הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם המערך הטכני בצה"ל באמת נורא?

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
ערב טוב.
קראתי המון באינטרנט וכותבים שללכת למערך הטכני זה חרא.
מישהוא שהיה שם יכול לתת חוות דעת?
למה אומרים שהוא לא טוב ושונאים אותו?
אני אשמח אם יש פה אנשים שמשרתים שם ויוכלו לענות לי.
ועוד משהוא קטן קיבלתי צו ראשון אני כיתה י'
האם ללכת ב10.8 כמו שכתבתו?
ואם אני לא ילך מה יקרה?
תודה

אם לא תלך ישלחו לך עוד תאריך אני מניח, אם התאריך בעייתי תתקשר אליהם והם ייתנו לך מועד אחר
דרך אגב, פעם הבאה תתן כותרת עניינית יותר, זה ממש מעצבן להיכנס לנושאים כאלה כשאתה מצפה למשהו אחר לגמרי

אם לא תלך ישלחו לך עוד תאריך אני מניח, אם התאריך בעייתי תתקשר אליהם והם ייתנו לך מועד אחר
דרך אגב, פעם הבאה תתן כותרת עניינית יותר, זה ממש מעצבן להיכנס לנושאים כאלה כשאתה מצפה למשהו אחר לגמרי

אני מסכים איתך, זה באמת מעצבן - ערכתי בשבילו.

טוחנים כמו לחמים בלי להיות לוחמים.
דוגרי כשאתה מבין שהכי חרא בלהיות לוחם זה התנאים אז להיות בבסיס של ח"א זה סבבה.

עוד לא עשית צו ראשון ואתה מתלבט אם ללכת או לא לטכני? אולי תחשוב טיפה לפני על לקבל מיונים ולעשות צו ראשון?...
בכל מקרה למה שלא תלך לצו הראשון שלך? עדיף לך לעשות את זה כמה שיותר מהר כדי שיהיה לך כמה שיותר זמן להתמיין לתפקידים לפני הצבא.
בכל מקרה מה השאיפות שלך בצבא? לאיזה תפקיד אתה בכלל רוצה להגיע?

• פותח/ת השרשור
עוד לא עשית צו ראשון ואתה מתלבט אם ללכת או לא לטכני? אולי תחשוב טיפה לפני על לקבל מיונים ולעשות צו ראשון?...
בכל מקרה למה שלא תלך לצו הראשון שלך? עדיף לך לעשות את זה כמה שיותר מהר כדי שיהיה לך כמה שיותר זמן להתמיין לתפקידים לפני הצבא.
בכל מקרה מה השאיפות שלך בצבא? לאיזה תפקיד אתה בכלל רוצה להגיע?
בקשר לכותרת אתם צודקים-טעות שלי.
פשוט אני לומד בבית ספר צבאי-טכני שישר שולח למערך טכני אלא אם כן אתה רוצה טייס/יחידה התנדבותית.

בכל מקום יש חרא ויש טוב.

קודם תחכה לשיבוץ, תגיע למקום ואולי תהנה אל תפסול ישר בטח לא על סמך דעות של איש אחד או שניים בכל מקום מישהו יסבול ומישהו יהנה.

אם אתה בכיתה י' תבקש דחייה הם יבינו,
צו ראשון אמור להגיע בכיתה י''א לכולם ללא קשר לגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית