עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הכוונה בטן מכווצת לא הבנתי את הלחץ באזור הבטן הרגשתי וטיפה יציבות כשסתם לבשתי אותה בבית הרגשתי מין לחץ כזה כשניסיתי לקופף את הגב (יענו לצורה שלא נכון לעשות סקוואט) מה גם שבאמת הרגשתי את הבטן כאילו איך היא פועלת... כדי ללבוש אותה כבר מעכשיו עם יש לי אותה או שלא כי אני עושה 93 קילו סקוואטכשמגיעים למשקלי עבודה שקשה יותר לשמור על הבטן מכווצת, היא עוזרת בזה.
היא יוצרת לחץ באיזור הבטן מה שעוזר לטורסו להיות יציב יותר.
https://www.kilogram.co.il/2424/לחגור-או-לא-לחגור/
אם אתה מצליח לשמור על בטן מכווצת אז אני לא רואה סיבה לשים חגורה במשקלים כאלה.מה הכוונה בטן מכווצת לא הבנתי את הלחץ באזור הבטן הרגשתי וטיפה יציבות כשסתם לבשתי אותה בבית הרגשתי מין לחץ כזה כשניסיתי לקופף את הגב (יענו לצורה שלא נכון לעשות סקוואט) מה גם שבאמת הרגשתי את הבטן כאילו איך היא פועלת... כדי ללבוש אותה כבר מעכשיו עם יש לי אותה או שלא כי אני עושה 93 קילו סקוואט
מה הכוונה שלך בבטן מכווצת?אם אתה מצליח לשמור על בטן מכווצת אז אני לא רואה סיבה לשים חגורה במשקלים כאלה.
גם אני בעצמי באותו משקל שלך בסקוואט ועדיין ללא חגורה.
לבינתיים
כשאתה עושה סקוואט אתה צריך לקווץ את הבטן. זה כאילו אתה עושה שריר בבטןמה הכוונה שלך בבטן מכווצת?
אהה נו אז תגידו להפעיל את השריר בבטן ולהרגיש אותו כזה כע? עם אני כבר לא יוכל אז הגב יתחיל להתעקם או משהו?כשאתה עושה סקוואט אתה צריך לקווץ את הבטן. זה כאילו אתה עושה שריר בבטן
אתה לא תוכל לשמור על עמוד השדרה כמו שצריך מה שיפגע לך בהרבה דברים גם בנוסף לתנועה. אני אישית חושב שעד 1.2-1.5 פר משקל גוף אפשר להסתדר בלי חגורה למרות שאני אישית כבר מתחיל לשים אותה ממשקל גוף כי זה נוח לי.אהה נו אז תגידו להפעיל את השריר בבטן ולהרגיש אותו כזה כע? עם אני כבר לא יוכל אז הגב יתחיל להתעקם או משהו?
1.5 מהמשקל שלי זה 100 קילו אני עושה 93 קילו 3 סטים 5 חזרות ואני שוקל 67אתה לא תוכל לשמור על עמוד השדרה כמו שצריך מה שיפגע לך בהרבה דברים גם בנוסף לתנועה. אני אישית חושב שעד 1.2-1.5 פר משקל גוף אפשר להסתדר בלי חגורה למרות שאני אישית כבר מתחיל לשים אותה ממשקל גוף כי זה נוח לי.
אתה מוזמן לנסות לשים חגורה אם אתה מרגיש צורך בכך 😃 ממליץ לך גם על הדרך לצלם סרטון טכניקה ולהעלות לפה לבדיקה.1.5 מהמשקל שלי זה 100 קילו אני עושה 93 קילו 3 סטים 5 חזרות ואני שוקל 67
אתה אומר כדי לנסות להשים חגורה? ואני לא יעלה סרטון טכניקה חחח פדיחה מול כל המכון חחחחח וגם אני יודע שהטכניקה שלי סבבה למה יש לי חברים שבדקו אותה ואמרו שהיא טובה ואני עושה תסקוואט נכון (הם מבינים בזה) וגם אחד שהוא מגודל כזה מהמכון הוא חבר של חבר מהצבא כשהייתי עוד בשבס יש לו יד פעמיים הראש שלי והוא אמר שהטכניקה שלי נכונהאתה מוזמן לנסות לשים חגורה אם אתה מרגיש צורך בכך 😃 ממליץ לך גם על הדרך לצלם סרטון טכניקה ולהעלות לפה לבדיקה.
לא. אני רואה שאם אתה חוזר על השאלה הזאת אז אתה עדיין לא מרגיש צורך לשים חגורה. בנוגע ל"פדיחה" קודם כל זה לא פדיחה לצלם את עצמך בטכניקה מצידי תגיד להם שאתה מצטלם כדי לראות את הטכניקה של עצמך מהצד. כנס לפורום POWERLIFTING תראה מלא סרטונים של בדיקת טכניקה אני דיי בטוח שהחברה שהצטלמו לא עשו את זה סתם. דבר שני צריך לדעת מתי לזרוק זין על אנשים מה אתה לא הולך לעשות משהו שיכול לעזור לך בגלל שזה פדיחה?אתה אומר כדי לנסות להשים חגורה? ואני לא יעלה סרטון טכניקה חחח פדיחה מול כל המכון חחחחח וגם אני יודע שהטכניקה שלי סבבה למה יש לי חברים שבדקו אותה ואמרו שהיא טובה ואני עושה תסקוואט נכון (הם מבינים בזה) וגם אחד שהוא מגודל כזה מהמכון הוא חבר של חבר מהצבא כשהייתי עוד בשבס יש לו יד פעמיים הראש שלי והוא אמר שהטכניקה שלי נכונה
כע אני יודע תכלס בקשר לפדיחה עם הייתי מרגיש שזה באמת חשוב לי עכשיו אז הייתי עושה סרטון כמו שעל דדליפט אני אולי יעשה... בנוסף אני האמת לא מרגיש צורך להשתמש בחגורה קניתי אותה אתה יודע למקרה שאני יצטרך כי זה לא מתקלקל וזה לא נעליים שעם אני יגדל עוד טיפה אז זה יהיה קטן עלי... וחברים שלי שאני שואל זה אנשים שמבינים כי הם מגיל קטן מתעסקים בכל הדברים האלה כמו אחד שהיה שחקן כדורגל ובגיל 15 וחצי פרש ועבר למכון היום הוא ענק או 2 אחים שהיו עושים בכיתה ט-י אני כבר לא זוכר 210 קילו סקוואט והם היו ענקיים וכאלה אנשים... שאני מכיר ואני סומך עליהם שהמידע שאני מקבל מהם זה מידע נכון ואני לא שואל בן אדם אחד אני שואל נגיד 4-5 והם אומרים לי אותו דבר למרות שהם מתאמנים כל אחד בנפרד....לא. אני רואה שאם אתה חוזר על השאלה הזאת אז אתה עדיין לא מרגיש צורך לשים חגורה. בנוגע ל"פדיחה" קודם כל זה לא פדיחה לצלם את עצמך בטכניקה מצידי תגיד להם שאתה מצטלם כדי לראות את הטכניקה של עצמך מהצד. כנס לפורום POWERLIFTING תראה מלא סרטונים של בדיקת טכניקה אני דיי בטוח שהחברה שהצטלמו לא עשו את זה סתם. דבר שני צריך לדעת מתי לזרוק זין על אנשים מה אתה לא הולך לעשות משהו שיכול לעזור לך בגלל שזה פדיחה?
חוץ מזה אני לא מכיר את חברים שלך אבל אני יודע שהחברה פה בפורום מבינים בסקוואט כמו שצריך ואולי הם יוכלו לעזור לך לשפר אותו עוד יותר. זאת החלטה שלך בסופו של דבר אבל אני אישית גם כשאני בטוח בטכניקות שלי אני מעלה אותן לכאן פעם ב כי אנשים אחרים לפעמים רואים דברים מעבר למה שאני או חברים במכון רואים
לא הולך לשפוט אותך אתה בנאדם מבוגר ויכול להחליט בעצמך מה טוב לך אבל אם תחליט באיזשהו שלב של האימונים שלך בכל זאת להעלות סרטון אני אשמח אישית לעזור לך 😃כע אני יודע תכלס בקשר לפדיחה עם הייתי מרגיש שזה באמת חשוב לי עכשיו אז הייתי עושה סרטון כמו שעל דדליפט אני אולי יעשה... בנוסף אני האמת לא מרגיש צורך להשתמש בחגורה קניתי אותה אתה יודע למקרה שאני יצטרך כי זה לא מתקלקל וזה לא נעליים שעם אני יגדל עוד טיפה אז זה יהיה קטן עלי... וחברים שלי שאני שואל זה אנשים שמבינים כי הם מגיל קטן מתעסקים בכל הדברים האלה כמו אחד שהיה שחקן כדורגל ובגיל 15 וחצי פרש ועבר למכון היום הוא ענק או 2 אחים שהיו עושים בכיתה ט-י אני כבר לא זוכר 210 קילו סקוואט והם היו ענקיים וכאלה אנשים... שאני מכיר ואני סומך עליהם שהמידע שאני מקבל מהם זה מידע נכון ואני לא שואל בן אדם אחד אני שואל נגיד 4-5 והם אומרים לי אותו דבר למרות שהם מתאמנים כל אחד בנפרד....