הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
תנסה להוסיף חוץ מהשוקולית גם קקאו, אולי יעביר לך את הטעם.
אני יודע שאצלי שום דבר לא עוזר אז אני שם 100 מ״ל חלב ו 100 מ״ל מים ושותה בכוח ומתאפק דלא להקיא (באמת).

תנסה להוסיף חוץ מהשוקולית גם קקאו, אולי יעביר לך את הטעם.
אני יודע שאצלי שום דבר לא עוזר אז אני שם 100 מ״ל חלב ו 100 מ״ל מים ושותה בכוח ומתאפק דלא להקיא (באמת).
ניסיתי פעם עם חלב, היה יותר מגעיל מעם מים. שמתי שתי כפיות שוקולית אבל עדיין דיי מגעיל.

@Tank אפשר עצות?

העצה שלי היא לבוא לסמינר וללמוד את התנועה מ0.
אתה קורס למאטה מהר מדי, במקום לשבת אחורה אתה יושב למאטה ולא מנצל את צורת התנועה של הלואו באר. תנסה עכשיו במשקל גוף בבית לבצע ישיבה בצורה כזאת שהברכיים לא יעברו את קו האצבעות ולא ליפול אחורה. כשתצליח את זה עם משקל גוף תיישם את זה בחד"כ

העצה שלי היא לבוא לסמינר וללמוד את התנועה מ0.
אתה קורס למאטה מהר מדי, במקום לשבת אחורה אתה יושב למאטה ולא מנצל את צורת התנועה של הלואו באר. תנסה עכשיו במשקל גוף בבית לבצע ישיבה בצורה כזאת שהברכיים לא יעברו את קו האצבעות ולא ליפול אחורה. כשתצליח את זה עם משקל גוף תיישם את זה בחד"כ
אני בא לסמינר אבל רציתי לראות מה אני יכול לשפר בינתיים. וזה הייבר

אני בא לסמינר אבל רציתי לראות מה אני יכול לשפר בינתיים. וזה הייבר
בהיי באר לא מסתכלים למאטה. בהיי באר לא מרימים מרפקים למצב של הקבלה הרצפה. לא רק המיקום של המוט קובע אם אתה עושה היי באר או לואו באר אלה גם צורת העמידה, עמוד השדרה, רוחב עמידה ועוד הרבה פאקטורים אחרים. ממליץ לך לצפות בסרטון של ALAN הוא מסביר כמו שצריך את ההבדל בין הי באר ולואו באר.

x7haim עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השחיף״:

עדכון לוג: 28/05/15

היה היום מפמ״ר במתמטיקה, הלך בסדר חוץ מכמה סעיפים

שבוע 10 - b

סקוואט - 77.5*5*3 נראה לי הטכניקה השתפרה

פרס - 45*5*3 קל

פאוורקלין - 40*3 45*3 47.5*3*3 תרגלתי קצת, טכניקה לא משהו

סיימתי ממש מהר אז רציתי לעשות קצת פרונט סקוואט אבל היה מישהו בכלוב אז ויתרתי

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 31/05/15

שבוע 11 - a

סקוואט - 80*5*3 קל מאוד. עברתי היום ל LB אני לא בטוח אם אני שם את המוט במקום הנכון ולא נראה לי שהברכיים ממש גלשו

באנצ׳ - 47.5*5*3 קל

דדליפט - 110*5*1 בחימום האחרון מישהו אמר לי שהגב עגול אז חזרתי על המשקל של אימון שעבר והוא אמר שלא היה עגול

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/06/15

שבוע 11 - b
-עדכון ארוך כי משעמם לי-

הגעתי הביתה מבית הספר ב 12:40 (ימי שלישי מסיימים מוקדם), ב 1:15 אכלתי פתיתים עם חזה עוף, הכלבה חירבנה בסלון אז שמתי אותה בעונש.
יצאתי לאימון ב 2:40, עשיתי כל מיני שטויות משעמום ובגלל שהיה די קל

LB סקוואט - 82.5*5*3 קל מאוד

פרס - 37.5*5*3 סביר. הסט האחרון עלה הכי טוב

מתח 6*3

טרייספס 10*2
ֿ
פרונט סקוואט - 20*5 40*5 60*5 תרגיל כיפי מאוד

ben&jerrys new york super fudge chunk 🍦

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה המשקל הנוכחי?
אתה אוכל בתפריט? אם כן לכמה קלוריות אתה מכוון?

מה המשקל הנוכחי?
אתה אוכל בתפריט? אם כן לכמה קלוריות אתה מכוון?
פעם אחרונה שבדקתי הייתי 62-63, זה היה לפני חודש בערך. מאמין שעליתי 2-4 קילו
אין תפריט. לפי חישובים פה ושם מגיע ל 2500-3000

חחחחחח
חחחחחחחחחח

עדכון לוג: 05/06/15

שבוע 11 - a
אימון טוב

סקוואט - 85*5*3 קל
יש סרטון

באנצ׳ - 50*5*3 לא נחתי מספיק אז החזרה האחרונה באחרון עלתה קצת לאט

דדליפט - 115*5*3 אני ממש מרוצה מהטכניקה והיה קל, הייתי יכול גם 117.5

שבת שלום 😋🍴

קרא את שאר עדכון הלוג...
אני אשמח אם תציץ כשתהיה יכול @PowerLifting

כל הכבוד חיים,
בסקוואט יש יותר מדי תנועה של הברכיים. אתה צריך להוציא אותן בתחילת התנועה ואז ומשם רק האגן זז.
את זה אתה עושה ע"י החזקה של הברכיים בצדדים חזק.

כל הכבוד חיים,
בסקוואט יש יותר מדי תנועה של הברכיים. אתה צריך להוציא אותן בתחילת התנועה ואז ומשם רק האגן זז.
את זה אתה עושה ע"י החזקה של הברכיים בצדדים חזק.
ז״א שאם אני יחזיק את הברכיים לצדדים זה ישתפר? חוץ מזה עוד משהו? תודה

עדכון לוג: 07/06/15

שבוע 12 - b

סקוואט - 87.5*5*3 קל. יצחק היה בכלוב והיה לו נפח אז זה היה או לחכות הרבה זמן או לעשות בכלוב הקטן. אז עשיתי בקטן

פרס - 40 4 3 3 תרגיל מעצבן.

פול אפס - 7 7 6

טרייספס

קרא את שאר עדכון הלוג...

@PowerLifting השתפר משהו? ממה ששמתי לב בחלק מהחזרות יש יותר מדי תנועה עם הברכיים ובחלק לא

יש כמה חזרות שאתה מקבע את הברכיים יחסית, כשאתה עושה את זה אתה שובר מקביל ובשאר לא.
עוד משהו ששמתי לב, תצפה בסרטון ותתרכז בנעליים. כף הרגל בתוך הנעל זזה יותר מדי, רואים בבירור נפילה קדימה. כשמוסיפים לזה בריחה של המוט קדימה מהתחתית, מאבדים המון כוח.

יש כמה חזרות שאתה מקבע את הברכיים יחסית, כשאתה עושה את זה אתה שובר מקביל ובשאר לא.
עוד משהו ששמתי לב, תצפה בסרטון ותתרכז בנעליים. כף הרגל בתוך הנעל זזה יותר מדי, רואים בבירור נפילה קדימה. כשמוסיפים לזה בריחה של המוט קדימה מהתחתית, מאבדים המון כוח.
נראה לי שלא קשרתי את נעל ימין חזק מספיק. הטכניקה בכללי בסדר? העניין עם הברכיים קדימה השתפר?

נראה לי שלא קשרתי את נעל ימין חזק מספיק. הטכניקה בכללי בסדר? העניין עם הברכיים קדימה השתפר?
עדיין צריך לסדר את עניין הברכיים.
באיזה שעה אתה מגיע למכון?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית