הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מציאת מקורות חלבון שונים

Tamtamon

משתמש קבוע
1,292
687
נק' מוניטין:
1,512
1,292
687
אהלן
עד לפני כמה זמן הייתי מגיע לחלבון הרצוי די בקלות, אבל עשיתי בדיקות דם ואמא שלי חפרה על כולסטרול גבוה (175) והיא לא רצתה שאני אוכל יותר גבנצ (שזה 30 גרם חלבון...). בקיצור אני מוצא את עצמי אוכל כל מיני שטויות כמו יוגורטים עם קצת חלבון בשביל לנסות להמעיט את החוסר ועדיין אין לי ממש דרך... אני מתכנן גם להתחיל לאכול נקי (כרגע אני רחוק מנקי - אוריאו ועוגיות ומה שבא לי כל היום..) ועל הדרך גם להוריד את השיבולת שועל וחלב מהתפריט (לא עושים לי טוב בבטן), אז בכלל יחסר לי פחמימה וחלבון. על הפחמימה אפשר להסתדר איך שהוא אבל בחלבון אני בבעיה.

אז אחרי כל החפירה אני מחפש מקורות חלבון נוחים, כרגע אני כבר אוכל חזה עוף טונה קוטג (חלב וגבנצ יורדים), אין לי ממש אפשרות להעלות בכמות שלהם.
יש רעיונות? מצטער על החפירה.

• פותח/ת השרשור
אני בעקרון לא אוכל נקי (ממש לא) אז אני מניח שזה גם משפיע.
מאז הבדיקה אכלתי פעם ב- גבנצ ומדי פעם ביצים, אני כמעט בטוח שאם אני אבדק עכשיו זה יראה שירד הכולסטרול.
באיזה מצב הכולסטרול כבר "פוגע"?

תתחיל לאכול דגים כמקור לחלבון. בנוסף האומגה 3 תוריד את יחס הכולסטרול. אומגה 3 משמשת ברפואה כתרופה לשיפור מצב הכולסטרול.
אגב, המלצתי על גבנצ 5%. יש בה פחות מחמישית מכמות הכולסטרול שבגבינה צהובה 28% (15 מול 84 מ"ג).
מקור מעולה לחלבון, 33 גרם חלבון במאה גרם, 0.2 פחמימה ו-5 גרם שומן. אולי המקור הכי נקי לחלבון שיש.

בשר. כל בשר. כתף עגל,אסאדו,בשר טחון,כבד בקר,מוח (אם זה מה שעושה לך את זה),כנפיים,חזה עוף(בע).
גבנצ 28%-תפסיק לאכול אוריאו לחודש וחצי,תאכל נקי ותלך לבדיקת דם אחרי שאכלת בחודש וחצי הזה גבנצ 28 (כמובן תיידע את אמא שלך) תראה מה התוצאות,אני מקווה שזה ברור לך שהכולסטרול ישתפר. השמועות אומרות ששומן רווי מעלה את הHDL.
קוטג 9%-טעים ויש בזה 25 ג' חלבון לקופסא
טונה,ואם אתה לא אוהב אז טונה בשמן זית,עולם אחר לגמרי בטעם.
אבקת חלבון סקופ
פסטרמה
דגים (נגיד סלמון ממש טעים לדעתי.)
ביצים- אמנם אמא שלך נגד כולסטרול אז לא יודע לגבי זה,אבל יש בזה חלבון בכמות יפה.

רביעיית טונה במים המותג עולה 16 שקל אני קניתי אתמול 28 גרם בפחית מסוננת. יותר משתלם תכלס מאבקת חלבון. גבינה צהובה 5% גם טוב אבל 200 גרם זה 18 שקל אז תעשה את השיקול שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית