הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
x7haim הוסיף לוג חדש:

הלוג של השחיף - הלוג של השחיף שרוצה לגדול

קוראים לי חיים, בן 15 מפתח תקווה. המטרה שלי היא NO MORE SCHEIF
אני כרגע בתכנית ABֿ 4 פעמים בשבוע במסה. אני פותח את הלוג בשביל מעקב אחרי ההתקדמות שלי.
משקל: 62
גובה: 174 בערך נראה לי
אני יתחיל לעדכן את הלוג שבוע הבא 😃

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

ברוך הבא חיים! בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
x7haim עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השחיף״:

עדכון לוג: 16/03/15

day b
מה שמצחיק היום התחלתי רגליים בסקוואט ואז עברתי לגב ואחרי הגב נזכרתי שלא עשיתי לג פרס ואז עשיתי לג פרס 😣

בדדליפט עליתי ב 10 קילו היום בגלל שהרגשתי קל אבל נראה לי זה היה טעות אז אני חושב שאני יעלה כל אימון 2.5-5 קילו כל אימון. ניסתי היום גם פעם ראשונה חתירה בישיבה במכונה. בכל מקרה, היה אימון טוב.

סקוואט 60*5*1 70*5*1 72.5*5*2
לג פרס 8*3

מתח 6*2
חתירה במכונה בישיבה 8*3
דדליפט 70*5*3 דרך אגב צריך לעשות חימון לדדליפט?

פמפומי בייספ 8*4

איזה תרגיל לבטן עם כדור מתחת לרגליים...

קרא את שאר עדכון הלוג...

כה רצוי לעשות חימום לדד ליפט, אבל לא רצוי לבצע דד ליפט עם פחות מ60 קילו כי אז הפלטות הן בעלות רדיוס קטן מדי ואתה הורס לעצמך את התנועה בגלל זה.
אם יש לך פלטות גדולות של 15 תתחיל חימום עם 50, אם אין אז או שתתחיל חימום מ60 או שתשים את המוט על גובה מסוים כדי לפצות על רדיוס הפלטות.
למרות ש70 קילו זה משקל נמוך לדד ליפט אתה תעלה מהר ואז לא תצטרך לדאוג לזה.

• פותח/ת השרשור
כה רצוי לעשות חימום לדד ליפט, אבל לא רצוי לבצע דד ליפט עם פחות מ60 קילו כי אז הפלטות הן בעלות רדיוס קטן מדי ואתה הורס לעצמך את התנועה בגלל זה.
אם יש לך פלטות גדולות של 15 תתחיל חימום עם 50, אם אין אז או שתתחיל חימום מ60 או שתשים את המוט על גובה מסוים כדי לפצות על רדיוס הפלטות.
למרות ש70 קילו זה משקל נמוך לדד ליפט אתה תעלה מהר ואז לא תצטרך לדאוג לזה.
אז להישאר ב 70 ולעלות מעכשיו ב 2.5-5 קילו? ובבאנצ׳ 2.5?

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 18/03/15

day A
באנצ׳ 45*5*1 47.5*5*2 בסט השני הרגשתי כושי אז ביקשתי מהמאמן שישמור (למזלי הוא לא שמר כמו אידיוט) והצלחתי להשיג רק 3 לבד. אם לא היה לי ספוטר הייתי מצליח 4 אם הייתי ממש מתאמץ ואז כל האימון היה נדפק.

לחיצת חזה פטישים במכונה 8*3

פרפר בכבלים 8*3

לחיצת כתפיים 8*3

הרחקות לצדדים 8*2

כפיפות מרפקים מאחורי הראש בישיבה 8*2

כפיפות מרפקים בשכיבה עם מוט w 8*3 התרגיל הזה הכאיב לי ממש במרפקים ובקושי הרגשתי את הטרייספס אז אני לא יעשה אותו יותר

קרא את שאר עדכון הלוג...

"בסט השני הרגשתי כושי", וואו איך אני שונא שזה קורה לי..

אם אתה לא בטוח במשקל, תמיד עדיף שתיקח מישהו שאתה יכול לסמוך עליו שישמור.

שמע, אני לא מבין גדול, אני בעצמי רק התחלתי SS, אבל יכול להיות שאם מתאים לך לעשות תוכנית כוח להתחלה (כמו SS) אז ממש מומלץ, גם למטרות היפרטרופיה בשביל שתוכל להעלות למשקלים גבוהים ואז לחזור לתוכנית היפרטרופיה..

אם אתה מוכן להשקיע מאמץ בשביל זה, הייתי ממליץ לך לדבר עם מישהו שמבין פה או מנהלים בשביל לראות אם באמת שווה לך לעשות את המעבר לתוכנית כוח התחלתית קצרה.

בכל מקרה, בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
"בסט השני הרגשתי כושי", וואו איך אני שונא שזה קורה לי..

אם אתה לא בטוח במשקל, תמיד עדיף שתיקח מישהו שאתה יכול לסמוך עליו שישמור.

שמע, אני לא מבין גדול, אני בעצמי רק התחלתי SS, אבל יכול להיות שאם מתאים לך לעשות תוכנית כוח להתחלה (כמו SS) אז ממש מומלץ, גם למטרות היפרטרופיה בשביל שתוכל להעלות למשקלים גבוהים ואז לחזור לתוכנית היפרטרופיה..

אם אתה מוכן להשקיע מאמץ בשביל זה, הייתי ממליץ לך לדבר עם מישהו שמבין פה או מנהלים בשביל לראות אם באמת שווה לך לעשות את המעבר לתוכנית כוח התחלתית קצרה.

בכל מקרה, בהצלחה!
המטרה שלי היא יותר להתפתח, אבל חשוב לי גם להתחזק. אפשר להתפתח מ ss?

אלא אם אתה מתאמן בפאוור האוס, ואז גם לפלטות של 5 ק"ג יש את אותו רדיוס וגודל 🤩

המטרה שלי היא יותר להתפתח, אבל חשוב לי גם להתחזק. אפשר להתפתח מ ss?
אם אתה ss כמו שצריך, אתה תתפתח ותגדל כמו שאתה רוצה, בss אין דגש על אסטטיקה, ככה שבהתחלה אולי זה לא יהיה מה שאתה רוצה אבל ss ייתן לך בסיס מעולה להיפרטרופיה.

שוב, אני ממליץ לך להתייעץ עם חברה פה שיותר מבינים בנושא בשביל לראות מה באמת מתאים לך לעשות.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 19/03/15

החלטתי להתחיל ביום ראשון את התוכנית ss
התוכנית תיראה ככה:

A
סקוואט 5*3
באנצ׳ 5*3
דדליפט 5*1

B
סקוואט 5*3
פרס 5*3
מתח 5*3 חייבים לעשות 5 חזרות למתח?

מחר אימון אחרון B ואז כמה חודשים ss נראה איך זה ילך...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 20/03/15

day b
אימון בילדינג אחרון
בכוונה לא עשיתי היום סקוואט ודד עם המשקלים שלי

סקוואט 70*5*3
פשיטות ברכיים 8*2
לג פרס 8*3

חתירה בישיבה במכונה 8*3
עם דאמבל בשכיבה 8*3
דדליפט 65*5 67.5*5*2

פמפומי בייספ 8*4 😭

שלוש סטים של סופר סט בטן

קרא את שאר עדכון הלוג...

שוב, במקומך הייתי מצלם באימון הבא שלך את תרגילי הבסיס לבדיקת טכניקה. זה נראה כאילו אתה חדש לדדליפט.
בקשר לסקוואט ובשאר תרגילי הבסיס לא יודע איך הם, אבל החברה פה בפורום יכולים ממש לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
שוב, במקומך הייתי מצלם באימון הבא שלך את תרגילי הבסיס לבדיקת טכניקה. זה נראה כאילו אתה חדש לדדליפט.
בקשר לסקוואט ובשאר תרגילי הבסיס לא יודע איך הם, אבל החברה פה בפורום יכולים ממש לעזור לך.
דדליפט אני עושה כמעט חודשיים, אני יודע שהמשקל נמוך, ביום ראשון אני יעשה 72.5 או 75 ואנשים כבר עזרו לי איתו

דדליפט אני עושה כמעט חודשיים, אני יודע שהמשקל נמוך, ביום ראשון אני יעשה 72.5 או 75 ואנשים כבר עזרו לי איתו
סבבה, רק הצעתי למקרה שאתה מטיל ספק בטכניקה שלך.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 22/03/15

יום ראשון ל SS

סקוואט: 80*5*3 היה סבבה אבל בסט השני ירדתי לא ישר כמו אידיוט בגלל שלא הייתי כל כך מפוקס ומתחתי ממש בקטנה את הגב.. עכשיו זה כבר לא כואב למזלי

באנצ׳: 47.5*5*3 היה לי מאוד קשה. בין הסט השני לשלילי נחתי 8 דקות בערך ובחזרה האחרונה של הסט האחרון הגעתי לכשל בחזרה האחרונה.. הייתי צריך לעשות roll of shame כמה אנשים הסתכלו עלי מוזר חחחחחח
לחזור באימון הבא על אותו משקל נכון?

דדליפט: 75*5*3 היה סבבה, קצת קל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית