ייעוץ להחליף טונה במים בסקוף חלבון

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
התפריט שלי הולך ככה 6 ארוחות עכשיו מבחינת חלבון החלוקה הולכת כך

ארוחה ראשונה גבינה צהובה 5 אחוז 4 פרוסות

ארוחה שניה טונה במים (האם אפשר להחליף את הטונה במים באבקת חלבון ? )

ארוחה שלישית 100 גרם חזה עוף

ארוחה רביעית 100 גרם חזה עוף

ארוחה חמישית בדרך אחרי אימון זה סקוף ורבע אחרי אימון עם שבעולת שואל

ארוחה שישית 5 חלבוני ביצה וביצה אחת שלמה עם הצהוב עם גביע קוטג 1 אחוז

זה בסדר להחליף תטונה באבקת חלבון בארוחה השניה אני דוגל באוכל אבל רוצה קצת לחסוף בעלות וחושב שהערכים שלהם מאד דומים

אין עם זה בעיה.

אני הייתי לוקח את החלבון על הבוקר + בננה

ואת הגבנ"צ מעביר לארוחה שנייה

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אני שואל כי זה יוצא לי פעמים ביום ככה לקחת אבקת חלבון ולא ידעתי אם זה אולי יותר מידי גם סקוף ורבע אחרי אימון וגם סקוף באחת הארוחות. בגדול זה אבקת חבלון סייטיק הכחול נראה לי שהם דומים בערכיים שלהם

בעיקרון אני שואל כי זה יוצא לי פעמים ביום ככה לקחת אבקת חלבון ולא ידעתי אם זה אולי יותר מידי גם סקוף ורבע אחרי אימון וגם סקוף באחת הארוחות. בגדול זה אבקת חבלון סייטיק הכחול נראה לי שהם דומים בערכיים שלהם
גם לי יש את הסייטק הכחולה, וגם לי יוצא לפעמים פעמיים ביום.
כמו שהמליצו לך את הגבנ"צ הייתי מעביר לארוחת בוקר שנייה.

אם זה נכנס לך בתפריט ואין לך בעיה לקנות דלי אחרי חודש וקצת, אז תשתה פעמיים ביום 😃

יוצא לי פעמים ביום ככה לקחת אבקת חלבון
ההבדל בין אבקת חלבון לבין טונה (או קוטג') הוא לא בחלבון אלא בהרבה חומרים אחרים שנמצאים בטונה ובגבינה אבל לא באבקה. כל עוד התזונה שלך סבירה, אין שום בעיה עם סקופ או שניים ביום, כשהדגש הוא על זה שהם לא באים במקום תזונה מגוונת של אוכל לא מעובד. אחרת נכנסים למצב המשונה של אבקת חלבון+תיסוף בויטמינים ומינרלים וזה לא מומלץ, בין השאר משום שיש בערך מליון חומרים שהגוף צורך בכמויות מזעריות (מיקרו נוטריאנטס) ולא את כולם מכירים ויודעים לתסף.

• פותח/ת השרשור
כן אני אחליף גם חושב שעדיף שהגבינה צהובה תיהיה ארוחה שניה והחלבון במקום הטונה ארוחה ראשונה.

אין לי בעיה זה בגדול חוסך לי קצת במקום הטונה שעולה יחסית יותר
התזונה כמ שראית יחסית סבבה ויש גיוון הטונה לדעתי אין בא הרבה מה לתת חוץ מכמות חלבון ויחסית לאומגה 3 זניחה אז זה לא משהונ שאני מפספף בנוסף

התזונה כמ שראית יחסית סבבה ויש גיוון הטונה לדעתי אין בא הרבה מה לתת חוץ מכמות חלבון ויחסית לאומגה 3 זניחה אז זה לא משהונ שאני מפספף בנוסף

התזונה (התפריט) שהצגת לא סבבה בכלל.
התפריט שלך נטול שומן כמעט לחלוטין. מה עם הפחמימות?
מעניין כמה זמן תוכל להחזיק בלאכול כל יום - יום אחרי יום - את התפריט הזה.
100ג' חזה עוף? אתה יודע כמה החתיכה הזו קטנה!?

ב 100 גרם חזה עוף יש 29 גרם חלבון.. למרות שזה לפני בישול/טיגון

באמת חסר לך פחמימה ושומן, השיבולת שועל לא מספיקה

תוסיף עוד פחמימה ושומן תנסה להוסיף אבוקדו או אגוזי מלך אם אתה רוצה יותר קל וזמין

התזונה (התפריט) שהצגת לא סבבה בכלל.
התפריט שלך נטול שומן כמעט לחלוטין. מה עם הפחמימות?
מעניין כמה זמן תוכל להחזיק בלאכול כל יום - יום אחרי יום - את התפריט הזה.
100ג' חזה עוף? אתה יודע כמה החתיכה הזו קטנה!?
מסכים לגמרי עם דורון למה לזרוק 4 חלמוני ביצה ? יש שם את רוב חלבון הביצה,שומן רווי שבריא לך והמון ויטמינים.
למה לאכול קוטג' 1.5% ? אתה חתול במקרה ?
למה אין לך כמעט שומן בתפריט ?
למה אתה אוכל גבנצ 5% ? יש לך פטיש לדברים לא טעימים ?
למה אתה רוצה להחליף את הטונה במים ? אם לא טעים לך נסה טונה בשמן זית. אוכל הוא תמיד טוב מתוסף תזונה
עריכה: לא שמתי לב שאתה מנסה לקצץ בעלויות לגבי הטונה

• פותח/ת השרשור
יש פחמימה בכל ארוחה . פשוט זה לא רלוונטי לשאלה שלי רשמתי רק את כמות החלבון בלי כמות הפחמימה בכל ארוחה.זה בשביל שתדעו מה הכמות ויותר את גיוון החלבון.ואני בחיטוב כרגע.

חלמון אחד אפשר להשאיר ואף מומלץ.

אבל אם יאכל את ארבעתם הוא יצרוך כ 800 מ"ג כולסטרול!
אוי לא! בשם אלוהי המורים לביולוגיה!
שיעשה תחרות מה יהרוג אותו קודם,האסטרואידים או הכולסטרול

חלמון אחד אפשר להשאיר ואף מומלץ.

אבל אם יאכל את ארבעתם הוא יצרוך כ 800 מ"ג כולסטרול!

כולסטרול שמקורו במזון אינו משפיע על רמת הכולסטרול בדם,אלא רק במידה מזערית. הטענה שלך היא אגדה אורבנית שפג תוקפה.

יש פחמימה בכל ארוחה . פשוט זה לא רלוונטי לשאלה שלי רשמתי רק את כמות החלבון בלי כמות הפחמימה בכל ארוחה.זה בשביל שתדעו מה הכמות ויותר את גיוון החלבון.ואני בחיטוב כרגע.

מה עם השומן?

אתה בחיטוב?
תוריד פחמימה ותוסיף שומן!

• פותח/ת השרשור
כרגע הורדתי שומן לגמרי רק פחמימה וחלבון ויש אחלה התקדמות ולא מזמן התחלתי עם קלן.
אבל בא נחזור קצת אחורה שאלתי כולה אם אפשר להחליף את הטונה הטעימה הזאת במים בסקופ חלבון חחח וענו לי שסבבה אפשרי.

כרגע הורדתי שומן לגמרי רק פחמימה וחלבון ויש אחלה התקדמות ולא מזמן התחלתי עם קלן.
אבל בא נחזור קצת אחורה שאלתי כולה אם אפשר להחליף את הטונה הטעימה הזאת במים בסקופ חלבון חחח וענו לי שסבבה אפשרי.
השומן אחראי בגוף על איזון נורמלי של הורמונים וגם אחראי לרמת טסט תקינה.
כמות שומן נורמלית בכל אופן.

למה הורדת לגמרי את השומן?

הכל מדאגה חבר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית