הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר לוג מסה + רושם אישי באלקאן \ SQS

Simon357

מושעה
1,230
649
נק' מוניטין:
1,414
1,230
649
היי חבר'ה

רובכם מכירים אותי כבר ויודעים שאני יותר אחד ממכם מאשר איזה מקצוען. אני סה"כ משתמש די מתחיל (בחומרים) אבל די מנוסה בענף.
החלטתי לשתף בלוג אישי שלי, שיראה יותר מהלך טיפוסי של משתמש ממוצע שמנסה לקדם את עצמו מאשר לוג של איזה מקצוען שכבר נמצא שם.

הסיבה שהחלטתי לשתף פה היא בעיקר לחלוק ולתת לעצמי עוד קצת מוטיבציה. אני אחרי פציעת כתף שתקעה אותי במשך חצי שנה. הפציעה הסתיימה בהפסקה טוטאלית של שבועיים וחזרה לאימונים לפני שלושה - ארבעה שבועות.
במהלך התקופה הזאת איבדתי 10 קילו - מ 127 ל 117 קילו, ונראה שרוב המשקל היה מסה.
אני חוזר להתאמן שעדיין לא החלמתי לגמרי מהכתף, אבל במהלך החודש האחרון יש התחזקות יפה.

הסייקל שאני הולך לבצע יהיה 35 שבועות. אחר כך אתאושש חודשיים.

כרגע:

TEST E BALKAN - 1000 MG
PARABOLAN BALKAN - 500 MG
DECA DURABLIN BALKAN - 400 MG
BOLDENONE SQS - 900 MG

מבחינת שיגרת הזרקות - מזריק כל יום. לפעמים שלוש זריקות ביום. מפצל הכל לאחד סיסי, משתמש בכל חלקי הגוף שאני יודע להשתמש - ישבנים רגליים כתפיים ידיים רחב גבי.
שמתי צילום מסך של טבלת ההזרקות - כך אני מפצל ועוקב.

משקל גוף התחלתי - 117 קילו. א.ש 16.
כרגע (שבוע רביעי) - 121.5 , לא יודע לגבי שומן אבל יש עליה בנוזלים.

רושם כללי- התחזקות כללית, משקלי עבודה עלו. שבוע שעבר התחיל להתפתח רייג' מטורף שלא חוויתי מיימי.... מחלת עצבים מהלכת - מנסה לשמור את זה לאימון. חוסר שינה מטורף - התחלתי לשלב בונדרמין אבל עדיין קם שלוש פעמים בלילה.
לגבי אוכל - מנסה להגיע ל 5000 קלוריות , 400-500 פחמימה , 400 - 500 חלבון. בשבוע האחרון לא מצליח. התאבון נבלם. בהתייעצות עם מביני עיניין זה נורמלי בגלל שהטסט גבוהה בדם (כאבי בייצים ברמה יומיומית). מקווה שהבולד יכנס בקרוב או שאעלה מינון.

שיטת אימון - AB . מסיים את הגוף ביומיים , נח יום וחוזר. פעם ראשונה שאני עושה זאת, רגיל לפיצול הרבה יותר רחב של חמש ימים בשבוע. כרגע קשה לי מאוד ....
A : חזה - רגליים - יד אחורית
B : גב - כתפיים - יד קידמית

כל סבב AB משנה תרגילים לגמרי בבסיס. עובד רק על סמיט משין בחזה וכתפיים (רגליים כמובן שלא... ) זה עוזר לי לכתף ולבודד את השריר. תווך חזרות משתנה בין כל סבב. פעם יורד עד 6 חזרות לכוח פעם מגיע ל 30 - 40 חזרות. מה שחשוב זה לסבול....
אם צריך לוקח עוד יום מנוחה בין הסבבים.

התמונות הראשונות הם ממש תחילת הסייקל, האחרונות הם משבוע שעבר. ניתן לראות שההפרדות והמסה עולה בצורה רזה ויפה.
אינסולין ו GH יבוא בחודש הבא.
אוראלים - לא לוקח. מנסה להוריד עומס מהכבד - הסייקל ארוך. גוף בריא מגיב יותר טוב.... אם זה היה סייקל קצר הייתי שם אנאפולאן אנאדרול.

* התמונות ממוספרות בהתאם להתקדמות

קבצים מצורפים

• 01.jpg
    01.jpg
    KB 55.5 · צפיות: 525
  • 02.jpg
    02.jpg
    KB 39 · צפיות: 518
  • 03.jpg
    03.jpg
    KB 53 · צפיות: 548
  • 04.jpg
    04.jpg
    KB 43.9 · צפיות: 536
  • 05.jpg
    05.jpg
    KB 36.6 · צפיות: 552
  • 06.jpg
    06.jpg
    KB 41.2 · צפיות: 546
  • 07.jpg
    07.jpg
    KB 50.2 · צפיות: 574
  • 08.jpg
    08.jpg
    KB 48.3 · צפיות: 560
  • 09.jpg
    09.jpg
    KB 47.5 · צפיות: 566
  • 10.jpg
    10.jpg
    KB 38.1 · צפיות: 542
  • 11.jpg
    11.jpg
    KB 40.1 · צפיות: 516
  • 12.jpg
    12.jpg
    KB 38 · צפיות: 538
  • Injection.jpg
    Injection.jpg
    KB 33.5 · צפיות: 447
בגדול כל מה שציינת נמצא שם. אבל מה נעשה, לא נתבכיין.... חיים קשים אבל מתגמלים. אני בקושי ישן כי אני עובד ומתאמן בשעה יחסית מאוחרת. ויש לחצים מהצד. ובאמת מספיק לילה אחד שאני לא אשן בשביל לחרפן הכל.

נמצא תדרך לאזן הכל. בעצמימאו כימיכלים... אני זורם 😃
הכוח האמיתי זה לאזן בעצמך
בלי התערבות חיצונית

• פותח/ת השרשור
הכוח האמיתי זה לאזן בעצמך
בלי התערבות חיצונית
זה עבד יפה לתקופה ארוכה. לא יודע מה הרקע שלך ואם ניסית להריץ סייקל כזה אבל זה לא אנושי. אולי אם לא ההייתי עובד וחייב לקום בבוקר אז היה קצת יותר חופש לאבד שעת שינה או שתיים. וכל כולי מרוכז בזה.
אבל תאמין כשתסתכל על התקרה לילה שלם אחרי אימון קורע ויום ארוך... אתה מהר מאוד תתחנן לעזרה.

אגב בסייקל הקודם שהשתמשתי בטס וnpp לא היה צורך בעזרים. אבל עכשיו אין מנוס .

זה עבד יפה לתקופה ארוכה. לא יודע מה הרקע שלך ואם ניסית להריץ סייקל כזה אבל זה לא אנושי. אולי אם לא ההייתי עובד וחייב לקום בבוקר אז היה קצת יותר חופש לאבד שעת שינה או שתיים. וכל כולי מרוכז בזה.
אבל תאמין כשתסתכל על התקרה לילה שלם אחרי אימון קורע ויום ארוך... אתה מהר מאוד תתחנן לעזרה.

אגב בסייקל הקודם שהשתמשתי בטס וnpp לא היה צורך בעזרים. אבל עכשיו אין מנוס .
השאלה מה המטרה שלך. אתה מתכנן לעלות על במה? סתם בשביל עצמך ולא מעבר?
אני לא נגד סייקלים... לא נגד כלום. אבל זה טרייד אוף ששווה את זה לדעתך? אני בטוח שלמרות הכל יש דרך אחרת שאולי תהיה
קצת יותר נוחה ותאפשר מרווח נשימה. עזוב מרווח נשימה... לישון כמו בנאדם

• פותח/ת השרשור
השאלה מה המטרה שלך. אתה מתכנן לעלות על במה? סתם בשביל עצמך ולא מעבר?
אני לא נגד סייקלים... לא נגד כלום. אבל זה טרייד אוף ששווה את זה לדעתך? אני בטוח שלמרות הכל יש דרך אחרת שאולי תהיה
קצת יותר נוחה ותאפשר מרווח נשימה. עזוב מרווח נשימה... לישון כמו בנאדם
אוהב את ספורט הברזל... מכור בדם. במה לא במה .... אין כמו גוד פאמפ

כל מה שתגידו נכון. אבל עד שלא נסתכל תחת המיקרוסקופ לא נדע.
אני אחרי הפסקה די יפה .... בעיקבות הפציעה ולחצים אחרים. משהו כמו חודשיים....

אני לא חושב שהמינונים גבוהים מידי כתחושת בטן אלא דורשים איזון. ירידה בתיאבון כנראה מצביעה על היחס בין הטסט לדקה והטרן. צריך לראות תחלס מה הרמות בדם ומשם להסיק מסקנות. כמו כן יש גם לחצים ומתחים ברמת היומיום וזה מוסיף. סהכ צריך ללמוד לקחת בסבבה. לקחת צעד אחורה ולהירגע ואז לתקוף חזרה. אבל הפעם לא מסתדר לי משהו. הטרן עלה חזק מדי למרות שהמינון נמוך יחסית לעבר.... 500 מג.
כמו שציין תום אני בלי אוראלים כי הסייקל מתוכנן להימשך הרבה זמן ואני רוצה להקל על הגוף והכבד. אבל ... עדיין הכבד עובד.

Live to fight another day....
להפך כשאני הייתי בסייקל עם טסט דקה וטרן היה לי תאבון מטורף

בל נשקר לעצמנו. אנחנו לא מכורים לספורט. רובנו לא ספורטאים, ואפשר להתווכח אם "חדר כושר" זה בכלל ספורט. אנחנו מכורים לחומרים.

ההתמכרות היא לבטחו העצמי, לכמות המבטים שאתה מבל ברוחוב, ולכמות הבנות שיהיו מוכנות להפשט לפניך

ההתמכרות היא לבטחו העצמי, לכמות המבטים שאתה מבל ברוחוב, ולכמות הבנות שיהיו מוכנות להפשט לפניך
ממ... לחרמנות, לתחושה הפיזית הטובה, לכוח, הערנות
ולעובדה שמעולם לא הרגשתי טסט (היפוגנדואיזם)
ברמה כזו

יותר ממבטים

• פותח/ת השרשור
חבר'ה כל אחד והקטע שלו. אני כבר נשוי עם ילד... התאמנתי כל החיים. חומרים הגיעו רק בגיל 34. בגיל 22 הייתי קרנף 118 קילו נקי. עניין החומרים הגיע מתוך סקרנות. היום אני מבין שכל מה שגדלתי עליו במגזנים ובספרים היה בולשיט אחד גדול - פשוט כי לא הזכירו חומרים.

אם אני מכור לחומרים היום ? אולי.. יותר לסוד שהם טומנים בתוכם.

• פותח/ת השרשור
להפך כשאני הייתי בסייקל עם טסט דקה וטרן היה לי תאבון מטורף

שאני אומר חוסר תיאבון זה די יחסי. אני רגיל בעשר בבוקר לשבת לארוחה שניה שלי של 200 גרם חזה עוף ו 300 אורז. כשזה נהיה קצת קשה אז אני קורא לזה חוסר תיאבון.
אני כרגע על סייקל כזה כבד שאם לא אחזור ל 5000-6000 קלוריות ביום בקרוב אני סתם מבזבז אותו. בנוסף אני מתאמן חזק מאוד וזה דורש גם תחזוקה.
כרגע הטרן עוזר לי בכך שהוא עוזר לי לתחזק את המסה אבל הגדילה בספק. סהכ 4 קילו בחודש.

הרוב המוחלט של המסייקלים לא מתחרים ולא עולים על במות. כל אחד וסיבותיו המגוונות וכן יש את אלו המכורים להרגשה. אני מאמין ששמעון, גבר נשוי +1 היה חותך מיידי מהעולם הזה במידה והיה יודע שהוא נמצא בסיכון ממשי שהיה משפיע על המשפחה. יש הבדל גדול לדעתי למישהו בן 20 שמסייקל לאיש משפחה. לראיה, שמעון מקבל תמיכה רופואית פרופר.

• פותח/ת השרשור
עדכון יומי....

אישפזתי את עצמי במיטה כל השבת. אכלתי קצת .... אימון מוצש הרגיש טוב.
גב כתפיים יד קידמית ואחורית כהשלמה לאתמול. הכתפיים קצת מראות רגישות אז לא השתוללתי... פרס 80 קילו לחזרות הרגיש מספיק עם העייפות מהבנצים של אתמול.
בנוסף הבחנתי שהמרפקים נראים ממש רטובים. הצטברות נוזלים כזאת. מניח שהדקה התחיל להיכנס סוף סוף.

טסט לרגל וטרן לישבן....
שבוע טוב (;

• פותח/ת השרשור
עדכון

כמה ימים עם הכדור שינה החדש... תוספת של 100 מג אספרין.
סהכ הגוף מרגיש את תוספת השינה ואני מרגיש את סימני ההחלמה אפילו בעצמות והמפרקים.
התיאבון עדיין לא טוב. מרגיש את זה באימון. חוסר אנרגיה ותחושת בעירה בשריר מיידית כאילו אני על igf.
מבחינה נפשית אני מחלת עצבים מהלכת. מתוח מאוד. קשה לי להיות יותר מדי בחברת אנשים ואני מאוד קופצני. אבל עדיין בשליטה....

פיזית - השרירים מלאים, כל יום רואה סימני הפרדה חדשים. במיוחד ברגליים. אני די יבש למרות שאני על 400 דקה.
משקל גוף יציב על 121.5 מזה שבועים שלושה.
אחוז שומן נראה שירד מתחילת הסייקל ל 15.5 (היה 16.5 ) .

החלטתי להתחיל לדחוף אוכל... אין ברירה.
הטיפול במרפאה יתחיל בימים הקרובים.... אעדכן גם לגביו.
IMG-20150318-WA0001.jpg
IMG-20150318-WA0000.jpg
עד חמש צריך לסיים את ההעמסה. היום יש דד ליפט...

עדכון

כמה ימים עם הכדור שינה החדש... תוספת של 100 מג אספרין.
סהכ הגוף מרגיש את תוספת השינה ואני מרגיש את סימני ההחלמה אפילו בעצמות והמפרקים.
התיאבון עדיין לא טוב. מרגיש את זה באימון. חוסר אנרגיה ותחושת בעירה בשריר מיידית כאילו אני על igf.
מבחינה נפשית אני מחלת עצבים מהלכת. מתוח מאוד. קשה לי להיות יותר מדי בחברת אנשים ואני מאוד קופצני. אבל עדיין בשליטה....

פיזית - השרירים מלאים, כל יום רואה סימני הפרדה חדשים. במיוחד ברגליים. אני די יבש למרות שאני על 400 דקה.
משקל גוף יציב על 121.5 מזה שבועים שלושה.
אחוז שומן נראה שירד מתחילת הסייקל ל 15.5 (היה 16.5 ) .

החלטתי להתחיל לדחוף אוכל... אין ברירה.
הטיפול במרפאה יתחיל בימים הקרובים.... אעדכן גם לגביו.
צפה בקובץ המצורף 24630 צפה בקובץ המצורף 24631 עד חמש צריך לסיים את ההעמסה. היום יש דד ליפט...

מזכיר לי אותי בימי המסה שלי , עם כמה קופסאות של אוכל .
עכשיו שאני במאזן ניטרלי כבר תקופה די ארוכה - אז הכמות ירדה אך עדיין כמו שעון שוויצרי הכל בזמן ועובר דרך משקל מטבח 😁

• פותח/ת השרשור
מזכיר לי אותי בימי המסה שלי , עם כמה קופסאות של אוכל .
עכשיו שאני במאזן ניטרלי כבר תקופה די ארוכה - אז הכמות ירדה אך עדיין כמו שעון שוויצרי הכל בזמן ועובר דרך משקל מטבח 😁
אחי אוכל זה הכל. ממש ככה.

אני זוכר שהייתי חולה שבוע היה לי וירוס שבין השאר איבדתי את התאבון

כמה שלא ניסיתי לדחוף ועדיין ירדתי 3 קילו בשבוע

• פותח/ת השרשור
אני זוכר שהייתי חולה שבוע היה לי וירוס שבין השאר איבדתי את התאבון

כמה שלא ניסיתי לדחוף ועדיין ירדתי 3 קילו בשבוע

מה נעשה... בסופו של דבר אנחנו בני אדם...
מאמין ששבוע שבועים חזרת לעצמך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית