הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 90 קילו מעל הראש PR

• פותח/ת השרשור
לא, זיהיתי לפי הליצן שנכנס לך לתמונה:sarcastic:
אה זה המדריך (כפי שאת יודעת כנראה), הוא התעצבן שהורדתי נעליים, אחרי שמדריך אחר ביקש ממני לא להוריד נעליים, או לפחות לא לצאת מהכלוב בלי נעליים 😃

מלחמה יפה ב-90 ק"ג!

אבל, דע לך שיתכן ויש לך יותר. הסטאפ שלך לקוי ומבזבז לך המון כוח!

1. גובה המוט בראק גבוה מדי. תוריד אותו בקליק אחד.
  2. כשאתה עושה סט אפ, דאג שהמוט ממש ישב על שרירי הדלתא שלך ולא באוויר. שים לב כמה זמן אתה מחזיק את המוט באוויר (ומבזבז כוח), במקום שהוא ינוח עליך.
  3. למה יחף?

נערך לאחרונה:
מלחמה יפה ב-90 ק"ג!

אבל, דע לך שיתכן ויש לך יותר. הסטאפ שלך לקוי ומבזבז לך המון כוח!

1. גובה המוט בראק גבוה מדי. תוריד אותו בקליק אחד.
  2. כשאתה עושה סט אפ, דאג שהמוט ממש ישב על שרירי הדלתא שלך ולא באוויר. שים לב כמה זמן אתה מחזיק את המוט באוויר (ומבזבז כוח), במקום שהוא ינוח עליך.
  3. למה יחף?

לא מסכים. לא כולם יכולים לשים את המוט על הכתפיים. חוץ מזה, אם תשים לב, הוא משתמש באפקט מתיחה קטן לפני שהוא לוחץ. המוט יורד קצת ואז עולה.

לא מסכים. לא כולם יכולים לשים את המוט על הכתפיים. חוץ מזה, אם תשים לב, הוא משתמש באפקט מתיחה קטן לפני שהוא לוחץ. המוט יורד קצת ואז עולה.
בדיוק. יש באונס קטן שבלעדיו אולי זה לא היה עולה, כך שההערה ההיא זה לא רווח טהור.

בדיוק. יש באונס קטן שבלעדיו אולי זה לא היה עולה, כך שההערה ההיא זה לא רווח טהור.

גם @coldfire

מסכים עם מה שסטיץ' אמר - זה לאו דווקא רווח טהור בדר"כ, אבל אני חושב שבמקרה של @yujinius אכן יהיה רווח, משום שהוא עומד "בחוסר מעש" שניות ארוכות.

אני לא מכיר מתאמנים, שאין להם בעיה מיוחדת (חוסר גמישות בכתף, בשורש כף היד, בייספס כ"כ גדולים, שלא מאפשרים להם לכופף את המרפק ולגעת בכתף...), שאינם יכולים להניח את המוט על הדלתא. כיצד הוא יוכל לבצע פרונט סקוואט באחיזה כזו?

לגבי טיעון הבאונס: גם אני מייצר באונס דומה ובכל זאת, המוט יושב לי טוב טוב על הכתפיים.

המלצה לפתוח השרשור:
תוציא את המוט (לאחר שהורדת את גובה הראש בקליק אחד) כאילו למצב של פרונט סקוואט. תסדר את עצמך, כנס לסטאפ ואז, רגע לפני שאתה מתכונן לדחוק, הורד את המרפקים, כך שהאמות תהיינה אנכיות, מתחת למוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית