כולם מבחינתך 20 א.ש? ראבק הבן אדם שוקל 60 על 1.70 איך הוא יהיה 20 אשאתה לפי דעתי 20 אחוז שומן ומעלה וזה הרבה ביחס למשקל גוף שלך.
אתה במצב שרק יכול להשתפר. אז בשלב זה רק מאסה
פותח השרשור מסה לגמרי,למה אתה משתמש בGH? אתה לא נמוך
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כולם מבחינתך 20 א.ש? ראבק הבן אדם שוקל 60 על 1.70 איך הוא יהיה 20 אשאתה לפי דעתי 20 אחוז שומן ומעלה וזה הרבה ביחס למשקל גוף שלך.
אתה במצב שרק יכול להשתפר. אז בשלב זה רק מאסה
בגלל ה gh אני לא נמוך ... נולדתי בלי ההורמון הזה .. ומקווה שהמאסה תעזור והבטן תראה יפה יותר ..כולם מבחינתך 20 א.ש? ראבק הבן אדם שוקל 60 על 1.70 איך הוא יהיה 20 אש
אולי הוא גם ייתן לך אקסטרה פוש ברגע שתתחיל להתאמן וכולנו נקנא.. 😉בגלל ה gh אני לא נמוך ... נולדתי בלי ההורמון הזה .. ומקווה שהמאסה תעזור והבטן תראה יפה יותר ..
אהה תקשיב אם אני נוגע ולחוצץ בכפלים בבטן אני מרגיש שומן ... אז הוא יעלם במאסה לא ?הכל יסתדר כשתתחיל להתאמן בצורה רצינית בחדר כושר.
חחח זה תלוי במינון ... באח מביאים לי מינון נורמאלי כמו כל בן אדםאולי הוא גם ייתן לך אקסטרה פוש ברגע שתתחיל להתאמן וכולנו נקנא.. 😉
כולם מבחינתך 20 א.ש? ראבק הבן אדם שוקל 60 על 1.70 איך הוא יהיה 20 אש
איפה מדדת? בוינגייט?אני דרך אגב 16 אחוז שומן וזה מדוד
אהה
חח טוב ... מקווה שבאמת זה יבנה לי גוף טוב וכוכמו שאמרתי לך כבר רק מסה..
חח סתם אני שואל .. כי בפורום אחר ועוד איזה 2 כאן אמרו לי לרדת איזה 4 קילו -3 ואז לעלות אותם במסה ועוד ...2 עמודים אומרים את אותו דבר ואתה מעוניין בעוד דעות?😣
תתחיל כבר מסה למה אתה מחכה בדיוק?חח סתם אני שואל .. כי בפורום אחר ועוד איזה 2 כאן אמרו לי לרדת איזה 4 קילו -3 ואז לעלות אותם במסה ועוד ...
אב להם אמרו לי שזה יהי הקשה כי גם ככה המשקל שלי נמוך יחסית ..(או ממוצע לא יודע ).. ניראלי ה BMI שלי זה 20-21.5 וגם חשוב לי לשמוע עוד דעות.
חח סתם אני שואל .. כי בפורום אחר ועוד איזה 2 כאן אמרו לי לרדת איזה 4 קילו -3 ואז לעלות אותם במסה ועוד ...
אב להם אמרו לי שזה יהי הקשה כי גם ככה המשקל שלי נמוך יחסית ..(או ממוצע לא יודע ).. ניראלי ה BMI שלי זה 20-21.5 וגם חשוב לי לשמוע עוד דעות.
תקשיבו כמה מעל הנטרלי אני צריך לאכול ? ולא לעשות אירובי בכלל ?לא רוצה אפילו לחשוב על איזה פורום אחר אמר לך את השטות הזאת,אין לך גרם שריר בגוף ואתה צריך מסה.
אם תחטב אתה תראה כמו שלד ולא עשית בכך שום דבר.
תקשיבו כמה מעל הנטרלי אני צריך לאכול ? ולא לעשות אירובי בכלל ?תתחיל כבר מסה למה אתה מחכה בדיוק?
ולגבי הימים ?אין אני מסדר עם התוכנית הזו ?היא טובה נכון ?ובמסה זה יפזר לי לשומן כן .. למרות שאמרו לי פה שיש לי אש נמוך .. מה אתה אומר נמוך או גבוה .כי שאני מתכופף אני מרגיש תשומןלך לפורטל ותקרא שם לגבי מסה,אני אישית אכלתי 500 מעל הניטרלי במסה,אין בעיה בלעשות אירובי אבל תצטרך להשלים את הקלוריות.
אחרי מסה טובה אתה תראה מצוין