית אימונים שגרתית.

פיסיותרפיסט אמר לי שמתח על יד אחת יוצר עומס גבוה מאוד ופונטציאל הפציעה לא שווה את זה.

הוא פירט יותר מזה? אני חושב שמי שמסוגל לעשות מתח ביד אחת כבר רגיל לעומס. לא רואה שום דבר מיוחד בתנועה עצמה שיצור פוטנציאל גבוה לפציעה. יש לתרגיל הזה יותר פוטנציאל שהוא פשוט לא יבוצע 😆

התנועה היא בדיוק אותה התנועה, זה או שאתה יכול או שאתה לא.
באותה מידה אני יכול לומר ש RM1 יוצר עומס גבוה מידי ופוטנציאל הפציעה לא שווה את זה.

ולפותח האשכול, כל עוד תגביר התנגדות אין שום בעיה להעלות מסת שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית