הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ BLAST & CRUISE - של שנתיים

• פותח/ת השרשור PARADOX
  • פורסם בתאריך

PARADOX

משתמש מתחיל
97
15
נק' מוניטין:
198
97
15
החלטתי לקבל החלטה של לעשות בלסט אנד קרוז של 20 חודשים(הזמן חשוב לי מסיבות מסוימות).

יש לי כמה שאלות שאשמח אם תענו לי אליהם,וגם לשמוע דעות.
בכללי:
אני לקראת סוף סייקל רביעי. בכל סייקל הייתי הילד הכי טוב שיש,חומרים רפואיים -בדיקות דם,פרגניל לכל הסייקל-טמוקסיפן-כלומיד - וכשהיה צריך, גם דקה-פפטיל.
לא התחלתי אף סייקל לפני שהציר חזר לקדמותו אחרי בדיקות דם מקיפות של הנושא.
לאחרונה התחלתי באמת לחשוב על בלאסט&קרוז ארוך על מנת לנצל מומנטום-מי אני ומה הזהות שלי ממש לא משנה,אנשים שמכירים אותי ידעו לומר שאני משקיען ולא מוותר ומעגל פינות (לפחות זה הרושם שאני מקווה שהשארתי).
הספורט חשוב לי,יותר נכון הוא כמעט כל מה שאני חושב עליו. והקרבתי בשבילו הרבה ואני רוצה להגיע לרמות הגבוהות ביותר כי ניתנה לי ההזמנות שאני לא לוקח כמובן מאליו (כן,קצת מרגש ובכייני).

הבנתי שדוגמא טובה לB&c היא בלאסט 6 שבועות - 8 קרוז - בלאסט 6 - 8 קרוז וכ'ו כ'ו.
קראתי שקרוז נעשה על 250 טסט בשבוע. קראתי מנגד ש150..

אישית אני חושב ש250 זה מוגזם להתחשב בעובדה שאני עוד נע על טסט של 600-700 (לא מרבה להקפיץ מינונים כשאני לא חייב).

כמובן שפרגניל במהלך כ-ל השנתיים ללא ספק.

עד פה ההקדמה.
השאלות שלי הן כאלו:
1. מה דעתכם הכללית על זה?.האם הייתם שוקלים זאת בעצמכם?.
2.מה שמלחיץ אותי בעיקר זה ילדים בעתיד,שום דבר אחר מעבר-האם שמעתם על אנשים שעשו בלאסטקרוז שנתיים+ והביאו ילדים לעולם בהצלחה? האם אלו אחוזי הצלחה נדירים?.
3.המינונים של הקרוז נשמעים הגיוניים? .
4.האם גם 8 שבועות בלאסט-10 קרוז-8 בלאסט גם אופציה אפשרית?
5.קראתי המון על כאלו שעושים 4 שבועות קרוז,עם 100 מ"ג טרן וזה נראה לי מפגר,לא מתכוון שתביאו לי סיפורים מהאנשים הללו,אני לא מתכוון לזוז מההמלצות כדי באמת לתת לגוף כמה שיותר להתאושש בקרוז כדי להרביץ בבלאסט.

כל הפוסט הזה לא בא לטהר את שמי,לא סתם אני הייתי,ונשאר אנונימי.אני יודע שאני הולך לעשות משהו שהמון לא יסכימו עליו,אבל אני מתכוון לעשות זאת בצורה הכי טובה שיש.
מקווה שהצלחתי להעביר את הרצינות והדייקנות שלי בנושא דרך הפוסט-ככה תיקחו אותי יותר ברצינות ואקבל פה תשובות שיוכלו לעזור לי לגבש דעה.
כמובן שכ-ל מה שיש לאנשים להוסיף בנושא במחינת ידע וניסיון-אהיה אסיר תודה לשמוע.
תודה רבה לכולכם 😃
@Tom @Mishel27 -אשמח אם תענו לי פה,או אפילו בפרטי,דעתכם חשובה לי מאוד.

כל מה שיש לי לומר זה שאם אתה הולך על זה, כדאי לך להיות במעקב במרפאה שיניב ריז מנהל.
(@יניב ריז ), אתה תיהיה אחלה Test Subject.

אני מניח שהנזק המצטבר במשך שנתיים יהיה אדיר, מכל בחינה.

אני הייתי מקפיא כמה וכמה דגימות זרע, ביטחון לעתיד.

בהצלחה, ואם אתה הולך על זה, פתח לוג ;)

החלטתי לקבל החלטה של לעשות בלסט אנד קרוז של 20 חודשים(הזמן חשוב לי מסיבות מסוימות).

בכללי:
אני לקראת סוף סייקל רביעי. בכל סייקל הייתי הילד הכי טוב שיש,חומרים רפואיים -בדיקות דם,פרגניל לכל הסייקל-טמוקסיפן-כלומיד - וכשהיה צריך, גם דקה-פפטיל.
לאחרונה התחלתי באמת לחשוב על בלאסט&קרוז ארוך על מנת לנצל מומנטום-מי אני ומה הזהות שלי ממש לא משנה,אנשים שמכירים אותי ידעו לומר שאני משקיען ולא מוותר ומעגל פינות (לפחות זה הרושם שאני מקווה שהשארתי).
הספורט חשוב לי,יותר נכון הוא כמעט כל מה שאני חושב עליו. והקרבתי בשבילו הרבה ואני רוצה להגיע לרמות הגבוהות ביותר כי ניתנה לי ההזמנות שאני לא לוקח כמובן מאליו (כן,קצת מרגש ובכייני).

אישית אני חושב ש250 זה מוגזם להתחשב בעובדה שאני עוד נע על טסט של 600-700 (לא מרבה להקפיץ מינונים כשאני לא חייב).

עד פה ההקדמה.
השאלות שלי הן כאלו:
1. מה דעתכם הכללית על זה?.האם הייתם שוקלים זאת בעצמכם?.
2.מה שמלחיץ אותי בעיקר זה ילדים בעתיד,שום דבר אחר מעבר-האם שמעתם על אנשים שעשו בלאסטקרוז שנתיים+ והביאו ילדים לעולם בהצלחה? האם אלו אחוזי הצלחה נדירים?.
3.המינונים של הקרוז נשמעים הגיוניים? .
4.האם גם 8 שבועות בלאסט-10 קרוז-8 בלאסט גם אופציה אפשרית?
5.קראתי המון על כאלו שעושים 4 שבועות קרוז,עם 100 מ"ג טרן וזה נראה לי מפגר,לא מתכוון שתביאו לי סיפורים מהאנשים הללו,אני לא מתכוון לזוז מההמלצות כדי באמת לתת לגוף כמה שיותר להתאושש בקרוז כדי להרביץ בבלאסט.

כל הפוסט הזה לא בא לטהר את שמי,לא סתם אני הייתי,ונשאר אנונימי.אני יודע שאני הולך לעשות משהו שהמון לא יסכימו עליו,אבל אני מתכוון לעשות זאת בצורה הכי טובה שיש.
מקווה שהצלחתי להעביר את הרצינות והדייקנות שלי בנושא דרך הפוסט-ככה תיקחו אותי יותר ברצינות ואקבל פה תשובות שיוכלו לעזור לי לגבש דעה.
כמובן שכ-ל מה שיש לאנשים להוסיף בנושא במחינת ידע וניסיון-אהיה אסיר תודה לשמוע.
תודה רבה לכולכם 😃
@Tom @Mishel27 -אשמח אם תענו לי פה,או אפילו בפרטי,דעתכם חשובה לי מאוד.

תמתין כמה ימים ומישל יוכל לקבל אותך במרפאה שבקורב תפתח במרכז, ותהיה תחת פיקוח רפואי משולב של יעצי LBS ומרפאת הספורטאים "קרדיו ספורט".

ככה גם נוכל להגיד לך בדיוק מה המינונים, נשלח אותך לפרופיל הורמונלי בזמן קרוזנג, כדי למנן אותך על המ"ג.
נוכל לתת לך מרשם למגה דוזות של פרגניל לשימור זרע פעיל (3000 יחבל בשבוע),

את רמת הטסט בדם הדרושה בזמן הקרוז, מחשבים לפי מסת השריר שלך.
ככל שיש לך מסת שריר גדולה יותר, ככה תדרש להגיע לרמות גבוהות יותר של טסט בדם.
ככל שאחוז השומן נמוך יותר, ככה תצטרך להעלות אפילו עוד את רמות הטסט בדם, וגם את ה-DHT.

לכן צריך לעשות לך בדיקה מקיפה לאיסוף הנתונים שלך.
שליחה שלך לבדיקות מקיפות לוודא שאתה בסיכון נמוך מבלאסט נ קרוז של 20 חודשים.
כאשר הבדיקות הראשוניות חוזרות תקינות, אתה מתחיל בלאסט, וכל חודש את חוזר על בדיקות מעקב, לאתר נזקים במידה ומתפחים כאלה.
בשלב הקרוז אתה מבצע בדיקת פרופיל הורמונאלי ומאזן את עצמך.

בגלל אורך הבלאסט נ קרוז, דווקא תוכל להנות ממגוון רחב של תרופות מרשם הגנתיות כמו פרגניל, ארימידקס ופרווירון, ותמיד יש לך את האופציה שבמידה ויופיע סיבוך כמו גינו' - לקבל במרשם טמוקסי. ובמידה ויש בעיות בחשק המיני גם לקבל במרשם ארימידקס.

אם אתה מתכנן לקחת גם אינסולין בסייקל, תקבל הנחיות איך מאזנים את הסוכר, ממה להזהר, אילו מאכלים משנים את יעילות האינסולין בגוף, ותקבל מרשם למד סוכר בבית ומזרק גלוקגון שעשוי להציל את חייך את תכנס להיפו-גליקמיה (נפילת סוכר חדה).

וכמובן שבתום ה-20 חודשים תקבל PCT מהגיהנום, שאחריו נחזור על פרופיל הורמונלי, כדי לוודא ששבת חזרה אל החיים.

ומה היתרון על למידה אישית?
בעיני לא ביצעת טיפול מהפכני באף אחד, היעילות היחידה שמצאתי למרפאה היא להשיג מרשם שאני צריך ולחסוך שקרים אצל אנדוקרינולוג

את כל המידע לגביי החומרים, מינונים, פרוטוקולים של אינסולין ואפילו מעקב אפשר לעשות באופן עצמאי x:

בעיני למידה עצמית היא אידיאלית

למעשה, ניתן למצוא פרוטוקוליי אינסולין שאצם כלל לא מכירים (מבוססי גליקוליזה לדוגמה)
לדעתי עדיף לחקור לבד, למרות שהדבר דורש קצת סבלנות ועצמאות

תמתין כמה ימים ומישל יוכל לקבל אותך במרפאה שבקורב תפתח במרכז, ותהיה תחת פיקוח רפואי משולב של יעצי LBS ומרפאת הספורטאים "קרדיו ספורט".

ככה גם נוכל להגיד לך בדיוק מה המינונים, נשלח אותך לפרופיל הורמונלי בזמן קרוזנג, כדי למנן אותך על המ"ג.

ככל שאחוז השומן נמוך יותר, ככה תצטרך להעלות אפילו עוד את רמות הטסט בדם, וגם את ה-DHT.

כאשר הבדיקות הראשוניות חוזרות תקינות, אתה מתחיל בלאסט, וכל חודש את חוזר על בדיקות מעקב, לאתר נזקים במידה ומתפחים כאלה.

בגלל אורך הבלאסט נ קרוז, דווקא תוכל להנות ממגוון רחב של תרופות מרשם הגנתיות כמו פרגניל, ארימידקס ופרווירון, ותמיד יש לך את האופציה שבמידה ויופיע סיבוך כמו גינו' - לקבל במרשם טמוקסי. ובמידה ויש בעיות בחשק המיני גם לקבל במרשם ארימידקס.

אם אתה מתכנן לקחת גם אינסולין בסייקל, תקבל הנחיות איך מאזנים את הסוכר, ממה להזהר, אילו מאכלים משנים את יעילות האינסולין בגוף, ותקבל מרשם למד סוכר בבית ומזרק גלוקגון שעשוי להציל את חייך את תכנס להיפו-גליקמיה (נפילת סוכר חדה).

וכמובן שבתום ה-20 חודשים תקבל PCT מהגיהנום, שאחריו נחזור על פרופיל הורמונלי, כדי לוודא ששבת חזרה אל החיים.

למה כזאת כמות של פרגניל בשבוע ? זה לא ידפוק את הסייקל ?
אני מריץ סייקל של שנה.... סוף שנה חודשיים שלוש התאוששות וחוזר. פרי סטייל 😃

למה כזאת כמות של פרגניל בשבוע ? זה לא ידפוק את הסייקל ?
אני מריץ סייקל של שנה.... סוף שנה חודשיים שלוש התאוששות וחוזר. פרי סטייל 😃

שומר על זרע פעיל כדי להכניס להריון.
למה שידפוק את הסייקל, אם אתה לפםני הבמה יורד לשבועים של 500, זורק קצת תיאזידים ומסדר לעצמך מחדש את המראה היבש?

• פותח/ת השרשור

נשמע מפתה וטוב.
אבל,אני לא ממש לא רוצה שזה יופיע לי בתיק הרפואי.כל המשפחה שלי עובדי קופח\מדינה... העיסוק שלי בעתיד הולך להיות בחינוך,הסיכון פה גדול מידי לדעתי.

בהחלט אתם הולכים לפתוח פה משהו מדהים.. אבל כמו שחבר טוב אמר לי...זה או צל"ש או טרש.

נכון לעכשיו התכנון הקרוב הוא - סיום הסייקל הנוכחי. PCT -ספירת זרע - ומתי שהשחיינים איכותיים - להקפיא אותם.

אגב,במידה וזה היה בלאסט אנד קרוז של שנה אחת בלבד..מה היו ההמלצות שלכם אז?

בעיני לא ביצעת טיפול מהפכני באף אחד, היעילות היחידה שמצאתי למרפאה היא להשיג מרשם שאני צריך ולחסוך שקרים אצל אנדוקרינולוג

את כל המידע לגביי החומרים, מינונים, פרוטוקולים של אינסולין ואפילו מעקב אפשר לעשות באופן עצמאי x:

למעשה, ניתן למצוא פרוטוקוליי אינסולין שאצם כלל לא מכירים (מבוססי גליקוליזה לדוגמה)
תן לאנשים לעשות כמה לירות, מה איכפת לך?

שומר על זרע פעיל כדי להכניס להריון.
למה שידפוק את הסייקל, אם אתה לפםני הבמה יורד לשבועים של 500, זורק קצת תיאזידים ומסדר לעצמך מחדש את המראה היבש?
אז אתה בעצם אומר שכל מה שזה עושה זה מרטיב אותי ? הייתי בטוח שזה משפיע על הרמות של הטסט בדם.

אז אתה בעצם אומר שכל מה שזה עושה זה מרטיב אותי ? הייתי בטוח שזה משפיע על הרמות של הטסט בדם.

הא בהא תליה.
ברגגלל שרמות הטסט שלשלך יזנקו לעמל 150%, ככה גם יוצתר אסטרוגן יוצר אצלך, ולכן גם תאגור יותר נוזלים.

לא לכולם יש את הסבלנות והיכולת להבין לעומק.
ולמי שיש, אין את ההרשאה החוקית לבקש המרופא המשםחה שלו כל חודש להויצא אותו לבדיקות מעקב.
ומילא עשית בדיוקת מעקב, צריך שרופא ספורט ידע לפענח אותן בידיעה שאתה בסייקל וידע מה עיקר ומה טפל, ומה באמת מגדליק או אדום.

הא בהא תליה.
ברגגלל שרמות הטסט שלשלך יזנקו לעמל 150%, ככה גם יוצתר אסטרוגן יוצר אצלך, ולכן גם תאגור יותר נוזלים.

לא לכולם יש את הסבלנות והיכולת להבין לעומק.
ולמי שיש, אין את ההרשאה החוקית לבקש המרופא המשםחה שלו כל חודש להויצא אותו לבדיקות מעקב.
ומילא עשית בדיוקת מעקב, צריך שרופא ספורט ידע לפענח אותן בידיעה שאתה בסייקל וידע מה עיקר ומה טפל, ומה באמת מגדליק או אדום.
הרופא מעולם לא סרב לתת לי כל בדיקה שביקשתי
לא יודע מה לגביי השאר

בכללי:

מה הפרוטוקול שלך לבלאסט?
חומרים? מינונים?

הרופא מעולם לא סרב לתת לי כל בדיקה שביקשתי
לא יודע מה לגביי השאר

א- האם הוא שלח אותך לבדיקות הרלוונטיות?
ב-האם ידע לפענח את התשובה ברגע שתחזור אליו?
ג-האם הצהרת שאתה נוטל סטרואידים?

לא ביצעתי שום מהפכה, נתתי מענה לצורך קיים בשוק.
לרוב המוחץ של האנשים אין מושג בסטרואידים.
לאלו שיש מושג, לרוב אין מושג ברפואה מונעת.
רק בודדים יש להם ידע משולב, אך אינם רופאים כדי לעזור לאלו שהוזכרו בקבוצות הראשונות.

אתה חי בעולם ורוד שבו סטרואידים לא עושים נזק, ואם הייתה נכנס לנעליים שלי ליום אחד, היתה רואה עם איזה צרות אנשים מגיעים אליך.

מגברים שכמה חודשים לא מצליחים להכניס את אשתם להריון, מעל חודש אין זקפה, אטרופיה של האשכים, פגיעות בדרגות שונות בכבד, אפילו כבר יצא לנו לאבחן מישהו עם סרטן כבד גרורתי ומישהו אחר עם סרטן הדם.

אתה מדבר כמו אחד שפשוט לא מודע לקיום כל הבעיות הללו, כאילו שלך זה לא יקרה. או לכל הפחות שאם עד עכשיו לא קרה, זה לא יקרה אף פעם.

אבל זה קורה לרבים, וכשזה קורה אין להם כתובת.

לכן לאלו שלא היה כתובת-יש כרגע למי לפנות בלי שיצרכו לשלם מחיר רישום בתיק הרפואי על כך.
ולחכמים יותר יש מענה למי לפנות מראש, כדי לקבל מידע מוסמך ואמין, ורופא שידע לאיזה בדיקות לשלוח אותם, באיזה תדירות ואיך לפענח אותם נכון, כדי לצמצם מראש את הסיכונים הללו.

המרשמים, תתפלא, מהווים פחות מ-20% מהפעילות.
מי שבא למרשם בלבד, שישגש לדילר, יצא לו יותר זול מאשר העלות של המרשם והליווי הרפואי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
את הדברים האלו אתכנן אם אלך על זה.
מה שכן,זה הולך להיעשות שהפיק של הבלאסט יבוא ביום התחרות.

דיי חושב עוד אם לעשות את זה..לא אשקר שאני נוטה לכיוון הלא - זה או הכל או כלום מבחינתי...זה מה שאני צריך לקחת בחשבון

כל בדיקה שביקשתי, מתי שרציתי

האםם ידע לפענח תשובה ברגע שתחזור אליו?

בהתחשב בזה שאני משתמש, לא ממש
אבל אני יודע בעצמי

היא יודעת, כן.

אני מודע למעשה לכל הבעיות האלו (ואף לרבות אחרות שלא ציינת), אני פשוט כיום יודע להתמודד עם כולן.

אני מלחתכילה הייתי עם יצור טסט נמוך (בערך אחוז מעל הרף התחתון)
אז סייקל מעפן נתן לי טריגר לטיארטי שהייתי עושה בכל מצב בשנים הקרובות.

אני מש לא חי בעולם ורוד, מי שמכיר אותי כאן יודע את זה, אני פשוט טורח להשכיל בכוחות עצמי וחושב שרוב האנשים צריכחם לעשות את זה. כל הטיפולים שהמרפאה מציעה הם פרוטוקולים מוכרים ופשוטים. ניתן למצוא עליהם ספרות באינטרנט

מייקל סקאלי לצורך העניין הוא דוגמה אידיאלית, ואפשר גם לא אנדוקרינולוגים כגון ביל רוברטס.

@יניב ריז

אני מסכים שלמתחילים זה מצויין לחסוך לימוד עצמי, בהנחה ואין מישהו בעל ידע שינחה אותם
אבל לא רואה סיבה שאדם בוגר לא יהיה מסוגל לשבת ולקרוא כמה ספרים. זה המעט שאני מצפה מאדם בוגר שסיים את גיל ההתבגרות לעשות.

ולגבי המרשמים, הייתי צריך מרשם לטסט, כדי שאני עצמי לא אשתמש ug
יש לי פראנויה מוזרה שפתאום כל הדילרים יעלמו, ולא תהיה לי גישה לחומריי גלם
אז חשבתי שבטוח יותר שיהיה לי מרשם

נערך לאחרונה:
כל בדיקה שביקשתי, מתי שרציתי

האםם ידע לפענח תשובה ברגע שתחזור אליו?

בהתחשב בזה שאני משתמש, לא ממש
אבל אני יודע בעצמי

היא יודעת, כן.

אני מודע למעשה לכל הבעיות האלו (ואף לרבות אחרות שלא ציינת), אני פשוט כיום יודע להתמודד עם כולן.

אני מלחתכילה הייתי עם יצור טסט נמוך (בערך אחוז מעל הרף התחתון)
אז סייקל מעפן נתן לי טריגר לטיארטי שהייתי עושה בכל מצב בשנים הקרובות.

אני מש לא חי בעולם ורוד, מי שמכיר אותי כאן יודע את זה, אני פשוט טורח להשכיל בכוחות עצמי וחושב שרוב האנשים צריכחם לעשות את זה. כל הטיפולים שהמרפאה מציעה הם פרוטוקולים מוכרים ופשוטים. ניתן למצוא עליהם ספרות באינטרנט

מייקל סקאלי לצורך העניין הוא דוגמה אידיאלית, ואפשר גם לא אנדוקרינולוגים כגון ביל רוברטס.

@יניב ריז

אני מסכים שלמתחילים זה מצויין לחסוך לימוד עצמי, בהנחה ואין מישהו בעל ידע שינחה אותם
אבל לא רואה סיבה שאדם בוגר לא יהיה מסוגל לשבת ולקרוא כמה ספרים. זה המעט שאני מצפה מאדם בוגר שסיים את גיל ההתבגרות לעשות.

ולגבי המרשמים, הייתי צריך מרשם לטסט, כדי שאני עצמי לא אשתמש ug
יש לי פראנויה מוזרה שפתאום כל הדילרים יעלמו, ולא תהיה לי גישה לחומריי גלם
אז חשבתי שבטוח יותר שיהיה לי מרשם

עכשיו איך אתה יודע שאתה מבקש את הבדיקה הנכונה?
לדוגמא אילו בדיקות תזמין לעצמך לבדיקת תפקודי כליות, אם ידוע שקריאטינין לבדו אינו אינדיקטיבי אצל ספורטאים?
איך תפענח את תפקדוי הכבד שלך, כשאנזימי הכבד שלך יהיו מורמים? איפה תדע מתי הגבול בין סתם אינזימי כבד מורמים לנזק ממשי לכבד?

ואיך תגיב אם משה יחזור בלי קשר למה שציפת,ף נניח ויטמין B12 של 1,300? מה זה אומר?
ואם אתה רואה שההמוגלובין עולה בגלל הסיקל, מתי ועבור איזה המוגלובין עוצרים סייקל? מתי המטוקריט נעשה כבר מסכן חיים? ואיזה טיפול נתין לתת כדי להוריד את ההמטוקריט שעולה בסייקל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית