אתה יורד טיפה יותר מדי עם הברכיים בסוף. אם תסתכל בסרטון תוכל לראות שהBAR PATH ממש ישר ולקראת הבור טיפה זז קדימה - זה בגלל יותר מדי תנועה בברך ופחות מדי באגן. חוץ מזה הגב נראה טוב, החזה בחוץ, רק הייתי מוסיף קצת היפ דרייב בעלייה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עושה כבר קשת די גדולה ומשתמש בלג דרייב. אבל אני ממש חלש בבאנצ׳ וכנראה זה בגלל שהחזה ממש חלש. אני גם חושב שזה לא בעיה בלחיצות ולא בעיה בפלוס הקלורי והשינה. הפרס שלי כרגע 40 (התחלתי מ 25) ועד עכשיו הוא לא נתקע וממשיך לעלות יפה. וזה גם לא הפלוס והשינה בגלל ששאר התרגילים עולים. זה ממש מעצבן. אולי יש תרגיל כלשהו שיכול לעזור?בנץ' זה מאוד טכני, לדעתי אתה יכול ללחוץ יותר עם קשת טובה ותנועה יעילה.
צריך לבדוק איפה הנקודות החלשות ולפיהן לעבוד.אני עושה כבר קשת די גדולה ומשתמש בלג דרייב. אבל אני ממש חלש בבאנצ׳ וכנראה זה בגלל שהחזה ממש חלש. אני גם חושב שזה לא בעיה בלחיצות ולא בעיה בפלוס הקלורי והשינה. הפרס שלי כרגע 40 (התחלתי מ 25) ועד עכשיו הוא לא נתקע וממשיך לעלות יפה. וזה גם לא הפלוס והשינה בגלל ששאר התרגילים עולים. זה ממש מעצבן. אולי יש תרגיל כלשהו שיכול לעזור?
איך אני בודק את זה?צריך לבדוק איפה הנקודות החלשות ולפיהן לעבוד.
מתי אתה עובר להרקולס?איך אני בודק את זה?
עוד 20 ימים 🤯מתי אתה עובר להרקולס?
שבוע 5 - b
סקוואט - 80*5*3 קליל
פרס - קקי. 40 3 2 2 מבואס מאוד
פאוורקלין - קקי חלקית. בסןף לא העלתי משקל כי הטכניקה בהתחלה לא הייתה טובה בגלל שלא הייתי מרוכז. הייתי ב 40 הורדתי ל 30 ואז העליתי שוב לא 40 והפעם הייתי מרוכז ונתתי דגש על קפיצה טובה והיה כבר הרבה יותר טוב. אני ישאר ב 40 גם אימון הבא ואם הטכניקה תהיה טובה אני אתחיל להעלות
שבת שלום 😋🍴
שבוע 7 - a
קקי גדול.
סקוואט - 85*5*3 קצת קשה. אימון הבא מתחיל לעלות ב 2.5
באנצ׳ - 52.5 אין לי מושג מה קרה פה. 5 3 2 פשוט חרא. החוסר בספוטר ממש מקשה עלי, אז אני מפחד לנסות לסחוט עוד חזרה. כמובן שאפשר לעשות roll of shame אבל לא בא לי. ועוד תירוצים למינהם
דד - 102.5*5*1 לא עליתי ב 5 קילו בגלל שלא הרגשתי במיטבי היום
אני לא רוצה להיתקע ואז לעשות דילואד. עצה לגבי הבאנצ׳? כנראה שאני יוסיף ביום b תרגיל לטרייספס בשביל לחזק אותםאל תעלה ב2.5, יש לך עוד מה לעלות ב5 כל אימון. ואתה גם אומר שזה קצת קשה אז לא רואה בעיה לעלות ל90.
גם אם תעלה 2.5 כל אימון אתה עדיין תתקע מתישהו.אני לא רוצה להיתקע ואז לעשות דילואד. עצה לגבי הבאנצ׳? כנראה שאני יוסיף ביום b תרגיל לטרייספס בשביל לחזק אותם
כבר 2 אימונים. אימון שעבר היה 4*3 והיום 5 3 2גם אם תעלה 2.5 כל אימון אתה עדיין תתקע מתישהו.
ולגבי הבנץ', אתה כמה אימונים ככה?
תנסה עוד פעם, אם עדיין כשל אז כנראה אתה צריך עזר כלשהו.כבר 2 אימונים. אימון שעבר היה 4*3 והיום 5 3 2
שבוע 7 - b
סקוואט - 87.5*5*3 בסדר
פרס - קקי. 40 3 2 ואז עשיתי 37.5 ל 4. שבוע הבא מתחיל דילואד
פאוורקלין - 40*3*5 הלך די טוב. אני יראה באימון הבא אם אני אתחיל להעלות משקל
טרייספס בשביל הבאנצ׳
שבוע 7 - b
היה אימון מעולה!
אני גם אשמח שתגידו לי אם הסטים של החימום של תקינים
סקוואט - 90*5*3 קליל
חימום: 20*5 60*5 70*3 80*2 ואז הסטים
באנצ׳ - 52.5*5*3 אני ממש מרוצה שעלה! בשני הסטים האחרונים החזה האחרונה עלתה קצת לאט בערך 2-3 שניות
חימום: 20*10 40*5 45*3 50*2 ואז הסטים
דד - 107.5*5*1 נראה לי שהחזרה האחרונה עלתה עם גב קצת עגול..
חימום: 60*5 80*5 90*3 100*2 ואז הסט
שבת שלום 😋🍴
היום היה מבחן באנגלית, היה קל, הביאו לנו שמיעה של 3 יחידות (אני בכיתה ט׳) וזה היה קל בצורה מפחידה. מקווה ל 90 מינימום. גם הגיעו לי היום סוף סוף הנעליים בגלל בעיה עם buy2usa והדואר. שמתי ותן סתם כדי לראות איך הן מרגישות והרגשתי יציב בצורה מטורפת. יום שלישי יש סקוואט ודד אז אני אבחן אותן קצת יותר לעומק..
שבוע 8 - b
סקוואט - 92.5*5*3 סט ראשון קצת קשה, סט שני קל, סט שלילי גם די קל. מנוחה של 4-5 דקות
פרס - 40 5 5 3 פעם שלילית שאני לא מצליח..... דילואד?
פאוורקין - הבאתי שלשה עם 40 בשביל לראות...
המורה לאזרחות הביא היום עבודה משהו מטורף שאנחנו צריכים לכתוב דיון על התקציב בארץ עם ראש הממשלה, שר החינוך, הקואליציה ועוד דברים שאני לא זוכר. שרק זה ארוך וקשה בטירוף ובנוסף לזה הדפוק רוצה שנעשה עוד הצגה שמתארת את זה. וכל זה ליום שלישי הבא כשיש לי מבחנים מחר,בחמישי,בראשון ובשני וגם עבודה בהיסטוריה אבל זה לעוד 3 שבועות וכבר התחלתי. ואת העבודה באזרחות אני עוד צריך לעשות עם עוד 3 ילדים שלא גרים לידי. שיביא לי לעשות לבד את העבודה בכתב וזהו. בטח בגלל כל הלחץ הזה לא יהיה כל כך אימונים שבוע הבא ואני...