הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
x7haim עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השחיף״:

עדכון לוג: 25/03/15

הייתי צריך ללכת עם חבר היום למכון בעשר והייתי צריך לקום בשש וחצי. קמתי בתשע ורבע משום מה. אני בדרך כלל לא ישן עד מאוחר. בכל מקרה, אכלתי קורנפלקס, 2 בננות ויצאתי. יצא בסוף שאכלתי ארוחת צהריים באחד, אבל אכלתי ארוחה גדולה אז בסדר.

סקוואט 82.5*5*3 היה קליל

פרס 25*5*3 עשיתי 3 סטים של מוט ריק, אח״כ 1 של 22.5 ואז 25. זה הפעם הראשונה שאני עושה פרס

צ׳ין אפס: 8 7 6

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 27/03/15

שבוע 1 - A

סקוואט - 85*5*3 היה בסדר

באנצ׳ - 47.5*5*3 עדיין היה קשה די נלחמתי על החזרה האחרונה. לא יודע אם אני יעלה משקל אימון הבא. מה עדיף, להישאר באותו משקל גם אימון הבא או להעלות ולהשיג 4 חזרות במקום 5?

דד - 85*5*1 היה די קליל והפעם לא שחכתי חחחח

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
כבר סגרת חמישיות על 47.5 לא?
למה יש בכלל התלבטות אם לעלות ל-50 או לא?
בגלל שאימון שעבר בסט האחרון החמישי לא עלה... ההתלבטות היא בגלל שאני לא בטוח שאני יצליח חמש.
אבל כבר הסבירו לי לגבי זה.

בגלל שאימון שעבר בסט האחרון החמישי לא עלה... ההתלבטות היא בגלל שאני לא בטוח שאני יצליח חמש.
אבל כבר הסבירו לי לגבי זה.
אוקיי 😃 בהצלחה עם 50

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 31/03/15

שבוע 2 - b
אימון ב 10:30

סקוואט - 90*5*3 הסט הראשון היה קשה ואז השני והשלישי סבבה. היה גם איזה מטומטם שבא להוציא לי את הפלטות מהמוט אחרי הסט השני ואז אמרתי לו שיש לי עוד אחד, הלכתי לדבר עם חבר חמש דקות ואז הוא בא אומר לי מה אתה ככה משאיר חמש דקות אתה לא היחיד במכון ובלה בלה בלה.

באנצ׳ - 40*5*3 החלטתי להקשיב למה שאמרו לי ולרדת ל 40 ומשם לעלות בהדרגתיות ב 2.5

דד - 90*5*1 היה קשה, לא יודע אם אני יעלה אימון הבא ב 5. היה איזה רוס שאמר לי מה אתה מרים את זה (לא שזה הרבה) קודם תאכל, אמרתי לו...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 02/04/15

שבוע 2 - b
חרא אימון

סקוואט - 92.5*5*3 החזרה האחרונה בסט האחרון הייתה זוועה.

מיליטרי - 47.5*5*3 התרגיל הזה זה הפאקינג שטן. חרא טכניקה, לא מצליח לעלות במשקל, שונא את התרגיל הזה. 🤬

מתח - 6*3

כבר אמרתי שהיה חרא אימון?

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 05/04/15

שבוע 3 - a
היה סבבה

סקוואט - 95*5*3 מכל הסטים היו 2 חזרות שהיו חרא והשאר בסדר.

באנצ׳ - 42.5*5*3 עולה בהדרגה

דד - 95*5*1 דווקא היום 4 אנשים החליטו שהם רוצים לעשות דד אז הייתי חייב לעשות במקום שהרצפה מאוד עקומה (הם עדיין לא תיקנו את זה 🤬)

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 07/04/15

שבוע 3 - b

סקוואט 97.5*5*3 חשבתי שיהיה ממש קשה בגלל שאימון שעבר היה לי מאוד קשה אבל היה יותר קל מאימון קודם.

פרס - 27.5*5*3 מתחיל לשנוא פחות את התרגיל הזה, הטכניקה משתפרת. אימון הבא אפשר סוף סוף להעלות משקל.

צ׳ין אפס - 7 6 6 עקב עצלנות

קרא את שאר עדכון הלוג...

אתה מסקביט יותר ממני.

Well done my boy, Well done.

• פותח/ת השרשור
להסקוויט יותר ממך זה לא אתגר 🤣🤣
בפעם הראשונה שאני ראיתי את הבחור הוא עמד על 70 סקוואט אם אני לא טועה ( קצת יותר מהמדריך ), מפה לשם אני התפרקתי ( עוד לפני שהוא הגיע ) והבחור התקדם יפה מאוד.

אה ו Ouch!
אבל אני ממש חלש במשיכות :/ בכללי אני חלש אבל בסדר
עריכה: אני לא יודע אם זה המונח הנכון

רשע חחחחחח
משיכות משמע דדליפט ? אז כן צדקת.
ולא נורא, אצלי הדד היה כל הזמן כמו הסקוואט ( עד אותו יום ארור.. 😭 )
וכן הוא די רשע.

• פותח/ת השרשור
בפעם הראשונה שאני ראיתי את הבחור הוא עמד על 70 סקוואט אם אני לא טועה ( קצת יותר מהמדריך ), מפה לשם אני התפרקתי ( עוד לפני שהוא הגיע ) והבחור התקדם יפה מאוד.

אה ו Ouch!

משיכות משמע דדליפט ? אז כן צדקת.
ולא נורא, אצלי הדד היה כל הזמן כמו הסקוואט ( עד אותו יום ארור.. 😭 )
וכן הוא די רשע.
התכוונתי לבאנצ׳ ופרס. הדדליפט עומד אצלי על אותו משקל של הסקוואט שזה ממש מוזר. (שתיהם ביום חמישי 100) בינתיים עשיתי דילואד לבאנצ׳ בגלל שהתחלתי את ה ss כמו אידיוט עם הבאנצ׳. מקווה שהפעם יהיה בסדר

התכוונתי לבאנצ׳ ופרס. הדדליפט עומד אצלי על אותו משקל של הסקוואט שזה ממש מוזר. (שתיהם ביום חמישי 100) בינתיים עשיתי דילואד לבאנצ׳ בגלל שהתחלתי את ה ss כמו אידיוט עם הבאנצ׳. מקווה שהפעם יהיה בסדר
אז התכוונת ללחיצות.
סקוואט 100, פששי.. 🙌

• פותח/ת השרשור
אה ועוד משהו, היום המדריך שאני מרים יותר ממנו בא אליי ואמר לי לעשות פיסוק יותר צר, אבל בגלל שאני לא גמיש בשיט אז אני עומד יותר רחב, להישאר באותו רוחב או לנסות לעשות יותר צר? אני עובד על גמישות כשיש לי כוח.. או שכדאי באמת לעבוד ברצינות על גמישות?
@GoldEagle

אה ועוד משהו, היום המדריך שאני מרים יותר ממנו בא אליי ואמר לי לעשות פיסוק יותר צר, אבל בגלל שאני לא גמיש בשיט אז אני עומד יותר רחב, להישאר באותו רוחב או לנסות לעשות יותר צר? אני עובד על גמישות כשיש לי כוח.. או שכדאי באמת לעבוד ברצינות על גמישות?
@GoldEagle
הדרך הכי טובה להתקדם בסקוואט זה לעמוד בעמידה שהכי נוחה לך כל עוד התנועה נכונה והברכיים לא גולשות

• פותח/ת השרשור
הדרך הכי טובה להתקדם בסקוואט זה לעמוד בעמידה שהכי נוחה לך כל עוד התנועה נכונה והברכיים לא גולשות
כן, אבל זה כבר הפעם השנייה שאותו מדריך אומר לי לעמוד יותר צר בגלל שצר עובד יותר על הקוואדס?
והוא גם אמר לי להוריד משקל ולעבוד על לעשות יותר צר ואני כזה HELL NO.

כן, אבל זה כבר הפעם השנייה שאותו מדריך אומר לי לעמוד יותר צר בגלל שצר עובד יותר על הקוואדס?
אני לא מכיר אף בנאדם חוץ מ @Moran W עם סקוואט כמו שלך במשקל ושיודע על מה הוא מדבר.
אל תקשיב למאמן, איך שאתה עומד, עבה או צר תלוי בגנטיקה שלך ואיך שנוח לך. כמו שאמרתי, כל עוד אתה מבצע את התנועה כמו שצריך בצורה שטבעית לך זה לא יותר מדי רלוונטי עובי העמידה תאמין לי. גם לי אמרו הרבה פעמים שאני עומד צר מדי, אמרתי תודה על ההערה אבל ככה הסקוואט מרגיש לי טבעי יותר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית