עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוסיף עליך משקל.אני לא יכול ללכת לחדר כושר אז אני עובד על מתח וראיתי תוצאות ממש יפות של אנשים שעבדו רק על משקל גוף
למה שמתח ומקבילים עם משקל גוף יסתיימו בעיקר בהעלאה של אחוז שומן?העלאת מסת שריר זה תמיד מאזן חיובי אבל יהיה לך מאוד קשה לעשות את זה בעבודה עם משקל גוף.
הבעיה שזה עלול להסתיים בעיקר בהעלאה של אחוז השומן.
אני די בטוח שהיא התכוונה לרגע שבו הוא מרים את עצמו ללא בעיה ואין לו התנגדות כלשהי שתספק את המאמץ הדרושלמה שמתח ומקבילים עם משקל גוף יסתיימו בעיקר בהעלאה של אחוז שומן?
הרי מתאמנים רבים בחדר הכושר בכלל לא מצליחים להרים את עצמם בתרגילים הנ"ל, ונעזרים בכל מיני מכשירים לביצוע התרגילים.
סביר להניח.אני די בטוח שהיא התכוונה לרגע שבו הוא מרים את עצמו ללא בעיה ואין לו התנגדות כלשהי שתספק את המאמץ הדרוש
זה לא נכון להגיד שבמשקל גוף אי אפשר לעלות במסה גם במקרה הזה שאתה מדבר עליו שהוא כבר מרים את עצמו בלי בעיה אפשר לשנות וורציות אבל לעשות יותר לאט אפשר פשוט להחליף לתרגילים יותר קשים כמו פרונט לבר או פלאנץ שאין שום מצב שתרגילים כאלה קלים לואני די בטוח שהיא התכוונה לרגע שבו הוא מרים את עצמו ללא בעיה ואין לו התנגדות כלשהי שתספק את המאמץ הדרוש
לא כזה קיצוני בחדר כושר פשוט אנשים לא ממש עובדים על התרגילים האלה אז לא מתקדמים בהם ברגע שבאמת תעבוד על מתח בידיוק כמו במשוקולות אתה תעלה מהר מאוד במספריםסביר להניח.
אבל מדובר כבר במקרה דיי קיצוני אני חושב.
כל עוד יש גירוי מספק והתנגדות שגוברת ביחס למשקל הגוף, אני מסכים.זה לא נכון להגיד שבמשקל גוף אי אפשר לעלות במסה גם במקרה הזה שאתה מדבר עליו שהוא כבר מרים את עצמו בלי בעיה אפשר לשנות וורציות אבל לעשות יותר לאט אפשר פשוט להחליף לתרגילים יותר קשים כמו פרונט לבר או פלאנץ שאין שום מצב שתרגילים כאלה קלים לו
תמיד אפשר לעבור לעשות מתח ביד אחת 😃אני די בטוח שהיא התכוונה לרגע שבו הוא מרים את עצמו ללא בעיה ואין לו התנגדות כלשהי שתספק את המאמץ הדרוש
תרגיל בעל פוטנציאל פציעה מאוד גבוהה.
פיסיותרפיסט אמר לי שמתח על יד אחת יוצר עומס גבוה מאוד ופונטציאל הפציעה לא שווה את זה.
כשואו אוף סבבה אבל בטח לא כחלק מתכנית אימונים שגרתית.
טוב, אז מקבילים ביד אחת 😃תרגיל בעל פוטנציאל פציעה מאוד גבוהה.
פיסיותרפיסט אמר לי שמתח על יד אחת יוצר עומס גבוה מאוד ופונטציאל הפציעה לא שווה את זה.
כשואו אוף סבבה אבל בטח לא כחלק מתכנית אימונים שגרתית.