הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אני צריך לעשות?

• פותח/ת השרשור Maors
  • פורסם בתאריך

Maors

משתמש מתחיל
215
4
נק' מוניטין:
4
215
4
אני בן 15.5 אני שקלתי לפני שנתיים 89.7 וירדתי ל80 עד החופש הגדול
והשנה תחילת שנה עד חנוכה הורדתי למשקל 63 על גובה 1.7 יש לי כמה שאלות:
1) איזה סוג אימון אני צריך לעשות בשביל שהגוף יהיה יותר מוצק כי אני עכשיו בסדר במשקל אבל מבחינת הגוף לדוגמא רגליים אז הם כאילו שמנות אז איזה סוג אימונים אני צריך לעשות בשביל לחטב אותם?
2)נראלי בגלל שתוך שנתיים אני עליתי ב28 קילו בערך (אני יודע לא אמין) יש לי פסים אדומים על הגוף מסביב לכל הבטן והגב כאילו באיזור התחתון יחסית האם מישהו מבין על מה אני מדבר ויודע אולי מה אפשר לעשות בשביל להעלים את זה או משהו(לא מתכוון לניתוח) איזה סוג אימונים או משהו שיוכל אולי להעלים/לטשטש את זה?
תודה רבה מאור

אם טעיתי במקום הפרסום אני מבקש להעביר את זה למקום שצריך ולא למחוק בבקשה

1) אי אפשר לעשות חיטוב נקודתי. אתה צריך קודם להעלות במסת השריר ולאחר מכן לחטב את הגוף בצורה כללית עוד פעם אחרי זה התוצאות יהיו טובות יותר
2) תלמד לחיות עם זה

המליצו מעליי יפה, אתה צריך להתחיל תכנית שמשלבת עבודה על כל שרירי הגוף לצד תפריט תזונה מתאים(חפש בפורטל שלנו יש תפריטים)

בקשר לאותם פסים, הם נקראים סימני מתיחה כאשר סיבי קולגן נקרעים בעור, זה משהו נפוץ בקרב מתאמנים או אנשים שעשו דיאטות בכלל ואי אפשר להחזיר את המרה של העור אחורה.
היום ניתן לטשטש בטיפולים קוסמטיים של לייזר ולשנות את הצבע של האזורים מאדום לגוון שזוף פחות בולט(אבל לא להעלים אותם!). לחילופין שיזוף של כמה שנים גם ימיר את הצבע האדום של הסימנים לצבע העור/צבע שזוף כך שיראו אותם פחות

Back
למעלה תחתית