עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה ז"א נרדמת ? את מצליחה לשמור את המוט על ה"מדף" כשהיד רדומה ?
רק כף היד נרדמת או כל האמה?אולי זאת שאלה קצת מוזרה, אבל בכל זאת..מאז שהעליתי את המשקלים בסקווט נרדמת לי היד בסוף הסט, רק בסטים הכבדים..בסוף הסטים היא כבר די רדומה עד סוף האימון וזה עושה לי בעיות בתרגילים שבאים אחרי..ממה זה יכול להיגרם?
רק כף היד נרדמת או כל האמה?
זה קורה בשתי ידיים או ביד אחת?
לא יודע אם זה קשור אבל תבדקי שמפרק כף היד ישר ובכל מקרה יום רביעי אסתכל 😃
אם איזור מסויים ביד נרדם כנראה שמופעל עליו לחץ מבלי שהתכוונת.אולי זאת שאלה קצת מוזרה, אבל בכל זאת..מאז שהעליתי את המשקלים בסקווט נרדמת לי היד בסוף הסט, רק בסטים הכבדים..בסוף הסטים היא כבר די רדומה עד סוף האימון וזה עושה לי בעיות בתרגילים שבאים אחרי..ממה זה יכול להיגרם?
מה הכוונה מדף?
אני מצליחה לעשות את הסקווט כמו שצריך אבל בסוף יש כמו חוסר תחושה בכף היד..תחושה מעצבנת כמו שאתה נרדם על היד בלילה
היא עושה hb המוט לא על הכתף האחוריתכפי שנאמר כאן לגבי הסרטון של ריפטו תסתכלי עליו ותביני. ברגע שאת מניחה את המוט באזור של הכתף האחורית ומרימה מרפקים את יוצרת מין "מדף" בגב שבו את יכולה להניח את המוט מבלי שיכאיב לך וגם מבלי שיזוז ויתנדנד(בשונה מהחבר'ה שעובדים עם פוסי פד או מגבות ולא מבינים את זה).
את יכולה להעלות כאן סרטון של הסקוואט מכמה זווית ואנחנו כבר ניתן לך דגשים גם לחוסר התחושה בידיים וגם לטכניקה.
היא עושה hb המוט לא על הכתף האחורית