הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר לוג מסה + רושם אישי באלקאן \ SQS

Simon357

מושעה
1,230
649
נק' מוניטין:
1,414
1,230
649
היי חבר'ה

רובכם מכירים אותי כבר ויודעים שאני יותר אחד ממכם מאשר איזה מקצוען. אני סה"כ משתמש די מתחיל (בחומרים) אבל די מנוסה בענף.
החלטתי לשתף בלוג אישי שלי, שיראה יותר מהלך טיפוסי של משתמש ממוצע שמנסה לקדם את עצמו מאשר לוג של איזה מקצוען שכבר נמצא שם.

הסיבה שהחלטתי לשתף פה היא בעיקר לחלוק ולתת לעצמי עוד קצת מוטיבציה. אני אחרי פציעת כתף שתקעה אותי במשך חצי שנה. הפציעה הסתיימה בהפסקה טוטאלית של שבועיים וחזרה לאימונים לפני שלושה - ארבעה שבועות.
במהלך התקופה הזאת איבדתי 10 קילו - מ 127 ל 117 קילו, ונראה שרוב המשקל היה מסה.
אני חוזר להתאמן שעדיין לא החלמתי לגמרי מהכתף, אבל במהלך החודש האחרון יש התחזקות יפה.

הסייקל שאני הולך לבצע יהיה 35 שבועות. אחר כך אתאושש חודשיים.

כרגע:

TEST E BALKAN - 1000 MG
PARABOLAN BALKAN - 500 MG
DECA DURABLIN BALKAN - 400 MG
BOLDENONE SQS - 900 MG

מבחינת שיגרת הזרקות - מזריק כל יום. לפעמים שלוש זריקות ביום. מפצל הכל לאחד סיסי, משתמש בכל חלקי הגוף שאני יודע להשתמש - ישבנים רגליים כתפיים ידיים רחב גבי.
שמתי צילום מסך של טבלת ההזרקות - כך אני מפצל ועוקב.

משקל גוף התחלתי - 117 קילו. א.ש 16.
כרגע (שבוע רביעי) - 121.5 , לא יודע לגבי שומן אבל יש עליה בנוזלים.

רושם כללי- התחזקות כללית, משקלי עבודה עלו. שבוע שעבר התחיל להתפתח רייג' מטורף שלא חוויתי מיימי.... מחלת עצבים מהלכת - מנסה לשמור את זה לאימון. חוסר שינה מטורף - התחלתי לשלב בונדרמין אבל עדיין קם שלוש פעמים בלילה.
לגבי אוכל - מנסה להגיע ל 5000 קלוריות , 400-500 פחמימה , 400 - 500 חלבון. בשבוע האחרון לא מצליח. התאבון נבלם. בהתייעצות עם מביני עיניין זה נורמלי בגלל שהטסט גבוהה בדם (כאבי בייצים ברמה יומיומית). מקווה שהבולד יכנס בקרוב או שאעלה מינון.

שיטת אימון - AB . מסיים את הגוף ביומיים , נח יום וחוזר. פעם ראשונה שאני עושה זאת, רגיל לפיצול הרבה יותר רחב של חמש ימים בשבוע. כרגע קשה לי מאוד ....
A : חזה - רגליים - יד אחורית
B : גב - כתפיים - יד קידמית

כל סבב AB משנה תרגילים לגמרי בבסיס. עובד רק על סמיט משין בחזה וכתפיים (רגליים כמובן שלא... ) זה עוזר לי לכתף ולבודד את השריר. תווך חזרות משתנה בין כל סבב. פעם יורד עד 6 חזרות לכוח פעם מגיע ל 30 - 40 חזרות. מה שחשוב זה לסבול....
אם צריך לוקח עוד יום מנוחה בין הסבבים.

התמונות הראשונות הם ממש תחילת הסייקל, האחרונות הם משבוע שעבר. ניתן לראות שההפרדות והמסה עולה בצורה רזה ויפה.
אינסולין ו GH יבוא בחודש הבא.
אוראלים - לא לוקח. מנסה להוריד עומס מהכבד - הסייקל ארוך. גוף בריא מגיב יותר טוב.... אם זה היה סייקל קצר הייתי שם אנאפולאן אנאדרול.

* התמונות ממוספרות בהתאם להתקדמות

קבצים מצורפים

• 01.jpg
    01.jpg
    KB 55.5 · צפיות: 525
  • 02.jpg
    02.jpg
    KB 39 · צפיות: 518
  • 03.jpg
    03.jpg
    KB 53 · צפיות: 548
  • 04.jpg
    04.jpg
    KB 43.9 · צפיות: 536
  • 05.jpg
    05.jpg
    KB 36.6 · צפיות: 552
  • 06.jpg
    06.jpg
    KB 41.2 · צפיות: 546
  • 07.jpg
    07.jpg
    KB 50.2 · צפיות: 574
  • 08.jpg
    08.jpg
    KB 48.3 · צפיות: 560
  • 09.jpg
    09.jpg
    KB 47.5 · צפיות: 566
  • 10.jpg
    10.jpg
    KB 38.1 · צפיות: 542
  • 11.jpg
    11.jpg
    KB 40.1 · צפיות: 516
  • 12.jpg
    12.jpg
    KB 38 · צפיות: 538
  • Injection.jpg
    Injection.jpg
    KB 33.5 · צפיות: 447
פרגניל 500 כל שבוע....

הסייקל ארוך. אני צריך אתכם איתי. התגובות שלכם ממש מחזקות אותי.
מתכוון להתקדם בהמשך גם לחיטוב ולקחת את זה עד הסוף. אין לי מה להסתיר פה ואני חושב שזה יתרום גם לאחרים פה בכל הרמות. אגע בהמשך גם ב gh ואינסולין. מאמין שיהיו שאלות.
אגב מחטים.... אני משתמש אך ורק בציוד הכי טוב שזמין לי . כרגע משתמש בחברת pic האיטלקית. מזרק 2.5 עם הברגת בטחון, מחטים בליטוש יהלום. אני מכניס כל יום מספר זריקות ולא עובר את ה 1.5 סיסי. אז זה הופך למרכיב מאוד חשוב.
עדכון 1...

לילה מסריח. ההייתי צריך לצפות את זה בא. בדרך כלל אחרי טרן.
לא לקחתי כדור שינה. מנסה להימנע ככל האפשר אבל כנראה שכבר אין מה לעשות. נרדמתי ברבע לשתיים עשרה ואחר כך קמתי ברבע לאחת רבע לשתיים רבע לשלוש רבע לארבע רבע לחמש. השעון מעורר צילצל בחמש וארבעים - מחשבות אובדניות. גררתי את עצמי מהמיטה... לעבודה.

צריך לחזור לשיגרה של כדורי שינה... רק שבונדרמין ממסטל אותי למחרת. הזמנתי מלטונין 10 מג. אולי כמה כדורים לפני השינה יהיו יותר נוחים מהבונדרמין... תום ? יניב ?

@Tom @יניב ריז

מה היתרון של ה-Luer Taper במזרקים לעומת הרגיל ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה היתרון של ה-Luer Lock במזרקים לעומת הרגיל ?

לי באופן אישי לי קרה כלום במזרק הרגיל.... אבל יש כאלה שלא נועלים עד הסוף את המחט ואז בזמן ההזרקה המחט משתחררת להם.... לא נעים 🤦‍♂️

לי באופן אישי לי קרה כלום במזרק הרגיל.... אבל יש כאלה שלא נועלים עד הסוף את המחט ואז בזמן ההזרקה המחט משתחררת להם.... לא נעים 🤦‍♂️

זה מה שקורה למי ששוכח ללחוץ את המחט עד הסוף : 😖

פרגניל 500 כל שבוע....

הסייקל ארוך. אני צריך אתכם איתי. התגובות שלכם ממש מחזקות אותי.
מתכוון להתקדם בהמשך גם לחיטוב ולקחת את זה עד הסוף. אין לי מה להסתיר פה ואני חושב שזה יתרום גם לאחרים פה בכל הרמות. אגע בהמשך גם ב gh ואינסולין. מאמין שיהיו שאלות.
אגב מחטים.... אני משתמש אך ורק בציוד הכי טוב שזמין לי . כרגע משתמש בחברת pic האיטלקית. מזרק 2.5 עם הברגת בטחון, מחטים בליטוש יהלום. אני מכניס כל יום מספר זריקות ולא עובר את ה 1.5 סיסי. אז זה הופך למרכיב מאוד חשוב.
עדכון 1...

לילה מסריח. ההייתי צריך לצפות את זה בא. בדרך כלל אחרי טרן.
לא לקחתי כדור שינה. מנסה להימנע ככל האפשר אבל כנראה שכבר אין מה לעשות. נרדמתי ברבע לשתיים עשרה ואחר כך קמתי ברבע לאחת רבע לשתיים רבע לשלוש רבע לארבע רבע לחמש. השעון מעורר צילצל בחמש וארבעים - מחשבות אובדניות. גררתי את עצמי מהמיטה... לעבודה.

צריך לחזור לשיגרה של כדורי שינה... רק שבונדרמין ממסטל אותי למחרת. הזמנתי מלטונין 10 מג. אולי כמה כדורים לפני השינה יהיו יותר נוחים מהבונדרמין... תום ? יניב ?

@Tom @יניב ריז

מלטונין לא יעזור לך על טרן, אתה צריך בנזודיאזפין, ממליץ על AMBIAN 12.5 מ"ג בשחרור מושהה.
תצטרך מרשם שלח לי מסר.
אם היה לי קצת רצון להתחיל להשתמש אז הוא נעלם:sick:

לדחוף עד הסוף זה טריק מעולה למחט כחולה.
הגוף לא יודע איך לאכול 2 גירוים עיצביים שבאים מאותו חלק של הגוף, לכן הטריק להרבה מטופלים שמפחדים, אני נותן "כאפה" על לחי אחת של הטוסיק, ובמקביל מזריק את החומר לפלח טוסיק השני.
ואז הם לא מרגישים את הדקירה, כי המערכת העצבים עסוקה בלהעביר דיווח למוח על הכאפה שהורדתי לפלח השני...

זה נראה מאוד פטישיסטי, לכן לא כל מטופל זוכה ממני לפינוק הזה.

במקום אפשר לדחוף את המחט מהר עד הסוף, ואז מרגישים את בסיס המזרק פוגע בתחת, ולא שמים לב לדקירה של החט שהיתה כשהחדירה החלה.

• פותח/ת השרשור
מלטונין לא יעזור לך על טרן, אתה צריך בנזודיאזפין, ממליץ על AMBIAN 12.5 מ"ג בשחרור מושהה.
תצטרך מרשם שלח לי מסר.

לדחוף עד הסוף זה טריק מעולה למחט כחולה.
הגוף לא יודע איך לאכול 2 גירוים עיצביים שבאים מאותו חלק של הגוף, לכן הטריק להרבה מטופלים שמפחדים, אני נותן "כאפה" על לחי אחת של הטוסיק, ובמקביל מזריק את החומר לפלח טוסיק השני.
ואז הם לא מרגישים את הדקירה, כי המערכת העצבים עסוקה בלהעביר דיווח למוח על הכאפה שהורדתי לפלח השני...

זה נראה מאוד פטישיסטי, לכן לא כל מטופל זוכה ממני לפינוק הזה.

במקום אפשר לדחוף את המחט מהר עד הסוף, ואז מרגישים את בסיס המזרק פוגע בתחת, ולא שמים לב לדקירה של החט שהיתה כשהחדירה החלה.

תודה יניב - אני אבדוק לגבי התרופה.

לגבי ההזרקה - אני מניח את ראש המחט על הבשר ומחדיר לאט. לא ממש כואב לי (לא שיש לי בעיה עם יכאב קצת) .... אני מעדיף לאט כי במידה ואני פוגע במשהו אז שאוכל להגיב מאשר לתת בום מידי ואז אין מה לעשות.
אגב לגבי שאיבה - כבר לא עושה את זה. הגעתי לתובנה שזה מיותר לגמרי. גם ארצה ממש להזריק לווריד אני לא אצליח - המחט חודרת הכל ותעבור גם ווריד (זה קורה) אינטש או יותר זה מספיק. הוורידים הם בגובה פני העור מינוס...
מנסה להעלות קצת תקצב... התאבון קצת משתפר
20150312_132718.jpg

אני הרצתי מינון של 500 טרן בשבוע ולמען האמת 2 כדורים של סליפ אייד עזרו לי. הרגשתי קצת עפוץ יום למחרת, אבל עדיף מאשר לא לישון בלילה.

• פותח/ת השרשור
המנה היומית....
לא התאמנתי גם היום. מרוב עייפות כל העצמות כואבות לי. הפעם כדור שינה בטוח. בונדרמין... עד שאתארגן על ההמלצה של יניב.

בולדנון 1 סיסי (300מג) וטסט 1 סיסי.
רגל שמאל זכתה לטסט , רחב גבי שמאל זכה לבולד.

20150312_202149.jpg

דניאל מה עם הלוג שלך ? הזנחת אותו
הפסקתי באמצע והפסקתי לשמור תזונה
מכיוון שצצו כל מיני דברים שדרשו ממני אנרגיות רבות... כמו שיפוץ ביותר מ30 אלף

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עדכון יומי...

לקחתי כדור שינה אתמול. עדין התעוררתי שלוש פעמים במהלך הלילה אבל בבוקר לפחות הרגיש שישנתי.
בכל מקרה מרגיש חולשה מטורפת.... לא הצלחתי לסיים את האימון : היה מתוכנן חזה רגליים יד אחורית . יד אחורית בוטל. אנסה מחר בסופר סט עם קידמית להשלים.
בעיקר סחרחורת במהלך האימון.
בנץ 120 ל 6 אחרי 12 סטים של עבודה כולל עליון. סקוואט ל 140 6 חזרות אחרי פשיטה לג פרס וכמה סטים של סקוואט.
ננסה להתאפס על עצמי במהלך השבת.

החלטתי להצטרף לצוות של יניב ריז. מרגיש שהפעם הסייקל הזה גדול עלי ואני צריך עזרה פה. תיאבון לא טוב. חולשה וחוסר שינה. נוטה לייחס לחומרים אבל לא בהכרח.
אתחיל תהליך בעזרת השם שבוע הבא וכמובן שאשתף.
חייב להודות שהיחס האישי שקיבלתי מיניב ותום בלי שום מחיובות ממני פשוט קנה אותי. לא רואים דברים כאלו היום ובהזדמנות זאת גם אודה מקרה לב.
@Tom @יניב ריז. @Mishel27

טוב , לגבי המנה היומית. דקה 1 סיסי + טרן 1 סיסי + B12 . רגל ישבן ורחב גבי ....

20150313_193538.jpg

קבצים מצורפים

• 20150313_193538.jpg
    20150313_193538.jpg
    KB 53.6 · צפיות: 143
  • 20150313_193538.jpg
    20150313_193538.jpg
    KB 53.6 · צפיות: 141
עדכון יומי...

לקחתי כדור שינה אתמול. עדין התעוררתי שלוש פעמים במהלך הלילה אבל בבוקר לפחות הרגיש שישנתי.
בכל מקרה מרגיש חולשה מטורפת.... לא הצלחתי לסיים את האימון : היה מתוכנן חזה רגליים יד אחורית . יד אחורית בוטל. אנסה מחר בסופר סט עם קידמית להשלים.
בעיקר סחרחורת במהלך האימון.
בנץ 120 ל 6 אחרי 12 סטים של עבודה כולל עליון. סקוואט ל 140 6 חזרות אחרי פשיטה לג פרס וכמה סטים של סקוואט.
ננסה להתאפס על עצמי במהלך השבת.

החלטתי להצטרף לצוות של יניב ריז. מרגיש שהפעם הסייקל הזה גדול עלי ואני צריך עזרה פה. תיאבון לא טוב. חולשה וחוסר שינה. נוטה לייחס לחומרים אבל לא בהכרח.
אתחיל תהליך בעזרת השם שבוע הבא וכמובן שאשתף.
חייב להודות שהיחס האישי שקיבלתי מיניב ותום בלי שום מחיובות ממני פשוט קנה אותי. לא רואים דברים כאלו היום ובהזדמנות זאת גם אודה מקרה לב.
@Tom @יניב ריז. @Mishel27

טוב , לגבי המנה היומית. דקה 1 סיסי + טרן 1 סיסי + B12 . רגל ישבן ורחב גבי ....

צפה בקובץ המצורף 24530

כבר תקופה ארוכה שאתה מספר שאתה לא מרגיש טוב, ומס׳ פציעות וכו׳ - אך עדיין אתה דוחף לגוף גרמים של סטרואידים .
למה שלא תצא להפסקה ?
תעשה PCT כמו שצריך תן לגוף קצת להתאזן .
אני חושב שאתה רק הורס לעצמך..
המשקולות לא יברחו לשום מקום .

כבר תקופה ארוכה שאתה מספר שאתה לא מרגיש טוב, ומס׳ פציעות וכו׳ - אך עדיין אתה דוחף לגוף גרמים של סטרואידים .
למה שלא תצא להפסקה ?
תעשה PCT כמו שצריך תן לגוף קצת להתאזן .
אני חושב שאתה רק הורס לעצמך..
נראה לי שבמקרה הזה יהיה לך קל יותר לשכנע את ברוך מרזל להצטרף למרצ 😉

יכול להיות שמינון החומרים כבד מדיי על הגוף ובגלל זה העייפות. אך זה בגדר ניחוש. בסייקל הראשון שלי הרגשתי ככה והתברר לי שזה נבע בכלל ממחלה שהשפיע חזק על הכבד. חכם מצידך לקבל ליווי מיניב ריז, הבדיקות והמעקב יעזרו לך לקבל החלטות מהירות ונכונות.

יכול להיות שמינון החומרים כבד מדיי על הגוף ובגלל זה העייפות. אך זה בגדר ניחוש. בסייקל הראשון שלי הרגשתי ככה והתברר לי שזה נבע בכלל ממחלה שהשפיע חזק על הכבד. חכם מצידך לקבל ליווי מיניב ריז, הבדיקות והמעקב יעזרו לך לקבל החלטות מהירות ונכונות.
אני לא רואה אוראליים בסייקל ולכן לא מצפה שהעייפות תהיה קשורה במאמץ חריג לכבד.
עד כמה שאני יודע @Simon357 דווקא אחרי הפסקה וייתכן בהחלט שהטרן במינונים כאלה נותן אותותיו.
ממליץ לבחון את לחץ הדם בתדירות גבוהה, כמו גם להוסיף אספירין לסטאק.
ב

• פותח/ת השרשור
כל מה שתגידו נכון. אבל עד שלא נסתכל תחת המיקרוסקופ לא נדע.
אני אחרי הפסקה די יפה .... בעיקבות הפציעה ולחצים אחרים. משהו כמו חודשיים....

אני לא חושב שהמינונים גבוהים מידי כתחושת בטן אלא דורשים איזון. ירידה בתיאבון כנראה מצביעה על היחס בין הטסט לדקה והטרן. צריך לראות תחלס מה הרמות בדם ומשם להסיק מסקנות. כמו כן יש גם לחצים ומתחים ברמת היומיום וזה מוסיף. סהכ צריך ללמוד לקחת בסבבה. לקחת צעד אחורה ולהירגע ואז לתקוף חזרה. אבל הפעם לא מסתדר לי משהו. הטרן עלה חזק מדי למרות שהמינון נמוך יחסית לעבר.... 500 מג.
כמו שציין תום אני בלי אוראלים כי הסייקל מתוכנן להימשך הרבה זמן ואני רוצה להקל על הגוף והכבד. אבל ... עדיין הכבד עובד.

Live to fight another day....

אתה מציין בעיות שאופיוניות לקורטיזול גבוה: עיפות,דיכוי תאבון,הפרעות שינה, לחצים כלליים.
זה ממש TEXT BOOK לעליה בקורטיזול.כנראה מכאן אתה מרגיש גם את הטרן חזק, כי הוא יושב על מאזן קורטיזול גבוה.

לא יודע מה הכניס אותך ללופ הקורטיזול הזה, האם עייפות? ואז כל היתר הגיע? או חוסר תאבון שגרם לירידה ברמת סוכר, ואז הקורטיזול הגיע? או עיפות פיזית, שהעלתה קוטיזול ואז העיפות וחסר התאבון הגיעו. כנל קורטיזול מוריד רמות טסט, ולכן יכול להיות שיצאת מאיזון עם הטרן-טסט.

מה שלא יהיה כדור שינה ממשפחת הבנזודיאפינים אמור לשבור את המעגל הזה, להוריד את רמות הקורטיזול, להשיב את רמת התאבון, ובתקווה שזגם אז יופיעו המוטיציה והחשק הכללי.
זה בתור עזרה ראשונה עד לבדיקות דם שנעשה לך, ונדע בדיוק מה המנגנון שמסחרר אותך לתגובה כזאת

• פותח/ת השרשור
אתה מציין בעיות שאופיוניות לקורטיזול גבוה: עיפות,דיכוי תאבון,הפרעות שינה, לחצים כלליים.
זה ממש TEXT BOOK לעליה בקורטיזול.כנראה מכאן אתה מרגיש גם את הטרן חזק, כי הוא יושב על מאזן קורטיזול גבוה.

לא יודע מה הכניס אותך ללופ הקורטיזול הזה, האם עייפות? ואז כל היתר הגיע? או חוסר תאבון שגרם לירידה ברמת סוכר, ואז הקורטיזול הגיע? או עיפות פיזית, שהעלתה קוטיזול ואז העיפות וחסר התאבון הגיעו. כנל קורטיזול מוריד רמות טסט, ולכן יכול להיות שיצאת מאיזון עם הטרן-טסט.

מה שלא יהיה כדור שינה ממשפחת הבנזודיאפינים אמור לשבור את המעגל הזה, להוריד את רמות הקורטיזול, להשיב את רמת התאבון, ובתקווה שזגם אז יופיעו המוטיציה והחשק הכללי.
זה בתור עזרה ראשונה עד לבדיקות דם שנעשה לך, ונדע בדיוק מה המנגנון שמסחרר אותך לתגובה כזאת
בגדול כל מה שציינת נמצא שם. אבל מה נעשה, לא נתבכיין.... חיים קשים אבל מתגמלים. אני בקושי ישן כי אני עובד ומתאמן בשעה יחסית מאוחרת. ויש לחצים מהצד. ובאמת מספיק לילה אחד שאני לא אשן בשביל לחרפן הכל.

נמצא תדרך לאזן הכל. בעצמימאו כימיכלים... אני זורם 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית