הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקווט

ספיר

משתמש פעיל
515
224
נק' מוניטין:
586
515
224
אולי זאת שאלה קצת מוזרה, אבל בכל זאת..מאז שהעליתי את המשקלים בסקווט נרדמת לי היד בסוף הסט, רק בסטים הכבדים..בסוף הסטים היא כבר די רדומה עד סוף האימון וזה עושה לי בעיות בתרגילים שבאים אחרי..ממה זה יכול להיגרם?

נערך לאחרונה:
מה ז"א נרדמת ? את מצליחה לשמור את המוט על ה"מדף" כשהיד רדומה ?

• פותח/ת השרשור
מה ז"א נרדמת ? את מצליחה לשמור את המוט על ה"מדף" כשהיד רדומה ?

מה הכוונה מדף?
אני מצליחה לעשות את הסקווט כמו שצריך אבל בסוף יש כמו חוסר תחושה בכף היד..תחושה מעצבנת כמו שאתה נרדם על היד בלילה

אולי זאת שאלה קצת מוזרה, אבל בכל זאת..מאז שהעליתי את המשקלים בסקווט נרדמת לי היד בסוף הסט, רק בסטים הכבדים..בסוף הסטים היא כבר די רדומה עד סוף האימון וזה עושה לי בעיות בתרגילים שבאים אחרי..ממה זה יכול להיגרם?
רק כף היד נרדמת או כל האמה?
זה קורה בשתי ידיים או ביד אחת?

כנראה מפרק כף היד לא ישרה כפי שענו לך.למעלה ואז אין זרימת דם.
תציצי שוב בסרטון של ריפטו על מנח כף היד וצורת האחיזה שמצמידה את המוט לגב תוך כדי הרמה של המרפקים למעלה.

אם איזור מסויים ביד נרדם כנראה שמופעל עליו לחץ מבלי שהתכוונת.
אני מציע שתעלי תמונה של האחיזה שלך במוט.

מה הכוונה מדף?
אני מצליחה לעשות את הסקווט כמו שצריך אבל בסוף יש כמו חוסר תחושה בכף היד..תחושה מעצבנת כמו שאתה נרדם על היד בלילה

כפי שנאמר כאן לגבי הסרטון של ריפטו תסתכלי עליו ותביני. ברגע שאת מניחה את המוט באזור של הכתף האחורית ומרימה מרפקים את יוצרת מין "מדף" בגב שבו את יכולה להניח את המוט מבלי שיכאיב לך וגם מבלי שיזוז ויתנדנד(בשונה מהחבר'ה שעובדים עם פוסי פד או מגבות ולא מבינים את זה).

את יכולה להעלות כאן סרטון של הסקוואט מכמה זווית ואנחנו כבר ניתן לך דגשים גם לחוסר התחושה בידיים וגם לטכניקה.

כפי שנאמר כאן לגבי הסרטון של ריפטו תסתכלי עליו ותביני. ברגע שאת מניחה את המוט באזור של הכתף האחורית ומרימה מרפקים את יוצרת מין "מדף" בגב שבו את יכולה להניח את המוט מבלי שיכאיב לך וגם מבלי שיזוז ויתנדנד(בשונה מהחבר'ה שעובדים עם פוסי פד או מגבות ולא מבינים את זה).

את יכולה להעלות כאן סרטון של הסקוואט מכמה זווית ואנחנו כבר ניתן לך דגשים גם לחוסר התחושה בידיים וגם לטכניקה.
היא עושה hb המוט לא על הכתף האחורית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית